Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
vencavasek
- Uživatel
Re: Linkové vedení
Mě spíš dostává, že Strašnice nejezdí ani linku 5, i když vede přímo kolem vozovny. Holt něco ten Žižkov jezdit musí, když mu ubylo pořadí na 16.
Což mi připomíná lidovou tvořivost na Biskupcově Bohužel to není vidět, ale dole je dopsáno jenže ne na Nádraží Strašnice.. A nás nedoveze na Jarov
Což mi připomíná lidovou tvořivost na Biskupcově Bohužel to není vidět, ale dole je dopsáno jenže ne na Nádraží Strašnice.. A nás nedoveze na Jarov
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Radim7227
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jestli sem dobre videl tak od 3.9. pracovni den,nejezdi Strasnice 11 a misto niich to prebira Zizkov se 7 mi poradi na 11
.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
w: Prakticky 5, protože 10 a 22 jsou ML. Takže jenom ta 6... To by se snad mělo zvládnout odvozit Aspon se naplní druhé 22 ve vláčku 
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A od pondělka budou jezdit mezi IPP a KN jen 3 linky
4, 10 a 22. S linkou 6 jsme se rozloučili a linka 16 je odkloněna...
+
Dneska jsem narazil na zajímavou trasu autobusu číslo 230 http://dpp.idos.cz/Map/MapView.aspx?a=L ... 012&tt=PID
zde přehledný jízdní řád se 3 konečnými. http://jrportal.dpp.cz/DataFTP/JRPortal ... _2%29Z.pdf nebo je jich tam víc?
+
Dneska jsem narazil na zajímavou trasu autobusu číslo 230 http://dpp.idos.cz/Map/MapView.aspx?a=L ... 012&tt=PID
zde přehledný jízdní řád se 3 konečnými. http://jrportal.dpp.cz/DataFTP/JRPortal ... _2%29Z.pdf nebo je jich tam víc?
aha, tak toho jsem si fakt nevšiml.
Jinak super návaznost 1 na B.....................................hlavně, že i 9 má z Václaváku do 8 ráno 20 minut a hned potom 7,5 - to mě zajímá jak vypadá ten skokový nárůst cestujících v praxi.
Jinak super návaznost 1 na B.....................................hlavně, že i 9 má z Václaváku do 8 ráno 20 minut a hned potom 7,5 - to mě zajímá jak vypadá ten skokový nárůst cestujících v praxi.
Variantě B - probíhá víkendová výluka Dělnická - Vltavská, takže 1 jezdí odklonem přes Nádraží Holešovice a má o ty 2 minuty delší jízdní dobu. Ve vyhledávači a linkovém JŘ ta změna zanesena je, v zastávkovém nikoli.Brejšín píše:tak zase nechápu.¨
Zítra mám šichtu ze Žižkova, tak si hledám spojení a trochu nevím čemu mám věřit:
krtek přijíždí na Palmovku 7:32 a teď to přijde
A) linka 1 odjíždí v 7:33 a je to garant dle zastávkového JŘ
B) linka 1 odjíždí v 7:35 negarantovaný spoj dle vyhledáváčů a linkového JŘ
Čemu mám věřit?
To je v poho, jako záloha jedou v 7:39 proložené linky 4 a 16 a úplně největší záloha další 1 v 7:53 či 7:55 s drobným upozorněním výpravčího (začínám v 8:03), kdyby náhodou ten vláček 4xT jel taky trochu v jiných časových polohách. 
Naposledy upravil(a) Brejšín dne 31.8.2012 22:36, celkem upraveno 1 x.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jeď radši dřív...
tak zase nechápu.¨
Zítra mám šichtu ze Žižkova, tak si hledám spojení a trochu nevím čemu mám věřit:
Čemu mám věřit?
Čemu mám věřit?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A je to venku
Nosek v ČT. Změny nejsou kvůli úsporám, ale kvůli změnám ve městě. Karlín, Smíchov už nejsou průmyslovými čtvrtmi a je potřeba tomu přizpůsobit tomu MHD a podobně.
Nosek v ČT. Změny nejsou kvůli úsporám, ale kvůli změnám ve městě. Karlín, Smíchov už nejsou průmyslovými čtvrtmi a je potřeba tomu přizpůsobit tomu MHD a podobně.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
predelavalo se to dnes
Re: Tram do Řep
Teď na to taky koukám. Dal bych ale hlavu na špalek, že ráno mi IDOS nalezl spojení na 3. 9. 2012 z Řep l. 9 v intervalu 4 min a l. 10 v intervalu 8 min. Nic víc.nick píše:Ve špičce bude linka 10 jezdit až do Řep v intervalu 4 minutyŽádné spoje končící ve špičce na Kotlářce jsem nenalezl..
Tram do Řep
Neznáte někdo důvod, proč i po skončení prázdninového provozu bude polovina spojů linky 10 končit v PD ráno i odpoledne na Kotlářce, když linka 16 do Řep kvůli výluce na Floře nejezdí?
-
Filip8399
- Uživatel
- Bydliště: V noci s dalekohledem je to jediná zastávka, kde je vidět na tubus metra, ale jede se tam 20minut
Lepší by bylo napsat: "Ze zastávky Sparta jede do zastávky Špejchar, kde je ukončen." a žádné prapodivné klikyháky tam nedělat!