Linka 2 - ty intervaly, co má teď jsou na hlavu. Navíc většina lidí jede ráno z Vítězáku k ÚVN a zpátky snad taky.cwapa píše:venca98 mě se líbí jak sem každý napíše nějaký návrh, ale aby to nějak zdůvodnil proč zrovna tak by to mělo být vedený už nenapíše.
Linka 3 - přišlo mi to dobré spojení. Navíc původní jedna 3 bohatě stačila, teď jsou 2.
Linka 4 - když se dělala trať do Radlic, tak chtěli místní spojení s centrem. Linka 4 jede na Karlák, Pavlák a Mírak, což mi přijde jako centrum. Když by jela na Radlickou, tak by musela jezdit celotýdenně. Od Kubáně jede po bývalé 19. Praha 3 navíc chce přímé spojení Biskupcova - Strašnická, takže... Na Vysočanech by o víkendu končil každý 2. spoj, protože by měla o víkendu nejkratší interval 7,5 minuty. Navíc mi nepřišlo, že by o víkendu sólo na 19 na Kolbenově nestačilo.
Linka 5 - přes Vltavskou by jela, protože by opět vzniklo přímé spojení Seifertova - Vltavská. Navíc obyvatelé kolem Vítězáku by chtějí přímé spojení na Vltavskou. Zkrácena na Olšany by byla proto, aby na ní mohli jezdit sóla, protože mi dvojce na 5 přijdou zbytečné.
Linka 6 - znovu, dokonce i celotýdenně by vzniklo přímé spojení Kubáň - Otakarova - Bělehradská - I.P.Pavlova - Karlák. Navíc by taky vzniklo přímé (a asi i atraktivní) spojení Pavlák - Václavák - Masaryčka - Nám.Republiky.
Linka 7 - z Plzeňské by podle mě měli jet 2 linky na Palačák. Jelikož mě nenapadlo lepší řešení, tak bych tam vrátil linku 7.
Linka 11 - Praha 2 chce přímé spojení NBS - Biskupcova (v létě 2012 chtěla nechat výlukovou 16 - tzn. NBS - SPOJOVACÍ). Jelikož by na Biskupcovu stačila 1 linka, tak by "krátká 11" byla prodloužena na Spořilov místo 6 a na druhém konci by končila na Olšanech. O víkendu by všechno jelo na Spojovací, protože by 11 jezdila v sólech.
Linka 12 - znovu by vzniklo přímé spojení Vysočanská - Holešovice, ale na tomhle ani moc netrvám.
Linka 14 - přišlo mi to celkem dobré spojení
Linka 17 - v Trojské ulici by měla jezdit jedna linka k vozovně a druhá do Ďáblic, k vozovně by jela 14 no a do Ďáblic by jela 17 a v tom případě by ve špičce stačila interval 8 minut.
Linka 21 - částečné posílení linky 3 (Braník - Karlák) a poslínení ve Francouzské ulici. To posílení by podle mě stačilo pouze v pracovní dny.
Linka 22 - Prodloužení intervalů kvůli nové lince 23 (souběžně by jely Vypich - Mírák), proto by taky linka 21 jela jenom v pracovní dny. O víkendu by to nahradila posílená 4.
Linka 23 - přesunutí části spojů z 22. Zachoval bych část metrolinky 22 - Vypich - Mírák. A Korunní by jela proto, že by končila na Černokostelecké. A z Kubáně by tam jela 7.
Linka 24 - přišlo mi to celkem dobré spojení. K Nádr.Strašnice bych ji prodloužil, aby 3 linky jely na Nádr.Strašnice. Do Hostivaře bohatě stačí jenom 2.
Linka 25 - bylo by opět přímé spojení Bílá Hora - Hradčanská a Praha 7 navíc chce přímé spojení Vltavská - Bulovka (-Kobylisy).