Humor

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Re: Humor

Příspěvek od Petr » 24.10.2010 12:13

chemik87 píše:cyklista = ucastnik silnicniho provozu => ze zakona 361 plyne "plne se venovat rizeni", kdybych byl zlej, napsal bych, ze je to tvoje blbost, ale neudelam to ;)

ps: kdepak jsi na tom kole jel? po chodniku, po chodniku? ;)
Problém je, že tyhle nízko usazené značky jsou na chodníku... V místě cyklostezky :lol: I já dost často drhnu helmou o spodní hranu značky

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 24.10.2010 12:00

cyklista = ucastnik silnicniho provozu => ze zakona 361 plyne "plne se venovat rizeni", kdybych byl zlej, napsal bych, ze je to tvoje blbost, ale neudelam to ;)

ps: kdepak jsi na tom kole jel? po chodniku, po chodniku? ;)

matti
ovocnář

Příspěvek od matti » 24.10.2010 11:18

Když už jsou do toho zatažený i značky, je sice pěkný, že spodní hrana bývá v 210 cm, ale co taková návěstní deska? Kdyby nebyla tak nízko, mohl jsem si ušetřit přímý zásah při jízdě na kole. Pravda koukal jsem zrovna jinam... Proč nejsou všechny značky stejně vysoko?

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 24.10.2010 10:42

Ale Milane, kdo by to obcházel? Ale ještě jsem nenašel nikoho, kdo by se dokázal vym*dat o napínací závaží

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 24.10.2010 8:46

MM-M se narodil v horách ve srubu, který si pro tento účel sám postavil :)

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 24.10.2010 8:18

Ještě jsem neviděl jedinýho kolegu/yni, kteří by na Braníku šli mezi zastávkami DC a ZC podchodem - vždy nějakým způsobem překonají přímo trať (něco jiného je na/z místnosti v obratišti). Každej si vybral nějakou osvědčenou cestu vzhledem ke své tělesné konstituci, protože si o to zábradlí mezi kolejemi nechce (někteří již opakovaně) zašpinit či poškodit oděv (případně batožinu).
Jó a propó ohledně té mé tamní šlupy "z vlastní neopatrnosti" najde někdo nějaký oficiální dokument o úraze? Ne - nemůže!!!

BerryML
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BerryML » 24.10.2010 5:24

Když už je řeč o podlézání, co pan kolega moralista řekne na to, že tam nemá co podlézat? :D

tramvajka
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tramvajka » 24.10.2010 2:52

Tak jak normálně tyto romány od MM-M nečtu, tak tenhle jsem si přečetl :D :D :D .

