Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: Preference / antipreference MHD
Ty nájezdy tam byly od dob nějaký stavby.
Výzvové návěstidlo pro autobus.nitro píše:Nebude to infrablesk pro kameru?
- Bobik
- Uživatel
No sláva. Proč tam byly udělaný nájezdy netušim, ale když mi to při jízdě od Tržnice na Vltavskou tam vohnul "frajer", kterej "přece nebude čekat na zelenou v koloně", tak se přiznám, že jsem se málem pos... jak jsem se lek.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Po mém dnešním ježdění l.3 se musím vrátit k tomuto mému příspěvku zde ze 17.9.2011 Asi tu jsme skutečně fest monitorovaní a chvála bohu za to - IAD si tam již nejen nezaparkuje, ale také hlavně ani neprojede přes (na obou stranách TT) snížené obrubníky :

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nebude to infrablesk pro kameru?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A copak to tu máme? Vypadá to jako "stromeček" pro autobusy, doplněný písmenkem "B", ale zatím jsem to svítit neviděl. Ale třeba to ani svítit nemá. Vim já?
Namontované jsem to potkal minimálně na křižovatkách Ruská x Bělocerkevská, Benešovská x U zdravotního ústavu, ale i na Koh-i-nooru od Slavie je to k vidění a vždy na téže tyči s DZ, nebo světelnou sestavou
Namontované jsem to potkal minimálně na křižovatkách Ruská x Bělocerkevská, Benešovská x U zdravotního ústavu, ale i na Koh-i-nooru od Slavie je to k vidění a vždy na téže tyči s DZ, nebo světelnou sestavou
Nefunguje odhlašovací kontakt, takže probíhá nucené odhlašování. Projevovalo se to i tak, že k druhému přechodu se přihlašovaly tramvaje dc až kamerou těsně před zastavením v první pozici. Závada byla včera nahlášena, možná už je odstraněna. Díky za info.
- Bobik
- Uživatel
Dělá to když tam seš sám. Pokud je něco přihlášený v protisměru (což přes den je skoro furt), tak jsem to nezaznamenal.
já tam byl tudle s 18kou a nic závadnýho jsem neviděl. Třeba se to tam v noci chová jinak než ve dne...
- Bobik
- Uživatel
Tak ohledně těch čoček na Hradčanské - zlobí to stále, obvykle zhruba v úrovni 2. sloupu TV od toho přechodu mizí předvolba a následně cca po vteřině, dvou padaj čočky na stůj (tedy změna od posledně). V padesáti se to dá ještě stihnout na volno, ve třiceti se to tipťop umagnetí s čelem tram na přechodu. Potvrzeno kolegou co si toho taky všimnul. Včera večer hlášeno na dispečink, ale v noci se v tom nikdo nehrabal, furt zlobilo. Tak uvidíme.
- Bobik
- Uživatel
OK, já v noci, mám 51. 
já to tam odpoledne vozkouším, mam exhibiční jízdy na lince 18 
Tohle by nemělo nastávat. Vypadalo by to na kmitání odhlašováku. Pokud se to opakuje, je dobré to nahlásit na dispečink. Popsat, co se stalo.Bobik píše:Grossák![]()
![]()
![]()
. Jo jinak pane kolego, zaznamenal jsem opakovaně nemilý stav ohledně Hradčanské DC na prvních světlech. Ty se správně navolí už z dálky a padnou do jízdy. Jenže mi utekly těsně před nosem. Jako by tam někde pár metrů před nimi byla brnkačka co mi je zhasla. Zhasly čočky (padly na stůj), zhasla výzva. Bylo to v rychlostech cca 30-40 km a byť jsem to projížděl ještě na červeného pajduláka, asi dvakrát jsem si málem vyrobil trenýrky Adidas. Pak už ne, pak už jsem si zvykl.
![]()
Bylo to jen večer/v noci. Jindy tam ovšem nejezdím, ale třeba to taky někdo zaznamenal.
- Bobik
- Uživatel
Grossák
. Jo jinak pane kolego, zaznamenal jsem opakovaně nemilý stav ohledně Hradčanské DC na prvních světlech. Ty se správně navolí už z dálky a padnou do jízdy. Jenže mi utekly těsně před nosem. Jako by tam někde pár metrů před nimi byla brnkačka co mi je zhasla. Zhasly čočky (padly na stůj), zhasla výzva. Bylo to v rychlostech cca 30-40 km a byť jsem to projížděl ještě na červeného pajduláka, asi dvakrát jsem si málem vyrobil trenýrky Adidas. Pak už ne, pak už jsem si zvykl.
Bylo to jen večer/v noci. Jindy tam ovšem nejezdím, ale třeba to taky někdo zaznamenal.
Pokud zrovna nekoukáš na ten rychloměr...MM-Mikulovsky píše:Bobik: Já proti OR 35 nic nemám - osobně jsem tu navrhoval dokonce o 5 km/h nižší. Jde o to že z nižší rychlosti samozřejmě zastavíš rychleji a na kratší vzdálenost = buď máš větší šanci srážce zabránit či sražené osobě minimálně nezpůsobíš tak vážná zranění (a ona tedy s největší pravděpodobností přežije)!