Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz fóra
Hele, tady zmizelo pár příspěvků ?!
Jinak k té nefunkčnosti - chyba je v IE, v něm je místo TF bílá stránka. Zkoušeno právě nyní na jednom PC, v chromu v pohodě, v IE nic.
Jinak k té nefunkčnosti - chyba je v IE, v něm je místo TF bílá stránka. Zkoušeno právě nyní na jednom PC, v chromu v pohodě, v IE nic.
-
gabuliatko
- Uživatel
Tohle mne včera když manželka dělala týdenní nákup emočně nabilo. (v koutku elektro jsem testoval vystavený iPad)Filip píše:a vidím v nich myšlenku
- Bobik
- Uživatel
Ale jo, hlavu a patu to má. Bohužel většinou je hlava na místě paty a naopak. Tady je problém v tom, že Milan neumí svoje ne vždy špatný myšlenky jednoduše vyžvejknout. To je ten menší problém. Ten větší problém je, že si nenechá poradit, ani ve zlym ani v dobrym a svý poměrně kostrbatě vyjadřovaný myšlenky ještě vylepšuje ruznejma barvičkama a velikostí, čímž se text stává, bohužel, naprosto nepřehledným.willyjeff píše:Má to hlavu a patu? Koukám, že je tu víc mimozemšťanů než jsem si myslel...Filip píše:Demokracie je, když se může vyjádřit názor. A MM vyjadřuje své názory slušnou formou a vidím v nich myšlenku, má to hlavu a patu. Mně se líbí, že mu není jedno, co je kolem něj.
Nikdo ho nepranýřuje za jeho názory, nýbrž za formu.
Na druhou stranu mě to zas tak nevzrušuje. Jednodušší textík přelouskám, chci-li, zbytek ignoruju.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Názor s hlavou a patou tu vyjadřují i jiní a nepotřebují měnit velikost textu, kurzívu, podtržítka, barvičky...
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Má to hlavu a patu? Koukám, že je tu víc mimozemšťanů než jsem si myslel...Filip píše:Demokracie je, když se může vyjádřit názor. A MM vyjadřuje své názory slušnou formou a vidím v nich myšlenku, má to hlavu a patu. Mně se líbí, že mu není jedno, co je kolem něj.
-
Filip
Demokracie je, když se může vyjádřit názor. A MM vyjadřuje své názory slušnou formou a vidím v nich myšlenku, má to hlavu a patu. Mně se líbí, že mu není jedno, co je kolem něj. 
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
...protože by začal oblepovat plakáty celou Prahu, jak jsou na T-F totalitní poměry a obhajoval to ochranou demokracie, tak se k tomu nikdo nesníží. Smazat ho.gabuliatko píše:Nešlo by zakázat BB kódy pouze uživateli MMM?Tedy měl bych i lepší nápad, ale ...
-
gabuliatko
- Uživatel
Nešlo by zakázat BB kódy pouze uživateli MMM?Fořtík píše:Prosím, prosím, bylo by možné zakázat BB kódy? Stejně je používá jenom MMM...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prosím, prosím, bylo by možné zakázat BB kódy? Stejně je používá jenom MMM...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak máme po linkovém vedení zakentusené další vlákno a to diskuse k tisku... To se opravdu nedá... 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Navrhuji přesunutí vlákna Orientační a informační systémy z Tramvajové vozy do Provoz, protože uvedené téma se týká nejen TRAM, ale i BUS, =M= a v neposlední řadě také informací na zastávkách a to včetně ZJŘ.
PS: Pak by se nám informace a diskuze o tomto nepletly ve vláknech jako např.LV či Postřehy z terénu.
PS: Pak by se nám informace a diskuze o tomto nepletly ve vláknech jako např.LV či Postřehy z terénu.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Také hlasuji pro MMM, to už je na kandidaturu, minimálně na radního na Praze 4 :]
Vzhledem k tomu, že články se obvykle přesouvají do archívů a odkazy po čase přestávají být funkční, nemá asi moc smysl mít speciální vlákno na důležité odkazy. A propos, těmi nejduležitějšími odkazy jsou odkazy na akce s dopravní tematikou (DOD apod.) a na ty tu samostatné vlákno je.
-
vencavasek
- Uživatel
Já jsem taky rád, že tady mám (především od MMM) plný sevis, co se všemožných dopravních zpráv týká. Nic bych neměnil. Pouze mě napadlo, pokud bychom měli uspokojit i kritiky současného systému, že by bylo možné vytvořit dvě vlákna - jedno pouze s nejdůležitějšími zprávami a druhé s ostatními.
Každý si po tom rozhodně nebrouzdá; já souhlasím s thrillerovým shrnutím. Již nejednou jsem neminul nějakou informaci jen díky tomu, že na ni byl odkaz tady. Koneckonců je to zájmový web a tak to dává smysl. A kdo má čas si "po tom brouzdat" sám po internetu, tak přeci už nemusí zdejší rubriku Zprávy z tisku vůbec otevírat, když dávno četl všechno jinde sám.