MM: 1) Tady bych to ještě chápal, ale vzpomínám si jak jsme řešili ty bezpečnostní zastavovací místa.
2a) Můžeš mi tedy vysvěstlit jak to je s trikem? Jestli jsem to správně pochopil, tak si na hraješ na politika se vším všudy, resp. způsob podání informace. Takže trika se ruší, ale 3 měsíce v roce je můžu nosit.

Jak to tedy je? Pro mě je to omezení. Pokud budu brát dle logiky, bude triko povolené od června do srpna a zbytek se dá přežít. Pokud by si nebyl jako jedna strana, která kvičí NE, NE A NE, tak jak píše Tonda. Před rokem 2006 si musel mít košili bez kravaty, rozepnutou na jeden knoflíček, což je přibližně jako triko. Tohle by žádná velká tragédie nebyla.
2b) viz předchozí odpověd. Košile bez kravaty = triko, jenom košile vypadá elegantněji.
3) S naprosto čistým svědomím bych, řekl že u nás žádná mafie není. K té máme hodně daleko.
a) osobně si myslím, že se lidé nebojí trvat na svých právech, ale je to dáno českou povahou nechat to spát, stejně s tím nic neudělám. Asi se budu opakovat, ale v posledních letech se tu dělal humbuk kvůli hodně věcem a z 95% se většina lidí dobře zasmála a politici skoro nahnali body viz Kalousek mezi stávkujícími. 5% jsem dal doktorům, i když ti jak to vypadá taky dopadnou jako sedláci u Chlumce... Ale abych nedostal, že se opět návážím do odborů. Tohle je prakticky ve všem, každý řve v hospodě, ale když se jeden ozve oficiálně, tak zůstane sám.
b) Opět to souvisí s předchozí odpovědí. Ruka ruku myje a pokud to nikdo neřeší a jenom mrmlá pod vousy, tak těm nahoře to je jedno. Už chápeš?