Železniční doprava
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Železniční doprava
Video s odpovědí co bude tahat žluté vlaky mimo trolej:
https://www.youtube.com/watch?v=XjOE2c-G-b8
750.096 majitele KDS
https://www.youtube.com/watch?v=XjOE2c-G-b8
750.096 majitele KDS
Ano 753.7 netopí, to by musel mít 755 která topí, ale tu on nevlastní, protože byly vyrobeny myslím jen dva kusy a vlastní je ČD.
753.7 oravdu topit neumí a není to jen o přidělání zásuvek. Musel by se dosadit i topný alternátor (mašiny netopí z trakčního) a to už by pak nejspíš nemohla být řada 753.x ...
Ano brejlovci skutečně bývali s parním generátorem, ale ty potom byly předělány na elektrické topení. S parním to byla řada 753 a po předělání na el. topení 750.Karosák píše:Právěže nejsou brejle jako brejle. Bývaly snad i nějaké s parním generátorem na vykurovanie
Takže jestli má AWT se zásuvkou 3000Vss, tak proč ne. Snad všechny neelektrifikované rychlíky tahá ZSSK brejlema. A předmětem jednání RJ možná bylo, jestli AWT (?) stihne/zvládne zařídit zásuvky...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám přepřah Vrútky, bo se to tam asi i bude trhat na 2 části Košice/Zvolen (nemlaťte mě, grafikon jsem fakt neštudoval).
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A to potáhne brejlovce po celé trase a nebo to bude někde přepřahovat?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Právěže nejsou brejle jako brejle. Bývaly snad i nějaké s parním generátorem na vykurovanie 
Takže jestli má AWT se zásuvkou 3000Vss, tak proč ne. Snad všechny neelektrifikované rychlíky tahá ZSSK brejlema. A předmětem jednání RJ možná bylo, jestli AWT (?) stihne/zvládne zařídit zásuvky...
On to brejlovec neumí?Jirka píše:A topit/svítit/chladit se bude jak?MOp píše:"brýlovcem" - tusim awt
A topit/svítit/chladit se bude jak?MOp píše:"brýlovcem" - tusim awt
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
"brýlovcem" - tusim awt
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem zvedavej ted na tu Bystricu/Zvolen, cim to nakonec bude tahat. Tajemnej jak hrad v Karpatech, coz spis budi pochybnosti o tom, ze nema cim. A vubec, ty jeho ceny... Onehda jel z Liptovskýho za 250, tak musela baba hned prijet na navstevu. Ja taky Bystricu za 500 nedam IAD ani nahodou, ale zase k panimame dycinky autem, clovek nikdy nevi 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se radoval až uvidíme JŘ. Takových slibů ze strany RJ bylo více než dost.Filip píše:Tak když nabídne více spojů, úroveň služeb jako na trase Praha - Ostrava. Tak to jistě lidé přivítají. Je třeba měnit dopravu k lepšímu.
-
Filip
Tak když nabídne více spojů, úroveň služeb jako na trase Praha - Ostrava. Tak to jistě lidé přivítají. Je třeba měnit dopravu k lepšímu.
Přece bys nepřestal jezdit za pradědou jenom kvůli změně dopravce. Nakonec, jednou za čas musíš poznat i protivníka, ne?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: 1.) souhlasím s tebou jako daňový poplatník
2.) doufám, že jako pravidelný (jednoměsíční) cestující na této trase nebudu nakonec z časových důvodů nucen využít služeb (
A TAKOVÝM MÝM ČINEM VYJÁDŘIT PODPORU JEDNÁNÍ) tohoto (tomuto) PARAZITA/OVI STÁTNÍ KASY, KTERÝ SE VYDÁVÁ ZA JEJÍHO OCHRÁNCE

PS: potažmo by mne zůstala možnost omezení cest na této trase, ale to by znamenalo, že by již děda (můj poslední žijící prarodič) minimálně přestal bydlet na dosavadním místě.
2.) doufám, že jako pravidelný (jednoměsíční) cestující na této trase nebudu nakonec z časových důvodů nucen využít služeb (
PS: potažmo by mne zůstala možnost omezení cest na této trase, ale to by znamenalo, že by již děda (můj poslední žijící prarodič) minimálně přestal bydlet na dosavadním místě.