Přiznám, že jsem onen plakátek dosud nečetl - jsem zvědav co v něm najdu, až se k němu dostanu.
Ovšem já se vrátím ještě k noční výluce z úterý na středu mezi Výtoní - Pal. n.:
1.) O ní informující žlutý plakátek A3 zachycený
na této fotce popisuje odklon dosti technicky a pro běžné cestující nepochopitelně.
2.) Stejný problém byl s hlášením o oné výluce TT v přilehlé stanici metra KN, z níž proto lidi vystupovali ze zvyku vestibulem na PN, místo aby na všechny odkloněné linky 3, 7 a 17 šli na zastávku Moráň na KN!
Hlášení mělo znít asi nějak takto: "Upozorňujeme cestující směřující na TRAM linky 3, 7 a 17 jedoucí do Podolí, Braníku, Modřan a Nuslí s Vršovicemi, aby na ně šli výstupem na Karlovo náměstí a zastávku Moráň - uvedené linky jsou přes ní momentálně z důvodu opravy TT mezi Výtoní a PN odkloněny a míjí své pravidelné zastávky na PN, děkujeme za pochopení.".
PROSTĚ JE POTŘEBA LIDI POLOPATICKY NAVÉST NA SPRÁVNÉ ZASTÁVKY - páč běžný cestující si je najít nedovede, on je rád, že trefí na ty, jež běžně používá!
Ještě v příloze odpovídám na něčí dotaz, jak daleko od TRAM bude nástupní hrana nově vznikající zastávky na KN.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.