Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Moderátor: TRAM-FÓRUM
SSZ Prašný most
Když tak čtu popisek I na Prašném mostě nestíhala provizorní signalizace, tak bych řekl, že ona nestíhá skoro nikdy. Ve špičce se tam od Hradčanské tvoří kolony, protože SSZ pustí přes křižovatku vždy jen jednu soupravu (a to i když za sebou jedou dvě soupravy do stejného směru). Vyzkoušeno pouze ve směru z Hradčanské s žádostí doprava (8, 15, 20, 26 + zátahy) ale řekl bych, že to takhle blbě funguje i při žádosti rovně…
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Na znamení (podněty, názory, reakce)
Nejnovější je (POMALU) 10 km/h před Bulovkou. Za tím hned následuje starší 20 km/h, před Vosmíkových je (POMALU) 10 km/h, za U Kříže je (POMALU) 10 km/h, před Stejskalovou 15 km/h, v opačném směru 20 km/h vstřícně zastávce Divadlo Pod Palmovkou, 20 km/h oblouk U Kříže a 40 km/h nad VychovatelnouTramM píše:K tomu úseku Vychovatelna - Bulovka....kdyby to bylo špatné jen tady tak neřeknu,ale je to skoro před každou zastávkou dc a někde i zc.Například za zastávkou U kříže dc kde je pomalá jízda kde se donedávna vozy náklaněly ze strany na stranu,pak se s tím něco málo udělalo,snad broušení + malé úpravy a už se nenaklánějí,ale pomalá jízda je stále.A před zastávkou Vosmíkových dc je v oblouku od Bulovky dáno myslím omezení 20km/h zatím asi nejnovější....prostě Zenklova děs a hrůza,chce to opravu a to co nejdřív !
K tomu úseku Vychovatelna - Bulovka....kdyby to bylo špatné jen tady tak neřeknu,ale je to skoro před každou zastávkou dc a někde i zc.Například za zastávkou U kříže dc kde je pomalá jízda kde se donedávna vozy náklaněly ze strany na stranu,pak se s tím něco málo udělalo,snad broušení + malé úpravy a už se nenaklánějí,ale pomalá jízda je stále.A před zastávkou Vosmíkových dc je v oblouku od Bulovky dáno myslím omezení 20km/h zatím asi nejnovější....prostě Zenklova děs a hrůza,chce to opravu a to co nejdřív ! 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petr: Jeden příspěvek lepší než druhý
, ale k té předvolbě čoček do neexistujícího směru TT http://www.prazsketramvaje.cz/showpage. ... 1117113032 bych vzpomněl, že jsem již jednou váhal jestli jsem před přestavením ROV za zastávkou Průběžná ZC do potřebného přímého směru neviděl dokonce na jejím návěstidle znak vlevo. Následně mi jeden kolega říkal, že tam skutečně byl a protože on potřeboval vpravo - místo čehož to svítilo, tak to hlásil na PD a prej se tam prvně divili co má za problém, když svítí uzamčení vlevo.
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to mají poslední šanci. asi ty mosty tam nenechají.Bobik píše:Copak se točilo na Trojský, jestli to někdo ví? Dle orientací tipuji cosi z minulého režimu.
- Absolut
- Moderátor
Donesla se mi informace, že se ten film má odehrávat kolem listopadu 1989. Ale co to bude nevím.
- Bobik
- Uživatel
Copak se točilo na Trojský, jestli to někdo ví? Dle orientací tipuji cosi z minulého režimu.
-
matejtramvajkat3
mě to nevadi si mužete mysle co chceteOMH píše:Je podezřelé, že se zrovna v této kauze tak angažuješ... (vlastně v jiném tématu není o tobě ani slechu) Co si o tom tak myslet?matejtramvajkat3 píše:ja se tady nekoho nechci zastavat ani ho obhajovat ale proč to všichni svadite na nej jak vite že všechno co zmizi vzal on
Je podezřelé, že se zrovna v této kauze tak angažuješ... (vlastně v jiném tématu není o tobě ani slechu) Co si o tom tak myslet?matejtramvajkat3 píše:ja se tady nekoho nechci zastavat ani ho obhajovat ale proč to všichni svadite na nej jak vite že všechno co zmizi vzal on
-
matejtramvajkat3
ja se tady nekoho nechci zastavat ani ho obhajovat ale proč to všichni svadite na nej jak vite že všechno co zmizi vzal on9001 píše:Ohledně kradení cedulí. Tak naprostý souhlas s MŠ. Pokud to někdo má do sbírky a dá tam vyrobenou vlastní výroby, tak to vidím jako nejmenší zlo. Informace jsou stejné a cestujícímu je jedno, hlavně že se dozví kam to jede. To samé o zadních. Bohužel každý nemá možnost vlézt do depa a vzít si je po domluvě s pracovníky. Jak tu sami uznáváte, v našem DPP je to prostě out.
Samozřejmě odsuzuji ******* očesávače, všichni víme koho.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně kradení cedulí. Tak naprostý souhlas s MŠ. Pokud to někdo má do sbírky a dá tam vyrobenou vlastní výroby, tak to vidím jako nejmenší zlo. Informace jsou stejné a cestujícímu je jedno, hlavně že se dozví kam to jede. To samé o zadních. Bohužel každý nemá možnost vlézt do depa a vzít si je po domluvě s pracovníky. Jak tu sami uznáváte, v našem DPP je to prostě out.
třeba místo šoupačekMarek B. píše:Upřímně: Kdo z Vás diskutujících by si NEkoupil funkční elektricky ovládané dveře z T3?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To byla ofiko zakázka právě pro Expo, žádný výprodej a práce s tím je celkem dost.XSC píše:Někde se sedačky vyprodávat musely. Když byla před 2 roky výstava o Bruselu 58, měly jich tam plno.
No třeba já. Jsem normální ?Marek B. píše:Upřímně: Kdo z Vás diskutujících by si NEkoupil funkční elektricky ovládané dveře z T3?
Pro začátek by DP mohl na webu vystavit Oficiální Šablonu Do Wordu Na Generování Cedulí. 
Petrkostelecký: Moc to řešíte, já příspěvek nebral jako nějakou velkou kritiku, spíše upozornění, které jste si ovšem podle dalších příspěvků moc k srdci nevzal. Nikdy nevíte, kdo to tu čte...
Martin Šubrt: Však já také vůbec hromadné kradení cedulí neospravedlňuji.
Martin Šubrt: Však já také vůbec hromadné kradení cedulí neospravedlňuji.