Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypravení vozů
johndj: Na PA tam nikdy nic snad v poslední době nebylo a co jsem tady na fotkách SA vypravení viděl "T6", tak je to zkratka pro typ T6A5. Dle mne by se měli v poznámkách uvádět typy tramvají jiných než T3 až T3RP a "-G" jako značení garantovaného nízkopodlažního spoje. Na pořadí, na němž se počítá s jinou tramvají než T3 (všech jejích modifikací včetně PLF "wany") by neměl být napsán řidič bez oprávnění na daný typ, i když na některém pravidelně jezdí T3 (např. na lince 16 ze ŽI), případně z MO může být samozřejmě na negarantovaný spoj počítající se 14T vypravená T6 (neměl by snad existovat jediný řidič, co má oprávnění na 14T a ne na T6).
Otázka: Co, prosím, znamenají jednotlivé zkratky v poznámkách u výjezdů z vozovny? Díky.
jak asi víte, nejsem žádnej fanatickej milovník T3, ale taková zaplentovaná T3RP s krásným, čistým lakem, to je vážně žůžo.tramvajka píše:Včera jezdila souprava 8559+8561 na lince 3
A co na linku 18 nějaké T3M?:)Štěpán píše:Dnešní vypravení vozovny Hloubětín: http://www.stepan.tramfoto.cz/galerie/d ... ?pos=-2477
Přes den se toho hodně změnilo. Co jsem tak mohl pozorovat tak na linky 8 a 19 vyjely soupravy T3R.P jako náhrady za porouchané vozy. Co jsem si tak všimnul teď odpoledne tak třeba vznikly soupravy 8560+8562 a 8559+8561. Než zase někdo někde napíše, že Hloubětín dostal vozy na noční linky a v klidu je vypravuje přes den, tak chci upozornit, že tohle se dělá jen v případě velké krizovky.
- HoFi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes tuším na 19tramvajka píše:Včera jezdila souprava 8559+8561 na lince 3
81 - služebák.
Linka 81? Že by mi něco ušlo? 
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera jezdila souprava 8559+8561 na lince 3Štěpán píše:Přes den se toho hodně změnilo. Co jsem tak mohl pozorovat tak na linky 8 a 19 vyjely soupravy T3R.P jako náhrady za porouchané vozy. Co jsem si tak všimnul teď odpoledne tak třeba vznikly soupravy 8560+8562 a 8559+8561. Než zase někdo někde napíše, že Hloubětín dostal vozy na noční linky a v klidu je vypravuje přes den, tak chci upozornit, že tohle se dělá jen v případě velké krizovky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dnešní vypravení vozovny Hloubětín: http://www.stepan.tramfoto.cz/galerie/d ... ?pos=-2477
Přes den se toho hodně změnilo. Co jsem tak mohl pozorovat tak na linky 8 a 19 vyjely soupravy T3R.P jako náhrady za porouchané vozy. Co jsem si tak všimnul teď odpoledne tak třeba vznikly soupravy 8560+8562 a 8559+8561. Než zase někdo někde napíše, že Hloubětín dostal vozy na noční linky a v klidu je vypravuje přes den, tak chci upozornit, že tohle se dělá jen v případě velké krizovky.
-
JANEK L.
- Uživatel
Dělám si přehled rozmístění vozů ve vozovnách od 1.6. a zatím v tom mám menší bordel (něco už mám doplněný z předchozích příspěvků). Díky za pomoc
- HoFi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už delší dobu jezdí jako sóloDavidD píše:A s čím jezdí 8331?
těžko říct, zatím nevím, informace by měla bejt dostupná ránotramvajka píše:Ahá, tak to pak jó. I mistr tesař ( nevím, jak se ten Váš jmenujechemik87 píše:Né, to né, ale někde se vloudila chybička a možná to zejtra vyjede naposled, to ví bůh a Jarmil) se někdy utne. No, a to je asi šance, že kdyby tam byl,a tak že i na tom samém pořadí, co?
![]()
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahá, tak to pak jó. I mistr tesař ( nevím, jak se ten Váš jmenujechemik87 píše:Né, to né, ale někde se vloudila chybička a možná to zejtra vyjede naposled, to ví bůh a Jarmil
Né, to né, ale někde se vloudila chybička a možná to zejtra vyjede naposled, to ví bůh a Jarmiltramvajka píše:Opět jóóóchemik87 píše:poprosil bych účastníky dnešní akce, aby se zdrželi zveřejňování fotek, z důvodu možného zejtřejšího vypravení. Mockrát děkuji? To se u Vás v depu zbláznili, nebo co? To jí tam teď budeme vídat denno-denně, né
?
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Opět jóóóchemik87 píše:poprosil bych účastníky dnešní akce, aby se zdrželi zveřejňování fotek, z důvodu možného zejtřejšího vypravení. Mockrát děkuji