Humor
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Humor
V pařížském metru se takovéto produkce konají legálně. Do vozu nastoupí muzikant (opatřený povolením RATP), dvě - tři stanice vyhrává a pak pokračuje v dalším voze. Dokonce jsem viděl i případy, kdy někteří cestující putovali soupravou s ním. V některých stanicích pak hrají celé hudební skupiny.
Jinak se mi líbí, že to ti kluci nehrotili. Vyskytla se "stížnost", tak to zabalili.
Jinak se mi líbí, že to ti kluci nehrotili. Vyskytla se "stížnost", tak to zabalili.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ano, cestujícímu při přepravě v zájmu zajištění bezpečnosti jeho i ostatních osob není zejména dovoleno chovat se hlučně, hlasitě provozovat hudbu (též reprodukovanou hudbu nebo řeč);
A zrovna v tomto případě bych na dodržování uvedeného pravidla rozhodně netrval. Něco tak vkusného se v tramvaji jen tak nevidí. Už samotný fakt, že někdo takhle pěkně umí hrát na heligonku. To už je v dnešní digitální době spíše unikát
A zrovna v tomto případě bych na dodržování uvedeného pravidla rozhodně netrval. Něco tak vkusného se v tramvaji jen tak nevidí. Už samotný fakt, že někdo takhle pěkně umí hrát na heligonku. To už je v dnešní digitální době spíše unikát
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi to semnou sekne
Ale zrovna tento způsob zábavy se mě velice libí. Párkrát jsem něco podobného zažil a proč si lidé když mají náladu nemůžou zaspívat aspon je veselo. Furt lepší než když tam nastoupěj fetky a začnou žebrat a brnkat na kus vlastce
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
„Hübschrauber, sind es nischt, sind es wohl…“ Die Sprache Goethes. Göethes, meine ich 
- Karotka
- Uživatel
Re: Turecké autobusy
Zde jedno příkladné využítí autobusu značky Mörzedes-Bünz: http://www.youtube.com/watch?v=4MllzsjYlAw (znalost turecké němčiny výhodou)v diskusi o autobusech Absaljut píše:Něco proti produktům vyrobeným v Turecku?
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Jak, Sokolov? Snad Falkenau, ne?Isidor píše:zákaznícky orientovaný fíra
http://www.youtube.com/watch?v=-Rt5NtnHor4
zákaznícky orientovaný fíra
Ten výhodář měl zase 14T? To je hrůza...
To zrcadlo je v pohodě. Jen kousek zakrejvá sloupek, ale nevadilo by to ani kdyby bylo to zrcadlo potřeba (není).
To zrcadlo je v pohodě. Jen kousek zakrejvá sloupek, ale nevadilo by to ani kdyby bylo to zrcadlo potřeba (není).
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jedna neaktualni ze vcerejska. Kdepak udelali soudruzi chybu? Dlouze se na vrchol označníku chlapci dívali a bádali co s tím..
p.s. Dle vyjadreni nejmenovanneho pracovnika DPP je 90% plochy zrcadla funkční. Jak to vidí řidiči, kteří tam včera jezdili? Co třeba pan Fibou?
p.s. Dle vyjadreni nejmenovanneho pracovnika DPP je 90% plochy zrcadla funkční. Jak to vidí řidiči, kteří tam včera jezdili? Co třeba pan Fibou?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Z tématu Škoda 14T
MF píše:Tady vidíte ten pokrok! To já pamatuji, že touhle dobou se u nás ve vsi objevil dráteník! A teď máme už háčky na klíčehyaho píše:Na některé vozy byly zkušebně instalovány háčky na klíče!!!
Sorry, ale nemohl jsem si pomoci.