Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...
Nemohu za to, že se nedodržuje někdejší zvyklost - zasílat odpovědi SZ.
Včera jsem původně ani reagovat nechtěl - páč:
- prvně jsem věděl, že je to kolem PA, ale nebyl jsem si jist přesně rohem
- pak to museli, jako já, asi všichni po eggeho současné fotce poznat
Nesmyslná zpráva Damíra Holase mne však vyprovokovala i v ospalosti reagovat.
Nevím jak ostatní, ale nestálo by za to nechat fotky chvíli bez odpovědi? Některé jsou fakt hodně známé, ale u některých je to docela škoda, že ani nejde moc zapátrat v paměti.
S_M_Lomoz: Díky.
egee: Ta druhá fotka je známá, ale přesto pěkná. Taky to tam pamatuju, i když už jen s nákladním provozem. Ta první - no že by ulice na dnešní P5, co je dnes jednosměrná? Nevím.
V brožuře Pražské tramvaje 1918-1945 se píše "Novostavba začínala (právě tam), kde byla u přejezdu zřízena třetí kolej pro odstavování vlečných vozů, resp. pro obracení souprav zde končících".
No taky mi přijde že ten dvůr dřív vypadal líp. A k té poslední fotce - proč je tam tolik kolejí, to tam něco končilo, příp. odstavovaly se vlečňáky a dál pokračoval sólo motorák?
jo ještě mě napadlo - když se kdysi běžně odstavovaly vlečňáky někde "cestou", to tam jen tak stál, nebo v něm zbyl i průvodčí a hlídal ho?
První fotka se objevila v knize autobusy a trolejbusy pražské mhd, příprava na sokolský slet. A náměstí na druhé fotce tu nedávno bylo z jiného úhlu i s vozejkama
Moc hezké fotky.