willyjeff píše:Daleko rozsáhlejší je nová výstavba okolo Harfy. Změní se tam něco? Omezí dopravu

On totiž ROPID umí reagovat jen zpětně, neumí nic vyhodnotit. Jen dělá čáry na mapě.
O zdravém rozumu ROPIDU mám léta své pochybnosti. Jediné co snad ještě dokážu pochopit je dokončení integrace Poděbrad, Uhl.Janovic, Milovic a Kutné Hory. To, že nezaintegroval Kolín (a ten je blíže než KH), budiž, to je jeho věc. Ale šťourat do takové zásadní věci jako je linkové vedení, doufám že k tomu budou mít připomínky i jednotlivé MČ, kde jsou také odborníci, ale pozor, také OBČANÉ mají možnost se vyjádřit.
Když to shrnu:
1: neměnil bych
2: neměnil bych
3: Tady už jsem trochu skeptický, proč zrovna tahle linka do Kobylis, vést Karlínem naprostý nesmysl - už dneska je tam doprava silně naddimenzována, dvě linky bohatě stačí, pásmování Braník - Modřany totální nesmysl.
4: Kotlářka - Kubáň. Konečně to někoho napadlo!
5: PROČ?????
6: Ve stávající trase absolutně vyhovuje, proč tedy šťourat do toho, co už tu léta funguje.
7: pásmování = TOTÁLNÍ IDIOCIE
8: dobrej nápad, konečně to někoho napadlo!
9: beze změny
10: jediná linka vedoucí do Ďáblic
11: všechny linky jenom na Olšanské hřbitovy????? Tady nikdo nepřemýšlel!!! Viz můj příspěvek o pásmech na Spořilov.
12: přes Spartu??? Smysl tohoto vedení mě uniká, stejně jako ukončení na Palmovce, v oblasti Harfy se realizuje velmi rozsáhlá bytová výstavba a jenom linka 25 stačit nebude.
13: neexistuje
14/24: PROČ?????
15: neexistuje
16: Hrdlořezy tímto ztrácí s Florou a se Želvou přímé spojení a to definitivně.
17: Metrolinka jak vyšitá - dokud nebude odstraněno zbytečné postávání v kolonách u Karlových Lázní, tak nesmysl, jinak s trasováním nevidím jediný problém.
18: beze změny
19: ROPID si kope svůj hrob
20: beze změny
21: PROČ????
22: Ať žije vzduchovozič v obou koncích
23: neexistuje
24: PROČ?????
25: ok, proč ne?
26: beze změny, spokojenost.
Sečteno, podtrženo, ROPID ukázal jak "umí" organizovat dopravu v hlavním městě, rozuměj, spíš ji žene do záhuby.