Sím sím, já vím. Mrzne teprve tři dny...MOp píše:Cim to asi bude..
Tak nic, zcela vážně. Povíme si to po delší době trvání větších mrazů (-10 a míň), nicméně sám budu rád, pokud budeš mít pravdu.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Sím sím, já vím. Mrzne teprve tři dny...MOp píše:Cim to asi bude..
Že by po dlouhé době byly konečně pořádný mrazy?MOp píše:Je to naprosto stejne riziko jako u zlabkove kolejnice.
All: Mimochodem vsimli jste si, ze letos zatim moc kolejiva vuci minulym rokum i pres vysoke mrazy v Praze nepopraskalo? Cim to asi bude..
Určitě to byla výhodná koupě a instalace. Pro někoho. Pro DPP ale ne...9001 píše:Vím, že ted budu jako Plha, ale směl bych mít dotaz, které dobré duši vděčíme za mastodonta v zastávce Národní divadlo ZC pro linku 17? Třeba oproti Náměstí br. Synků mi osobně tady přijde jako extrémně vyhozené peníze...
P_V psal o tramvajové a ne automobilové!!! Čili chtělo by to nemíchat počty jablek s počty hrušek.XSC píše:Tudy původně měla vést III. severojižní magistrála - automobilová. II. SJM je dnešní magistrála.MM-Mikulovsky píše:2.) Dle mne defakto to není III. severojižní magistrála, ale (výrazné jižní) prodloužení té skutečně první/či nulté (byť nejkratší), jíž je Krejcárek.
Tudy původně měla vést III. severojižní magistrála - automobilová. II. SJM je dnešní magistrála.MM-Mikulovsky píše:2.) Dle mne defakto to není III. severojižní magistrála, ale (výrazné jižní) prodloužení té skutečně první/či nulté (byť nejkratší), jíž je Krejcárek.
1.) Kéž by si měl pravdu ve splnění.P_V píše:Třeba se to splní, až se začne stavět ta III. severojižní tramvajová magistrála Želva - Chodov.MM-Mikulovsky píše:Popravdě já o zahloubení TT pod křížovatku IAD si sním na Želvě (+ IAD křižovatka = kruháč bez SSZ). Tam mne každý průjezd sejří, ale nejen díky nedávné obnově SSZ to je zase jen fikce.
Třeba se to splní, až se začne stavět ta III. severojižní tramvajová magistrála Želva - Chodov.MM-Mikulovsky píše:Popravdě já o zahloubení TT pod křížovatku IAD si sním na Želvě (+ IAD křižovatka = kruháč bez SSZ). Tam mne každý průjezd sejří, ale nejen díky nedávné obnově SSZ to je zase jen fikce.