MM Jdi až fakt doprdele s tou útočností. Po ránu otevřu forum a chce se mi z tvých příspěvků zvracet.
Ostatním se omlouvám, ale nenapadají mě lepší slova.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
A ještě mi řekni kolik pořadí na l. 6, 9, 10 a 16 nyní vypravuje PA?trainzjohny píše:Se divím že MMM ještě nevyfásl něco po plzeňský a už nesepsal elaborátBobik píše:Já tam nejezdim, tak o tom nevim. A nikdo Motolskej zřejmě nepřispívá.
To rád čtu, kdysy tu někdo (MŠ,Absolut???) psal o právě takovéto nějaké šílené hodnotě.Grossák píše:Rychlosti tramvají pro navrhování SSZ v podstatě kopírují D1/2..... .
Hlášeno na dispečink před měsícem, díky tomu totiž ujíždí přestup 508 / 58 od Řep, neb tam přesně o tu minutu a půl jezdí později.trainzjohny píše:Koukám že IPP se řeší neustále, ale zcela rozhozenou SSZ Bertramka + Anděl (první DC) který má chodit tak že tram na Bertramce má volno i na andělu a nechodí už několikátý týden se asi neřeší. Přitom za ty léta co to chodilo už si na to tramvajáci tak zvykli, že teď na to spoléhají a tak tam není o magnety nouze. Lidi vesele vlajou ve vozech, tramvajáci se nervují a SSZ se neřešíasi špatná čtvrť...
Se divím že MMM ještě nevyfásl něco po plzeňský a už nesepsal elaborátBobik píše:Já tam nejezdim, tak o tom nevim. A nikdo Motolskej zřejmě nepřispívá.
A to to ještě kolem oběda šlapalo poměrně slušně oběma směry, byť poněkud nezvyklým způsobem. Okouněl jsem tam cca čtyři cykly, takže nemám úplně přesná data, ale poměr zhruba takto:Láďa píše:IPP opět nepouští současně. Platí pro oba směry.
já už tam na červený nestál ani napamatuju a to tam jezdím několikrát týdněLáďa píše:IPP opět nepouští současně. Platí pro oba směry.