Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
Zatím jsem také nikde nic nenašel, ale za mostem, jak je část tubusu směrem k Libni, tak směrem k řece se provádí nějaké terénní úpravy. Alespoň tam něco dělali, když jsem jel v týdnu okolo. Že by příprava?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle jízdních řádů na JR-portálu bych řekl, že Trojská nebude...Damir Holas píše:Taktéž bych si tipnul, neb 23. 8. končí i výluka Libeňského mostu... Takže ta Trojská se přímo nabízíopocenskylukas píše:Já nejsem Káem ale že by TROJSKÁ?
Zatím není ani v seznamu dopravních opatření na intranetu, takže si asi na další výluky chvíli počkáme
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš joo
.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A to bude možná "Káem" úrazu 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Taktéž bych si tipnul, neb 23. 8. končí i výluka Libeňského mostu... Takže ta Trojská se přímo nabízíopocenskylukas píše:Já nejsem Káem ale že by TROJSKÁ?
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Já nejsem Káem ale že by TROJSKÁ?MOp píše:A kterápak výluka nejspíše začne? Káem jistě zná odpověď ..Radek píše:Výluka Klapkova má být ukončena již 23.8.
trať ať klidně nejezdí, k metru jezdí autobusy. Ale vozovna ať už je hotová. Nemám pořádně kde parkovattramvajka píše:Konečně,už my chyběla trať do Vozovny Kobylisy![]()
.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A kterápak výluka nejspíše začne? Káem jistě zná odpověď ..Radek píše:Výluka Klapkova má být ukončena již 23.8.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Konečně,už my chyběla trať do Vozovny Kobylisy
.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Akorát si teď přesně nepamatuju,podrobnosti,v případě zájmu doplním..
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Výluka Klapkova má být ukončena již 23.8. 
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že ROPID výjimečně nezaspal a plán výluky Libeňáku je už zveřejněn (http://www.ropid.cz/mimoradnosti/Libens ... 7x769.html).
Jen nevím, zda je vhodné, že platný stav do 14.8. nechali až na konci, když je tak krátký a snadno jde přehlédnout.
Jen nevím, zda je vhodné, že platný stav do 14.8. nechali až na konci, když je tak krátký a snadno jde přehlédnout.
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat 31.července bude výluka Anděl-Sídliště Řepy znamená to že může nastat situace že šejdrový negarantovaný kurz I.20 nezatáhne ale bude to směna celodenní s tím že dokud to půjde tak by jezdil jako negarance na I.10?A proč při takových výlukách v délce např. 6h zatahují nízké vozy?To nejde je přehodit na jiná pořadí která na trati zůstávají?
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si zveřejnit e-mailové vyjádření zaměstnance DPP k chybějící informaci o výluce tram dne 22.7. na stránkách DPP.
Zaměstnance DPP, oddělení komunikace píše:Dobrý den,
broušení kolejnic 22. 7. 2009 spadá do druhé etapy broušení. Při přepisu zprávy o této etapě na internetové stránky došlo k chybě, za kterou se vám omlouváme. Zpráva již byla doplněna.
Co se týká informací o nové publikaci Dopravního podniku, jedná se o zcela jiný typ informace, takže význam obou zpráv nelze srovnávat. Nicméně i tyto informace mají na našich stránkách své místo, i o ně je ze strany cestujících zájem. Aktuality na stránky řadíme jak podle významu, tak podle stáří.
S díky za oznámení o chybě
PK