Humor
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Humor
No jo, ale co si obchoďák zaplatí, to má... Krátká Karosa by na tom nebyla o moc líp a nic delšího se u vysočanského dopravce nevyskytuje.nk8215 píše:(...) posílat před Vánocemi na obsluhu jakéhokoliv OC kratinké Conecto či co to je, je podle mne docela hazard...
-
nk8215
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud od toho existuje i bus verze, docela by se hodila do parku Citylinera. Včera krátce po sedmnácté v Avionu Zličín nejezdil kyvadlový autobus, ale konzerva na lidiJamie píše:Hmmm, "ŠKODA 32Tr Hess"???![]()
![]()
edit: zapomněl jsem na jednu důležitou věc - že totiž předtím dva spoje vypadly...ale i tak, posílat před Vánocemi na obsluhu jakéhokoliv OC kratinké Conecto či co to je, je podle mne docela hazard...
V SPPO je psanáno: Cestujicí nesmí reprodukovat hlasitou hudbu nebo řeč. A reprodukovaná není akustucká.Oskar píše:Ano, cestujícímu při přepravě v zájmu zajištění bezpečnosti jeho i ostatních osob není zejména dovoleno chovat se hlučně, hlasitě provozovat hudbu (též reprodukovanou hudbu nebo řeč);
A zrovna v tomto případě bych na dodržování uvedeného pravidla rozhodně netrval. Něco tak vkusného se v tramvaji jen tak nevidí. Už samotný fakt, že někdo takhle pěkně umí hrát na heligonku. To už je v dnešní digitální době spíše unikát
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
-
nk8215
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K tématuJabberwocky píše:„Hübschrauber, sind es nischt, sind es wohl…“ Die Sprache Goethes. Göethes, meine ich
http://www.youtube.com/watch?v=A4R4-CqgVDw
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jeden dobrej na stále ještě aktuální téma... http://www.youtube.com/watch?v=N-Kv_ir3j2o
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To víš, někdo má hlášení, někdo letáčky na stejné téma a hlavně s grafikou, která ukazuje, že jen ti mladí jsou nezbední cestující a ostatní jsou chudáčciTonda Ježek píše:V Moskvě jsem na ně v metru nenarazil. Místo toho tam běželo jedno hlášení za druhým "????????? ????????? ..."
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V Moskvě jsem na ně v metru nenarazil. Místo toho tam běželo jedno hlášení za druhým "????????? ????????? ..."milbi píše:I v takové Moskvě na mnoha stanicích hrají umělci, cestující se zastavují, chvilku poslouchají a potom pokračují dál. Myslím si, že pokud dotyčný umí opravdu hrát (proto to slovo umělec), tak je to mnohem lepší, než když jen žebrá o peníze na cigarety nebo k tomu tahá harmoniku (nebo smyčec) jako kočku za ocas. A v porovnání s tím, když někdo řve do mobilu, je to balada pro duši
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
Paradni napad, bohuzel v umruceny a "vecne nastvany" nalade, ktera u nas panuje... ale kdyz se to nezkusi, mohlo by to byt fakt moc fajn... jenze kdo o tom rozhoduje?
Rozhodne lepsi, nez postarsi ozrala, vyjimecne strizliv, ktery vcera particce nactiletych holek nadaval do kurev, protoze jsou blondyny a kolem stojicim do z**du, protoze se jich zastali. Holky se bavily nahlas, ale nervaly, slyset ale byly, celkem normalni... nemit 60kg, z ty soupravy jsem ho vyrazil, pac stal primo u dveri, jenze s tou vahou to na pomalu 2x tak velky nedavam a casto me to mrzi
Rozhodne lepsi, nez postarsi ozrala, vyjimecne strizliv, ktery vcera particce nactiletych holek nadaval do kurev, protoze jsou blondyny a kolem stojicim do z**du, protoze se jich zastali. Holky se bavily nahlas, ale nervaly, slyset ale byly, celkem normalni... nemit 60kg, z ty soupravy jsem ho vyrazil, pac stal primo u dveri, jenze s tou vahou to na pomalu 2x tak velky nedavam a casto me to mrzi
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
I v takové Moskvě na mnoha stanicích hrají umělci, cestující se zastavují, chvilku poslouchají a potom pokračují dál. Myslím si, že pokud dotyčný umí opravdu hrát (proto to slovo umělec), tak je to mnohem lepší, než když jen žebrá o peníze na cigarety nebo k tomu tahá harmoniku (nebo smyčec) jako kočku za ocas. A v porovnání s tím, když někdo řve do mobilu, je to balada pro dušiTonda Ježek píše:...Dokonce jsem viděl i případy, kdy někteří cestující putovali soupravou s ním...