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 24.10.2010 2:25

chemik87 píše:a kdopak že to napálil do toho závaží a kdo napálil ten sloupek? Vždyť to snad není v lidskejch silách, to je jak z americké grotesky z éry němých emerických filmů. Moment, není snad hlavním aktérem obou historek jeden a ten samej řidič z pankrácké vozovny?
1.) No já se tedy přiznám - pokud to ještě za ty dva roky kupodivu někdo neví, ale upozorňuji že historky jsou vždy jen nepřesným odrazem skutečné události. Já na Zámecké nikdy nevrazil do zastávkového sloupku (to by po střetu se mnou možná spíš potřeboval "ošetřit" on než já), ale sloupu TV a v Braníku jsem minimálně třikrát podlézal napínací závaží a až naposled jsem se ohnul málo. Jinak jsem názoru, že obě události svědčí o mé tvrdé palici - myslím, že minimálně polovina jiných by při takovém nárazu omdlela. Jinak i zde na TF jsem sám již např. cca v 3. řádku od konce tohoto příspěvku viewtopic.php?f=21&t=747&p=134767&hilit=#p134767 uváděl, že to nebyly mé první fyzické karamboly "Jednou jedinkrát jsem však naprosto kapituloval od narození mi vlastním snahám jít hlavou proti zdi (obrazně i skutečně)..." Byť výškou 186 cm nemám nárok patřit do klubu vysokých, tak jsou různé stavby (např. chaty či historické) případně stroje/dopravní prostředky (jako dveře do kabin T3) s méně či více výrazně menší průchozí výškou. Ať mi nikdo netvrdí takové nesmysly, že jsem jedinej na celém světě, kdo se občas ohne při podlézání něčeho málo (či se předčasně zvedá) a tedy se uhodí. Samozřejmě většinou takové případy skončí jen boulí a já osobně si s úsměvem říkám: "Bylo tam napsáno: Blb..,ohni se pořádně." Jinak doma o mne kolují historky, že když jsem byl skutečně malý, tak jsem se vzepřel rukama o skříň a (i přes mé nenarození ve znamení berana) jsem hlavou o ní mlátil. Mohu také vzpomenout událost cca z mých necelých 15-ti, kdy při hře v pokojíku jednoho kámoše (jehož rodiče jsem tehdy již narozdíl od svých přerostl) jsem couval až do momentu nárazu hlavou do nejníže zavěšené ze tří skleněných baněk lustru - ta následně ťukla do další, jež se roztříštila. Proč asi tak existují různé normy, jako že minimální výška (budovaných) dveří je 200 cm či kolmá silniční dopravní značka umístěná nad prostorem pro chodce má mít dolní hranu 210 cm nad jeho povrchem? No protože vychází z ergonomie člověka jemuž mají ulehčit a zbezpečnit automatičnost jeho pohybu prostorem.
2.) Když jsme u grotesek v provozu TRAM vzpomínám si také na osobně viděné:
a) nemalé množství rozpáraných služebních kalhot nejen mých ale i mnoha kolegů. Ať již praskly švy v rozkroku (např. po větším kroku, dřepu, ujetí nohy na ledě) či se něco rozervalo na boku (díky zachycení poutka na pásek o zobáček zámku dveří do kabiny RPéček).
b) i dosti hrozivě vypadající pády - uklouznutí ze schodů TRAM (zejména RP) nejen cestujících, ale i kolegů.
Přiznávám, že už i já jsem se jednou v pozici cestujícího (ovšem v uniformě - už ani nevím jestli již či ještě) svezl při vystupování ze schodů po prdeli, ale snad již i zde na TF jsem několikrát četl, že mokrý ten reliéfní plech, z něhož ty schody v RP jsou, velmi klouže.

kruťák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kruťák » 23.10.2010 20:58

Neboj, to se zvedne :lol: Já jsem zkoušel stabilitu 3CX (podobně jako na tomhle videu), už jsem byl po** až za ušima, že už se to převrátí, ale majitel říkal, že jsem tam měl ještě dost prostoru :D

8750
Uživatel

Příspěvek od 8750 » 23.10.2010 20:13

Dnešní "nehoda" na Horoměřické :D Obrázek

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 23.10.2010 19:05

chemik87 píše:a kdopak že to napálil do toho závaží a kdo napálil ten sloupek? Vždyť to snad není v lidskejch silách, to je jak z americké grotesky z éry němých emerických filmů. Moment, není snad hlavním aktérem obou historek jeden a ten samej řidič z pankrácké vozovny?
To je tak, když hvězdy tančí - STARDANCE

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 23.10.2010 19:03

a kdopak že to napálil do toho závaží a kdo napálil ten sloupek? Vždyť to snad není v lidskejch silách, to je jak z americké grotesky z éry němých emerických filmů. Moment, není snad hlavním aktérem obou historek jeden a ten samej řidič z pankrácké vozovny?

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 23.10.2010 18:51

K tomu počítání sloupků na Zámecké, to je starý a zná to celej DP. Ale připomělo mi to hlášku z Fajn rádia, kde jistý Kulturní magor Jarda Slepička se dělil o zkušenost své bývalé manželky, kterak ona mávala z vlaku na kombajny :lol: a přišla o obě ruce, přičemž generální ředitel drah jí nabídl pomocnou RUKU, protože je to žena se srdcem na DLANI a RUKU v RUCE s tím jí právě poslal protézy do vlastních RUKOU a navíc jako bonus film Jedna RUKA netleská a píseň Mám jednu RUKU dlouhou :lol: :lol: :lol:

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 23.10.2010 8:21

Málo platné, i v DP Praha je potřeba šetřit, kde se dá. Za tímto účelem byla střídací místnost v Braníku vybavena novým typem telefonů:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 1085717839

Odpovědět