Byla firma, která se starala DPP o software. DPP po tom, co tato firma soft vyrobila a už jej jen spravuje a upravuje, usoudil, že vlastním (znovuvytvořeným) oddělením to půjde lépe a levněji. Jen nevím, jestli vyvinou nový soft nebo se naučí používat ten starý, nebo najdou nějakou lepší firmu a zas oddělení zruší.Syrda píše:Ten "zkušební provoz" trvá už docela dlouho - na Hradčanský se blížíme k 2,5 rokům.
Jak dlouho ještě potrvá? Že by "na věčné časy a nikdy jinak"? Snad ne.
Dodatek: A info panely na Malostranské, Radlické či Barrandově jsou taky ve zkušebním provozu? Hlavně ta Malostranská.
Orientační a informační systémy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
gabuliatko
- Uživatel
Re: Orientační a informační systémy
Ten "zkušební provoz" trvá už docela dlouho - na Hradčanský se blížíme k 2,5 rokům.
Dodatek: A info panely na Malostranské, Radlické či Barrandově jsou taky ve zkušebním provozu? Hlavně ta Malostranská.
-
gabuliatko
- Uživatel
Hele zkusil jsem řešit proč zatahující 25 do Vokovic jede na Hradčanské doleva a bylo mi takto odpovězeno, že zkučební provoz. Zastávková služba s tím nechce nic mít a nenapadá mě jiné oddělení které by s tím mohlo pohnout.thriller2 píše:Jasně, zkušební provoz. Tak to vůbec nevadí, že to funguje špatně. Když je to jenom zkušební provoz, tak je vše naprosto OK.gabuliatko píše:Mastodonti jsou ve zkušebním provozu, takže no stress.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak oni mastodonti za 2-3 roky uhnijou jako klasické sloupky a dají se zpátky klasické 
Jasně, zkušební provoz. Tak to vůbec nevadí, že to funguje špatně. Když je to jenom zkušební provoz, tak je vše naprosto OK.gabuliatko píše:Mastodonti jsou ve zkušebním provozu, takže no stress.
-
gabuliatko
- Uživatel
Mastodonti jsou ve zkušebním provozu, takže no stress.thriller2 píše:Nerozhodil, je to tam furt, už několik měsíců.9001 píše:A nerozhodil to třeba nějaký zátah do Strašnic, Přece jsou 11 co jezdí "spodem".
Nerozhodil, je to tam furt, už několik měsíců.9001 píše:A nerozhodil to třeba nějaký zátah do Strašnic, Přece jsou 11 co jezdí "spodem".
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak proč se to stalo nevím, ale takhle to tam svítilo celý den a koukám že i ostatní si toho všimli už dávno.9001 píše:A nerozhodil to třeba nějaký zátah do Strašnic, Přece jsou 11 co jezdí "spodem".
Já to na Otakarce viděl před cca měsícem a to byl určitě víkend, kdy tudy žádná 11 nejezdí.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A nerozhodil to třeba nějaký zátah do Strašnic, Přece jsou 11 co jezdí "spodem".
Jménem odd. Zastávky DPP můžu říct, že tentokrát jsme výjimečně z obliga...willyjeff píše:Divili byste se lidem, že jsou překvapení, když ta 11 doopravdy rovně nejede? http://josef.chodounsky.cz/Fotky/Ruzne/ ... loupek.jpg Předpokládám, že všichni poznáte, jaká zastávka a směr to je.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to tam viděl snad před třemi týdny, asi setrvalý stav...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Otakarova zc, že?willyjeff píše:Divili byste se lidem, že jsou překvapení, když ta 11 doopravdy rovně nejede? http://josef.chodounsky.cz/Fotky/Ruzne/ ... loupek.jpg Předpokládám, že všichni poznáte, jaká zastávka a směr to je.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Divili byste se lidem, že jsou překvapení, když ta 11 doopravdy rovně nejede? http://josef.chodounsky.cz/Fotky/Ruzne/ ... loupek.jpg Předpokládám, že všichni poznáte, jaká zastávka a směr to je.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Švec by i počkal, ale tak buď zajistím funkční signalizaci, nebo to zohledním v pozdních odjezdech, nebo zmírním buzeraci. Já bych na Spojovací taky nemusel vypálit na vteřinu a nezavíral před nosem, ale další volno bůhvíkdy a to už zase znamená žhavit drát a to už je trochu drbání se levou nohou za pravým uchem a hlavně totálně zbytečně. Hlavně že je přechod na Svatoplukový. Ostatně před nedávnem (možná už rokem) jsem se tu ptal co s tou Šárinou bude. Grossák myslím říkal, že něco jo, bo je v záruce, ale o nějaké nápravě není stopy. A co ta Flora, Želivského....?? Mluví se o tom někde aspoň, nebo se poplácali po zádech jak tam dali preferenční prvky a za xx a to pro úspěch stačí, zapínat už se to nebude? Na co se do--jzlu čeká? Ten přechod na Želvě v zastávce je další....než T6 sepne dveře, lup a je to na stůj, další možná za minutu...v neděli v 6 ráno na prázdné ulici