Chování zaměstnanců DP

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Chování zaměstnanců DP

Příspěvek od Karosák » 10.11.2010 12:53

Když už je to vlákno na očích, tak se podělím o ranní zážitek: Jdu z domova na tramvaj a přecházím Bělocerkevskou. Přešel jsem 2 pruhy směrem dolů, přejdu zelený pás a vidím, jak nahoru míří BUS-pruhem od Edenu 213ka a ve vedlejším pruhu asi 2 auta. Auta projela, bus se šine pomaleji, vidí mě přicházet, ale přicházím pomalu, mám čas, říkám si, že mu tam lézt nebudu, pohoda pustím ho. No a když byl asi 5 metrů před přechodem ukázal mi, že je jednička...nebo že jsem jednička :!:
Cože :?: :smt104 Nepochopil jsem to :lol: Věřit mi to nemusíte, ono to asi ani není nijak vtipné, nechci aby mě někdo litoval, ale fakt jsem to nepobral...

Vojta Tramvaj
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta Tramvaj » 10.11.2010 12:17

Petr píše:
TramM píše:Tak jsi jí to měl říct,že si ho má přečíst....a ono se o Motolskejch řiká,že tam jsou blbci....nic proti kolegové z Motola,ale některé případy jsou hrozné....
Tak ono se říká, že jsou blbci v Hloubětíně, Kobylisích, Motole, Pankráci, Strašnicích, Vokovicích a Žižkově.
Souhlasím s tím, že se všude někdo najde

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 06.11.2010 9:29

BerryML píše:Náhodou, Vlastička má i svoje světlý stránky. Smraďoši a sociálně nepřizpůsobiví cestující u ní nemají naději na svezení 8-)

Já tady po ránu rozespalý čtu, že má Vlastička i svoje skvělý stránky a už jsem se těšil na odkaz a ono to jsou světlý stránky :lol:

BerryML
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BerryML » 05.11.2010 22:50

Náhodou, Vlastička má i svoje světlý stránky. Smraďoši a sociálně nepřizpůsobiví cestující u ní nemají naději na svezení 8-)

Jake
Uživatel

Příspěvek od Jake » 05.11.2010 21:34

MOp píše:Nevím, která to je, nemuze mi nekdo poslat na mejl fotku? Ja nemam z motoula celkem problem s nikym, krome "Móni".
To jde o to, jestli oni nemaj problém s tebou. :-)

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 05.11.2010 19:17

Nevím, která to je, nemuze mi nekdo poslat na mejl fotku? Ja nemam z motoula celkem problem s nikym, krome "Móni".

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 05.11.2010 18:38

TramM píše:Tak dneska Vlastička na lince 12....oranžová reflexní vesta přes sedačku měla 312/5. už od pohledu mi moc nesedí....a zjistil jsem,že se s tím paní Vlastička nemaže....proti hrotům přímo klidně 30km/h a na Spartě přejela čočky na stůj.....prostě jakoby nic :evil:

No vidíš to a přesto všechno na rozdíl od uvědomělých řidičů nebourá.

TramM
ovocnář

Příspěvek od TramM » 05.11.2010 17:34

Tak dneska Vlastička na lince 12....oranžová reflexní vesta přes sedačku měla 312/5. už od pohledu mi moc nesedí....a zjistil jsem,že se s tím paní Vlastička nemaže....proti hrotům přímo klidně 30km/h a na Spartě přejela čočky na stůj.....prostě jakoby nic :evil:

gabuliatko
Uživatel

Příspěvek od gabuliatko » 04.11.2010 23:02

MM-Mikulovsky píše:... většina žen by byla spíše polichocena zájmem fotografa.
:roll:

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 04.11.2010 22:33

Petr píše:A paní kolegyně V? Inu naposledy jsem se dozvěděl, že jsem stějně úchyl, když jí, ženu v letech neustále fotím #-o Nedokázala pochopit, že opravdu cílem čočky nebyla ona, ale ta tramvaj
No možná ještě štěstí, že to nepochopila - já byl nazván bláznem (i od kolegů, bývalých spolužáků z výtvarné SŠ, známých v Mikulově ...) právě kvůli mému focení tram (byť občasnému - nejvíce fotím krajinu ať již přírodní či s architekturou) a takřka nefocení žen! Je spíše otázka jestli skutečně není "na hlavu" kolegyně V - většina žen by byla spíše polichocena zájmem fotografa.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 04.11.2010 8:36

