To někdo uznal jako pracovní úraz?chemik píše:tak Milane, ty jsi případ sám pro sebe. Abych řekl pravdu, neznám nikoho, kdo si jeden PÚ způsobí nárazem do zastávkového sloupku a druhej PÚ si přivodí tak, že hlavou narazí do závaží u napínáků trolejového vedení v zastávce Nádraží Braník. Teda neznám nikoho, kromě tebe...
Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preference / antipreference MHD
tak Milane, ty jsi případ sám pro sebe. Abych řekl pravdu, neznám nikoho, kdo si jeden PÚ způsobí nárazem do zastávkového sloupku a druhej PÚ si přivodí tak, že hlavou narazí do závaží u napínáků trolejového vedení v zastávce Nádraží Braník. Teda neznám nikoho, kromě tebe... 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
představ si, že já jsem se po začátku "prohazování" 15T - 14T mezi PA - MO málem zranil ve 14T - páč ze zvyku s 15T jsem chtěl couvat z kabiny a on se mi v kabině objevil schodwillyjeff píše:... PS: Když už jsme u toho zranění v závislosti na vystupování do větších "hloubek", jak je to s pracovními úrazy + 15T? Odboráři slibovali armádu zraněných řidičů, kvůli tomu, že šefci neumí chodit po schodech. Nebo přecijenom nejsme taková nemehla?
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ó ty artisto. Takový můžuPetrpes píše:Jo, 22 jsem teď měl 2x, ale do štěrku s kličkou opravdu nepolezu... Podle platných předpisů jsem jednal podle nejlepšího vědomí a svědomí. Zranění skákáním z výšky do štěrku by mohlo dopadnou daleko hůř, než když to projedu na, no přeci na elekriku ne
PS: Když už jsme u toho zranění v závislosti na vystupování do větších "hloubek", jak je to s pracovními úrazy + 15T? Odboráři slibovali armádu zraněných řidičů, kvůli tomu, že šefci neumí chodit po schodech. Nebo přecijenom nejsme taková nemehla?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dukelských hrdinů x Veletržní od Strossu nefunkční preference -> PDT -> vlákno preference.
Bohužel i já jsem měl tu možnost, ověřit mocné kouzlo toho, že jsem zastavil před SSZ a šel se navolit kličkou. Trpělivost mi došla ve chvíly, kdy jsem byl díky průjezdu peletonu v centru zastaven na 5 minut + odstraňování závady a nestačil se překódovat atd. do času, tak jsem to projel, stydím se za to, ale nebylo jiného východiska. S podobnými potřebnými světly se roztrhnul pytel. Ještě, že ty ve smyčce BH fungují tak, jak mají.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak zítra tam pojedu, kdyžtak nažhavím KGXe, když jim to brnkne tak 5 lidí denně a ještě Milan, tak snad povolí 
Milane, nechtěl bys jim cinknout i když nebudeš mít 22?
I když vím, že na sále jsou v tom trochu nevinně...
Milane, nechtěl bys jim cinknout i když nebudeš mít 22?
I když vím, že na sále jsou v tom trochu nevinně...
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, 22 jsem teď měl 2x, ale do štěrku s kličkou opravdu nepolezu... Podle platných předpisů jsem jednal podle nejlepšího vědomí a svědomí. Zranění skákáním z výšky do štěrku by mohlo dopadnou daleko hůř, než když to projedu na, no přeci na elekriku ne 
Nechat to odnést sběrače šrotu. Když to zdemoluje někdo normální, bude to poškozování veřejného majetku. když to odnesou oni do šrotu, tak i když je chytí policajt, řekne že ta ocelová trubka nemá hodnotu 5000 a tak není co řešit. Co na tom, že ta trubka je částí semaforu.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Karosák: Rozhodně ne. Pytle na odpadky napadne sundat i MP, ale fyzické vyřazení díky rychlosti ELTODA je tak na týden 
já nevim, co řešíte. Tuhle jsem měl sedumapadesátku a pokaždý ty světla byly na volno 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě napadlo-aniž by bylo třeba něco ničit, to jít zapytlovat normálně pytlema na odpadky 
Je to pod kamerami?
Je to pod kamerami?
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem měl linku 22 v sobotu, tak jsem to taky hlásil a PDT mi řekl to samý a řekl, že přecijenom zkusí někoho poslat, protože Eltodo jim řeklo, že je vše OK. Až tam pojedeš někdy prázdnej, protože mě se to nepoštěstilo, tak prostě vem šutr a rozmlať to...Jinak nevím co jinak s tím...Bobik píše:SSZ přechod přes koleje před zastávkou Obora Hvězda ZC (asi nejzbytečnější SSZ v Praze). Nefunguje tam navolení do světel, musí se kličkou. Už cca 3 týdny. Jako bonus otevřený svršek. PD o tom ví, dle informací pocházejících z dispečinku "je to rozbitý", zkoušelo se v tom vrtat, jenže se to rozbilo úplně. Na dotaz zda to nevypnout bylo odpovězeno že patří Kauflandu. Dotaz do pléna - neví někdo jak, případně nemá někdo možnost nějak zařídit, aby se to vypnulo, zaplachtovalo, spravilo, nebo proboha něco?
Jinak mě to asi bude stát peníze.Malý až mě chytěj že to projedu, velký až mě chytěj že to podřezávám....
![]()
-
von Špilberk
- Uživatel
Bobík: Co zavolat do Kauflandu

-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bobik píše:SSZ přechod přes koleje před zastávkou Obora Hvězda ZC (asi nejzbytečnější SSZ v Praze). Nefunguje tam navolení do světel, musí se kličkou. Už cca 3 týdny. Jako bonus otevřený svršek. PD o tom ví, dle informací pocházejících z dispečinku "je to rozbitý", zkoušelo se v tom vrtat, jenže se to rozbilo úplně. Na dotaz zda to nevypnout bylo odpovězeno že patří Kauflandu. Dotaz do pléna - neví někdo jak, případně nemá někdo možnost nějak zařídit, aby se to vypnulo, zaplachtovalo, spravilo, nebo proboha něco?
Jinak mě to asi bude stát peníze.Malý až mě chytěj že to projedu, velký až mě chytěj že to podřezávám....
![]()
Či ještě mám lepší řešení - odvozené od stavu SSZ u vjezdu obratiště Radlická = dostatečně jej poškodit/zbořit vozidlem - respektive poškození provézt způsobem, aby to tak vypadalo