Ok. Chápu, že když jezdila T3 na 17, nebo 18, tak se mlčelo, aby někdo neukradl ceduli (což se stejně stalo...) a spousta šotoušů přišla o možnost pořízení fotky. Ale když informuji o výskytu T3 na 22 (tato cedulová souprava už zatáhla, tak snad už nebude problém v uveřejnění), kde jezdí další cca 35 cedulových pořadí (doufám, že toto není utajovaná informace), tak nějak nechápu smysl smazání...OMH píše:již mnohokrát tu bylo napsáno, že příspěvky o vypravení cedulových vozů můžou být mazány
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Provoz fóra
již mnohokrát tu bylo napsáno, že příspěvky o vypravení cedulových vozů můžou být mazány
Měl bych dotaz. V čem je nevhodné informovat zde o výskytu poslední soupravy T3? Dnes mi byl smazán příspěvek (už min. 3.). Nikdo mi opět nic nesdělil...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Spíš se nad tím čím dál více mává rukou
Záleží, kolik toho je. Do škody v řádech tísíců se to dá dostat (dle DPP). Už to tady i bylo...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nenaděláš nic... Dyt ani aukru to nevadilo a to tam myslím Absoult psal...OMH píše:Jo, já jsem koukal, že se zas prodávaly na aukru.Vojta Tramvaj píše:Rád bych upozornil na to, že cedule již nemám. Jsou rozmístěny po vozovnách
Škoda co vznikne je stejně dle DPP minimální
Jo, já jsem koukal, že se zas prodávaly na aukru.Vojta Tramvaj píše:Rád bych upozornil na to, že cedule již nemám. Jsou rozmístěny po vozovnách
-
gabuliatko
- Uživatel
Re: Úřední korespondence a rady k ní
ještě bych přidal tu o potrefený kachněOMH píše:Jak se říká... zloděj se směje dokud není lapen...Vojta Tramvaj píše:Jo no ty Houmre
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych upozornil na to, že cedule již nemám. Jsou rozmístěny po vozovnách
Jak se říká... zloděj se směje dokud není lapen...Vojta Tramvaj píše:Jo no ty Houmre
-
gabuliatko
- Uživatel
Za to teď už je bereš jen po jedný, protože si vybíráš. My víme. Sry za OT.Vojta Tramvaj píše:Promiň, ale toto považuji za nařčení. Kdysi jsem vzal 2 cedule, ale to je dávno.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo no ty Houmrechemik píše:navrhuji poslední příspěvek přesunout do sekce "Houmr"
navrhuji poslední příspěvek přesunout do sekce "Houmr" 
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Promiň, ale toto považuji za nařčení. Kdysi jsem vzal 2 cedule, ale to je dávno.
h
Za to na tebe jsou stížnosti - za rozkrádání majetku.Vojta Tramvaj píše:Nedávno jsem psal Pochvalu v tomto znění...