TramM píše:Tak jsi jí to měl říct,že si ho má přečíst....a ono se o Motolskejch řiká,že tam jsou blbci....nic proti kolegové z Motola,ale některé případy jsou hrozné....
Tak ono se říká, že jsou blbci v Hloubětíně, Kobylisích, Motole, Pankráci, Strašnicích, Vokovicích a Žižkově. Na Žižkově měli flétnujícího fakíra, ve Vokovicích jednu féminé, Strašnice mají třebas Zlatý stránky, Pankrác svítící kabinky, Motol třebas i jednoho nočního řidiče, Kobylisy sběrné papírové suroviny, Hloubětín udírnu... Ono by se toho fakt našlo. Ale faktem je, že snad jedinkrát se mi stalo, abych v uniformě zaměstnance při focení tramvaje byl napaden stavěcím klíčem, který držel v ruce řidič - byl to Kobyliskej. :lol: A paní kolegyně V? Inu naposledy jsem se dozvěděl, že jsem stějně úchyl, když jí, ženu v letech neustále fotím #-o Nedokázala pochopit, že opravdu cílem čočky nebyla ona, ale ta tramvaj

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 04.11.2010 0:51

prosimvás a je řeč o vlastičce haj.....é?

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 04.11.2010 0:47

Vlasticka nastoupila pred radou let do vozovny Strasnice a hned se tam proslavila vetou: ja jsem Vlasticka Maudrova, budu tady s Vami jezdit...takze se chci zeptat kdy je dalsi schuze KSC?
Dnes se jmenuje pochopitelne jinak.

tramvajka
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tramvajka » 03.11.2010 23:47

Vojta Tramvaj píše:... Kdo zná ,,Vlastičku˝ z Motola? Starší, má reflex vestu na sedačce...
Jóóó, Vlastičku z Motola znám. To je podle mého případ sám pro sebe, viz třeba pan Pražák z Kobylis. Každá vozovna má asi holt svého dobrého, a špatného řidiče ( tím nemyslím jízdní vlastnosti řidičů ) ... Také jsem s ní měl jednou "exempóré" . Fotil jsem si takhle jednou interiér vozu T6A5, a ona vylezla, a hnedka na mě: "Co si to tady fotíš, Ty nevíš, že si to tady nemáš co fotit ? Koukej vylézt ven, a ty fotky smazat " . Tak jsem si vylezl ven, a říkal jsem si, že se asi blbě vyspala, tak si raději počkám na nějakou jinačí tramvaj. No, a druhý den jsem měl tu čest, potkat jí opět někde na trati, to jsem si fotil mám za to někde na Barrandově, a tam jako někteří řidiči, tak i ona - ručička, aby nebyla vidět. No, ale tak to je mi jedno, ať si v tý kabině pro mě za mě dělají co chtějí... Já na ně zvědav nejsem :lol: .

Ufff, mé komentáře se už začínají blížit těm románům od MM-M :D :D :D .

TramM
ovocnář

Příspěvek od TramM » 03.11.2010 22:33

Vojta Tramvaj píše:Já bych měl takovou věc:
Kdo zná ,,Vlastičku˝ z Motola? Starší, má reflex vestu na sedačce.
No a k tématu. Stojím si na Kotlářce (za dob výluky Motol - Řepy) a ona přijela s 10 a já si fotil z trávníku (!!!pozor !!! není smyčka) tramvajky, když tu ona : cituji ,,Co ty tu děláš?'' a já ,,Si fotím tramvaje.'' ,,Tady nemáš co dělat, toto je smyčka a toto je soukromý pozemek. Vypadni nebo na tebe zavolám (doslova) Policii České Republiky'' tak já jsem odešel a nechal jsem ji být.
Ale tak jako tak mi to přijde nespravedlivé a ještě by si měla přečíst D 1/2 :D
Tak jsi jí to měl říct,že si ho má přečíst....a ono se o Motolskejch řiká,že tam jsou blbci....nic proti kolegové z Motola,ale některé případy jsou hrozné....

Odpovědět