Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské metro
Tonda Ježek: Hi hi, ono to možná s tou rychlostí Vmax=60 km/h i půjde
. I když v jiné souvislosti
.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejde, protože souprava bez funkčního vlakového zabezpečovače má Vmax 60km/hod.P_V píše:Takže to jde i v hustém provozu, jen musí být dva strojvůdci.
Jinak co se týče aktuální situace kolem M1, dá se říci, že situace je zlá, nikoliv však zoufalá, takže katastrofické scénáře zatím nejsou potřeba.
O Matře toho bylo napsáno hodně. V době montáže na Céčku, už to byl dávno překonaný systém. Ale vyšší zájem byl vyšší zájem.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano a proto je na to také vydán souhlas Drážního uřadu a v něm se mimo jiné píše, že souprava smí být na trase C provozována pouze mimo dopravní špičku a o víkendech jako následy vlaků s intermvalem 3 minut.P_V píše: EČS taky nemá Matru, a vozí obecenstvo.
Ne nadarmo je nejvíc projetí návěsti STŮJ v době, kdy jede mašina s vypnutým zabezpečovačem či se jede ve složení 1+1.
Když se vyměňují pražce, je Matra v úseku demontovaná. Když se zaváděly vlaky M1, bylo ARS nefunkční u předchozího a následného vlaku 8171 kvůli elmg. rušení. Takže to jde i v hustém provozu, jen musí být dva strojvůdci.9001 píše:Ty by si pustil s klidným svědomím do ranní špičky na C vůz bez ZZ? Kolik je ted interval? 115s?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty by si pustil s klidným svědomím do ranní špičky na C vůz bez ZZ? Kolik je ted interval? 115s?P_V píše:EČS taky nemá Matru, a vozí obecenstvo.jara píše:problem je ze se tam tluce drazni zakon s predpisem. Vypnutej zabezpecovac a vozidlo bez zabezpecovace je rozdil.
EČS taky nemá Matru, a vozí obecenstvo.jara píše:problem je ze se tam tluce drazni zakon s predpisem. Vypnutej zabezpecovac a vozidlo bez zabezpecovace je rozdil.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No 81-71M přešly na jinou trasu s jiným zabezpečovacím zařízením...tak se překuchat muselo. A operace "změny pohlaví" nás možná čeká opět9001 píše:Brejšín: Asi jsem se na to už psal, ale přece první 87-71M jezdily na C. To se z nich ZZ vykuchalo?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jara: Chápu, ale i tak vedení chválím za snahu s tím počítat.
Brejšín: Asi jsem se na to už psal, ale přece první 87-71M jezdily na C. To se z nich ZZ vykuchalo?
Brejšín: Asi jsem se na to už psal, ale přece první 87-71M jezdily na C. To se z nich ZZ vykuchalo?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
problem je ze se tam tluce drazni zakon s predpisem. Vypnutej zabezpecovac a vozidlo bez zabezpecovace je rozdil.DavidD píše:Tak snad metro umí jezdit i bez zabezpečováku. Sice to má svá omezení, ale taky se to nějak zvládne..Brejšín píše:No hlavně, že na každé trase máme jiný zabezpečovák .................................., ale byli jsme za blce, když jsme na toto upozorňovali.
Tak snad metro umí jezdit i bez zabezpečováku. Sice to má svá omezení, ale taky se to nějak zvládne..Brejšín píše:No hlavně, že na každé trase máme jiný zabezpečovák .................................., ale byli jsme za blce, když jsme na toto upozorňovali.
No hlavně, že na každé trase máme jiný zabezpečovák .................................., ale byli jsme za blce, když jsme na toto upozorňovali.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No jako DPP moc nemá z čeho platit a hlavně pár souprav na víc je ale pouze ....... no uvidíme co nám nasledujicí dny a nové roky ukážou9001 píše:Chtělo by to vidět smlouvu. Moc bych nedal za to že tam bude klička, že se to vztahuje pouze na běžné opravy.
Jinak postup DPP chápu. V tomhle případě se jednání i zastávám. Aspon doufám, že máme stejnou myšlenku a tu, že opravu zatáhne ted ze svého aby bylo s čím jezdit a pak najedou soudní procesy.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem napsat, že kadžý vagon hraje jinou barvou pruhu. Našel jsem tohle v diskusi na Metrowebu, nějak jsem pár týdnů zanedbával ostatní fóra, tak mi tohle uniklo...kruťák píše:a každý pruh hraje různou barvou
Má to vlnitý plech, na ten se špatně lepí.9001 píše:To mě tak napadá. Dočkáme se reklam i na 87-71M?...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chtělo by to vidět smlouvu. Moc bych nedal za to že tam bude klička, že se to vztahuje pouze na běžné opravy.
Jinak postup DPP chápu. V tomhle případě se jednání i zastávám. Aspon doufám, že máme stejnou myšlenku a tu, že opravu zatáhne ted ze svého aby bylo s čím jezdit a pak najedou soudní procesy.