Tak to by mě docela zajímala ta jejich odpověď. Výsledek je mi jasný, poslali tě s tím do

, jen by mě zajímalo, jakým způsobem a kolik medu se ti při tom snažili mazat kolem huby, aby ti nakonec vysvětlili, "že to nejde".
Jinak můj názor? Je to celé nesmysl. Už naši předci přišli na to, že nejjednodušší jak to odlišit je tomu dát různé linky. Takže nevidím důvod, proč zas "objevovat ameriku" a vymejšlet nějaký kraviny (to není na tebe, to je na Roprdí pásmování

). A co se jednoduchosti a přehlednosti týče, co je za problém, aby například 11 jezdila na Spořilov a 31 coby "doplňková" jen na Synkáč? Jednoduché, jasné, přehledné, navíc v dnešní době valné většiny el. transparentů můžou vozy dokonce libovolně dle potřeby přejíždět jak je třeba. Ano, každá linka bude mít sice vlastní JŘ, ale protože beztak "malá" půlí interval "velké", problém se zapamatovatelností odpadá, stačí znát JŘ prakticky jen jedné linky.
Abys rozuměl, snaha se cení, jen mi přijde, žes jeden guláš nahradil sice o něco přehlednějším, ale stále gulášem. A problém cestujících (že ho to nedoveze kam chtěl, protože vlastně vlez do "blbý" tramvaje) to nevyřeší. Na druhou stranu musim uznat, že při současnym "systému" vymyslet něco, aby to guláš nebyl, prakticky nelze.
Takže asi tak.