Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Tramvajové tratě a příslušenství
Nevíte, proč okolo zastávky Nad Džbánem je tu a tam jeden pražec dřevěný, mezí tím vším betonem?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslik, ze vlakon to psal ironicky, ja se ptam, jestlli je to sum, nebo tu zastavku nekdy nekdo myslel vazne? U Tesca dobry, ale co pak ta Slavia? Ja bych ji spis jen prisunul k velke krizovatce... Tehdy se podle mo projela prilezitost z investora NC vytriskat cokoli na humanizaci okoli (zastavka, SSZ...)
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To už je fakt výsměch tramvajím. Jedno z míst kde je dobře vychytaný přechod, kde opravdu tramvaj může jet plnou rychlostí tak to zarazímevlakoň píše:Aktuální docházková vzdálenost 300m k hlavnímu vstupu je skutečně příliš velká, pro bezpečnější přecházení by samozřejmě neměli chybět SSZ před a za novou zastávkou. Pak bude lepší rychle utíkat vedle tramvaje nežli se s ní pomalu vézt
Aktuální docházková vzdálenost 300m k hlavnímu vstupu je skutečně příliš velká, pro bezpečnější přecházení by samozřejmě neměli chybět SSZ před a za novou zastávkou. Pak bude lepší rychle utíkat vedle tramvaje nežli se s ní pomalu vézt 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když jsme u toho pleveleni zastavkami, agentura JPP sdelila, ze pry ma pribyt zastavka mezi Kohinoorem a Slavii v ramci RTT Vrsovicka, pry kvuli uradu. Me to prijde jako hovadina jednak z podstaty, jedna proto, ze se urad ma stehovat a potom by se musela zuzovat vozovka a ani radnicni noviny nic takoveho nevypustili. Ma nekdo vic nez jen tuseni?
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky, pánové 
Od 15.4.2013.ZXS91 píše:Dneska jsem se po dlouhý době vyskytoval na Štěpničný a koukal jsem, že zastávka ZC je zkrácena do zadní části nástupiště. Věděl by někdo, jak dlouho to cca je?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Minimálně půl roku, ne-li rok.
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jeden hodně blbej dotaz:
Dneska jsem se po dlouhý době vyskytoval na Štěpničný a koukal jsem, že zastávka ZC je zkrácena do zadní části nástupiště. Věděl by někdo, jak dlouho to cca je?
Dneska jsem se po dlouhý době vyskytoval na Štěpničný a koukal jsem, že zastávka ZC je zkrácena do zadní části nástupiště. Věděl by někdo, jak dlouho to cca je?
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to zastávkový ostrůvek, tak by měl být se vším všudy DP. Pokud je to mys ke kolejím, třeba Palačák, tak je DP jen sloupek.
- Bobik
- Uživatel
MŠ - Nevím, ale nespadaj veškerý klandry pod TSK? Na spoustě zastávek patří DP sotva sloupek. DP je akorát v zimě sype (solí), ale že by se o ně nějak víc staral jsem v životě neviděl (krom "košařů", který je občas při vysejpání košů i zametou). A klandry s deskama co vím patřej městu, bo jediná reklama na deskách je legální, na rozdíl od různejch přivěšenejch plachet a pod.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A já si tipnu, že trubkové zábradlí typu Vítězné náměstí s deskami spadá už pod DP, protože nepatří k městskému mobiliáři jako Hradčanská a tedy nepatří pod JCD.
- Bobik
- Uživatel
Fricoolinek: Hodně.
Pěkně to tam září novotou.
Rashid: Už jsem to viděl leštit na různých místech. A leštila to JCD, takže tipuju že to spadá pod městský mobiliář, bo zastávkouvý boudy si taky leštěj oni.
Rashid: Už jsem to viděl leštit na různých místech. A leštila to JCD, takže tipuju že to spadá pod městský mobiliář, bo zastávkouvý boudy si taky leštěj oni.
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Zajímalo by mě, kdo udržuje plastové výplně v zábradlí, které slouží jako ochrana proti dešti?
Třeba na Vítězném náměstí. Stejný dotaz se týká skleněné konstrukce nad výstupy z vestibulu stanice Hradčanská. Má na to DP Praha externí firmu nebo to provádí sám ?
Možná jsem se spíš měl zeptat, zda to vůbec někdo udržuje.
Třeba na Vítězném náměstí. Stejný dotaz se týká skleněné konstrukce nad výstupy z vestibulu stanice Hradčanská. Má na to DP Praha externí firmu nebo to provádí sám ?
Možná jsem se spíš měl zeptat, zda to vůbec někdo udržuje.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele: