http://www.youtube.com/watch?v=4oUbGghfjyU
Humor
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Konečná
Moc pěkný vtípek se objevil na fóru Metrowebu:
Aiana07 píše:Přijede tramvaj na konečnou, řidič otevře dveře, nechá lidi vystoupit a otevře si noviny. Pak zvedne hlavu a v zrcátku vidí, že vevnitř někdo zůstal, tak hlasitě zařve:
"Konečná! Vystupovat!!!"
Paní zavře knihu a ještě hlasitěji zařve:
"Pro vás snad paní Konečná, hulváte!"
Re: Humor
?"Nekoukej na to, stejně si jezděj jak chtěj" - jedna z hlášek na jízdních řádech v zastávce Anděl.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jak koukám na vedení linky 32, není to náhodou příprava na Chalupoidu?
Zastávka Anděl připomíná Petřiny, také je přestupní z jedné linky na tu samou
Zastávka Anděl připomíná Petřiny, také je přestupní z jedné linky na tu samou
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prodám metro 
Inzerce: Jiné vozy hromadné dopravy:
http://nakladni-uzitkove-vozy.hyperinze ... dka-praha/
Inzerce: Jiné vozy hromadné dopravy:
http://nakladni-uzitkove-vozy.hyperinze ... dka-praha/
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Proxy píše:To nevím, ale Pavel Bém už má prý domluvené nové zaměstnání
http://regiony.impuls.cz/praha/zpravy/p ... eho/549137
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To nevím, ale Pavel Bém už má prý domluvené nové zaměstnáníKarotka píše:Možná to zní jako úplná kachna, ale po spatření "zvířecího výtahu" 9020+9039 se nemohu ubránit jedné otázce: bude zoolog Miroslav Bobek příštím ředitelem DP, anebo primátorem? Kvalifikace ho opravňuje k obému.
http://regiony.impuls.cz/praha/zpravy/p ... eho/549137
- Karotka
- Uživatel
Možná to zní jako úplná kachna, ale po spatření "zvířecího výtahu" 9020+9039 se nemohu ubránit jedné otázce: bude zoolog Miroslav Bobek příštím ředitelem DP, anebo primátorem? Kvalifikace ho opravňuje k obému.
-
gabuliatko
- Uživatel
pane MM co jste měl z češtiny ?MM-Mikulovsky píše: (Já cca do deseti let se vyloženě bál např. víšek, takže jsem narozdíl od spolužáků nelezl po stromech, ale až jsem začal, tak protože jsem měl stále z víšek respekt, tak jsem byl narozdíl od nich násobně obezřetný a nespadl jsem. Oni však poměrně často a občas to skončilo zlomeninou.)
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MF napsal: Nevím jak Karosák, ale pro mne je důležitá shoda v tom, že sedim pri-sudku s podmětem jej vypít 
chemik napsal: Asi budu taky zalej na puntik, leč musim se zeptat. To v půl devátý ráno už máte potřebu vylemtávat soudek? To se mi líbí
Nemám problém s alkoholem...až bez něj začínám mít problémy
(vtípek, doufám, že pochopili)
chemik napsal: Asi budu taky zalej na puntik, leč musim se zeptat. To v půl devátý ráno už máte potřebu vylemtávat soudek? To se mi líbí
Nemám problém s alkoholem...až bez něj začínám mít problémy
(vtípek, doufám, že pochopili)
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na horách nikoliv -to bych napsal "chalupa", ale jsem rozený Královehradečák a v okolí tohoto krásného města (díky zachovalým stopám geniality architektů jako byli pánové Kotěra a Gočár) je hned několiko původně trampských chatových osad - v jedné z nich jsem pravidelně trávíval kolem poloviny prázdnin s mamčinými rodiči. No a nejen děda kdysi postavil (respektive upravil a rozšířil) chatu tak, že na několika místech byla průchozí výška mnohem nižší než 200cm. Úplně stejné to bylo i v několika mnou navštívených zahrádkářských koloniích různě po republice, v nichž také stojí různé chatky.MF píše:MM-M se narodil v horách ve srubu, který si pro tento účel sám postavil
Obdobně se stal mne v kurzu úraz na té Zámecké - ohlédl jsem se zpět, udělal krok zešikma vpřed a při následném otáčení hlavy vpřed jsem trefil sloup TV, tak "šikovně", že jsem si značně roztrhl pravé obočí.matti píše:Když už jsou do toho zatažený i značky, je sice pěkný, že spodní hrana bývá v 210 cm, ale co taková návěstní deska? Kdyby nebyla tak nízko, mohl jsem si ušetřit přímý zásah při jízdě na kole. Pravda koukal jsem zrovna jinam... Proč nejsou všechny značky stejně vysoko?
Někdo to prolézá skrz zábradlí, já měl zas jednou pěkně blbý nápad chodit tou nejširší škvírou v zábradlí nad níž visí to napínací závaží. A opakuji nejméně dvakrát mi vyšlo projít pod ním bez úhony a naráz pak nikoliv - jak se říká "mnohokrát můžeš jít se džbánem pro vodu až jednou se ti naráz ucho utrhne". Dnes se tomu všemu spíše zasměji - a proč ne znám lidi co opakovaně měli zlomenu nějakou z končetin, ale mne se zase tento typ úrazů vyhnul - že by platilo "Kdo s čím zachází na to také schází"? (Já cca do deseti let se vyloženě bál např. víšek, takže jsem narozdíl od spolužáků nelezl po stromech, ale až jsem začal, tak protože jsem měl stále z víšek respekt, tak jsem byl narozdíl od nich násobně obezřetný a nespadl jsem. Oni však poměrně často a občas to skončilo zlomeninou.)chemik87 píše:Ale Milane, kdo by to obcházel? Ale ještě jsem nenašel nikoho, kdo by se dokázal vym*dat o napínací závaží