Bobik píše:No nic proti Knížecí, což o to, spojení bus+vlak+metro+tram je super, ale zamyslel se někdo nad tím, jak a kudy se ty busy budou tam a odtamtud dostávat? Už teď je to "das ist hrůza", hlavně ve špičce a lepší to nebude, dokud bude průjezdný Smíchov pro tranzitní IAD, spíš horší. Jediná relativně slušná cesta je po kolejích kolem SN a to ještě směrem ven. Pokud se ucpe nábřeží, okamžitě se ucpe i Nádražní. O Radlické ani nemluvím. Všechny "odlehčující" dopravní stavby v té oblasti už stojí a výsledek nic moc.
Praha má jeden zásadní problém - chybí pořádná koncepce rozvoje veřejné dopravy, a to platí i o přestupních terminálech. Myslím si, že kapacitou a možnostmi terminálů a jejich využítí v budoucnosti se nikdo nezabývá. Já jsem zvědav, jak dopadnou terminály na novém déčku.
Počet autobusů na Hájích, Opatově, Zličíně, apod., ve středně dobém výhledu bude spíše stoupat, jsem zvědav, kam se nacpou. Vždyť to třeba ROPID ve svých projektech musí vidět, proč se s tím nic nedělá? Řekl bych, že ROPID se stará fakticky jen o věcí týkající se přípravy provozu, ale probmémy návazné dopravy a konečných zastávek ho příliš nezajímají.