Martine, jsi přihlášen do výběrového řízení na ředitele ROPIDu? Doufám, že ano, protože u Tebe nacházím vše, co u současného vedení naprosto postrádám - představit si, co chtějí lidi, protože MHD je tu právě pro lidi! O stabilitě názorů ani nemluvě. Současný ROPID jsou akorát změny pro změny. Úspory nula, lepší efektivita taky ne, jen se nasejří lidi.Martin Šubrt píše:Já bydlet na Barrandově, tak už mi tramvaj v podobě 8 a 12 dál než za Smíchovské nádr. k ničemu není. Do Holešovic a na Palmovku nepojedu 12, když jede přes Malou Stranu. To už na Smíchově vlezu do B. A když chci na Republiku, Florenc, Křižíkovu, Invalidovnu, Palmovku nebo Českomoravskou, mám taky B a ne linku 8 přes Malou Stranu. Takže 8 a 12 jsou mi dobré jako cílová doprava pouze na Anděl a Malou Stranu, hlavně, že jsou na tyto davy dvě. Tramvaj bych bral do Dejvic, to padlo, na Karlák, to padlo, na Pavlák, to padlo a nesmí se...
Btw vážně si někdo myslí, že 22 přes Staroměstskou bude spolehlivější? 17 a 18 mne o tom tedy moc nepřesvědčujou.
Změny v komplexu nechápu. To, co se před lety zrušilo, protože to z nějakého důvodu vadilo, se nyní v převleku vrací a najednou už to nevadí. 15 a 19 hezký a spolehlivý, ale pro řidiče to bude očistec. Aspoň, že konečně skončí to harakiri se 1424.
No jsem zkrátka znechucen, a to jsem ještě neměl čas se podívat na busy...