Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Pražské metro
Doted jsem žil v domnění, že tenhle typ dvěří má první série M1... Potkávám je celkem často, tak bych očekával že to je kompletní série.. Ale možná jenom náhoda a opakované štěstí na kus..
Edit 19:51: Mělo by se jednat teda jenom o první, druhou a třetí soupravu...
Edit 19:51: Mělo by se jednat teda jenom o první, druhou a třetí soupravu...
-
matejbrozek
- ovocnář
Ne, to jsou jen nejstatrší kousky M1. (nevim kolik jich takhle jezdí , ale je to víc než 1)
Re: Prokopák
Autor měl patrně na mysli soubor podzemních objektů pod Dívčími hrady v okolí Kurtvirtovy ulice.vs-metrak píše:Co myslíš těmi "objekty v Radlicích" ?krysarr píše:...ze by to melo byt napojeno az na metro a take na objekty v Radlicich...
Jedno je však jisté: z podzemního objektu v Prokopském údolí vede spojovací tunel k Mrázovce, na náměstí Kinských, pod Hrad, od rozestavěného tunelu Blanka se nedávno také zřizovalo napojení, napojeny jsou i objekty na kulaťáku.
ten tunel končí v čistírně odpadních vod a tečou jím splašky
ten tunel končí v čistírně odpadních vod a tečou jím splašky
Se zmiňovaným vestibulem počítá rychlodráha na letiště...XSC píše:K tomu se dá říct asi jen to, že je to územní rezerva v ÚP. O výstavbě druhého vestibulu se mluvilo už koncem 80. let, ale nikdy to nepřešlo k realizaci.MM-Mikulovsky píše:P_V opět díky - co bys pohl ještě říct k možnosti druhého vestybulu stanice Hradčanská cca pod nádražím Dejvice, jež je vyznačena v levém horním rohu tebou přiloženého plánku?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
http://forum.fortifikace.net/viewtopic.php?t=547krysarr píše: nevite neco i o bunkrech v Prokopskem udoli a okoli?
Krom ZTC1 zmiňovaného P_V není v této oblasti nic, co by bylo napojené na metro, či s metrem jinak souviselo.MM-Mikulovsky píše:P_V díky, ale o tom jsem slyšel i viděl nějaké záběry ze vnitř, ale můj nový zdroj mluvil o místě co by odpovídalo cca tomuto prostoru.
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice trochu (dost) OT, ale nevite neco i o bunkrech v Prokopskem udoli a okoli? Tam to sice nema s metrem nic spolecneho, ale udajne je to tak velike, ze by to melo byt napojeno az na metro a take na objekty v Radlicich...
Na trase A je momentálně v úseku Náměstí Míru - Dejvická přerušen provoz.
Nicméně se tam s tím zdrojem klidně pohybuj, každá pověst je dobrá 
K tomu se dá říct asi jen to, že je to územní rezerva v ÚP. O výstavbě druhého vestibulu se mluvilo už koncem 80. let, ale nikdy to nepřešlo k realizaci.MM-Mikulovsky píše:P_V opět díky - co bys pohl ještě říct k možnosti druhého vestybulu stanice Hradčanská cca pod nádražím Dejvice, jež je vyznačena v levém horním rohu tebou přiloženého plánku?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
P_V opět díky - co bys pohl ještě říct k možnosti druhého vestybulu stanice Hradčanská cca pod nádražím Dejvice, jež je vyznačena v levém horním rohu tebou přiloženého plánku?
Ten objekt tam podle mapy už nezasahuje:MM-Mikulovsky píše:P_V díky, ale o tom jsem slyšel i viděl nějaké záběry ze vnitř, ale můj nový zdroj mluvil o místě co by odpovídalo cca tomuto prostoru.

Ve vyznačeném prostoru se pak nachází plynová regulační stanice, asi by ji kvůli bezpečnosti nestavěli v bezprostřední blízkosti nějakého byť nedokončeného vlezu do metra. Nicméně je možné, že pokud by se ten objekt dostavěl jako fungující metro a ne jako kryt, pak by v tom místě zřídili vestibul.