Nové tramvajové tratě
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Marek Kubík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové tramvajové tratě
Ahoj,to je můj návrh který máš na předchozí straně.
Když už tak Nedašovskou a napojit na ulici U zličínského hřiště, ale stejně se tam ta trať fyzicky nevejde. Bez bourání domů či bez vyjímek ne.marek kubík píše:Ahoj,já zase preferuji souběžnou trasu s linkou 164 a doufám že se TT v této trase postaví.Jakub píše:To bylo myšleno trochu jinak, já samozřejmě preferuji tramvaje, ale z toho, ža tamtudy občas chodím, soudím, že jde spíše o lidi, kteří by své auto za nějakou tramvaj jen tak nevyměnili. A pro obyvatelstvo starších domů je autobus 164, který je doveze na metro i tramvaj tak akorát. I proto jsem pro variantu spíše rychlodrážního charakteru ulicí Drahoňovského a podél Siemensu.
-
Marek Kubík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,já zase preferuji souběžnou trasu s linkou 164 a doufám že se TT v této trase postaví.Jakub píše:To bylo myšleno trochu jinak, já samozřejmě preferuji tramvaje, ale z toho, ža tamtudy občas chodím, soudím, že jde spíše o lidi, kteří by své auto za nějakou tramvaj jen tak nevyměnili. A pro obyvatelstvo starších domů je autobus 164, který je doveze na metro i tramvaj tak akorát. I proto jsem pro variantu spíše rychlodrážního charakteru ulicí Drahoňovského a podél Siemensu.Absolut píše:"Lidé tam mají většinou svoje auta" - boha jeho, to je demagogie jako na radnici P4
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
To bylo myšleno trochu jinak, já samozřejmě preferuji tramvaje, ale z toho, ža tamtudy občas chodím, soudím, že jde spíše o lidi, kteří by své auto za nějakou tramvaj jen tak nevyměnili. A pro obyvatelstvo starších domů je autobus 164, který je doveze na metro i tramvaj tak akorát. I proto jsem pro variantu spíše rychlodrážního charakteru ulicí Drahoňovského a podél Siemensu.Absolut píše:"Lidé tam mají většinou svoje auta" - boha jeho, to je demagogie jako na radnici P4
Dobře, tak dalších pár variant.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Absolut
- Moderátor
Dovolil bych si opět poznamenat, že takto navržená trať, vedená zástavbou, je bez demolic, potkávaček nebo vyjímek z normy nevhodných k pojíždějí vozy s pevnými podvozky jistě nerealizovatelná.
Velice děkuji!
Tak jsem se také o něco pokusil. A zastávka K Řepské škole je můj výmysl, ale škola kousek otamtud je
Tak jsem se také o něco pokusil. A zastávka K Řepské škole je můj výmysl, ale škola kousek otamtud je
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Postup na vložení přílohy (pro méně chápavé či počítačově nezručné)..slonik píše:Omlouvám se, že to píšu sem, ale také jsem něco nakreslit a vůbec to sem nedostanu. Jak se děláta příloha?
1/ Napsat text příspěvku - bez toho sem příloha vložit nelze
2/ kliknout na procházet, otevře se okno "zvolte soubor"
3/ vyhledat na disku požadovaný soubor s přílohou, který chci připojit a kliknout otevřít. V poli "název souboru" u šipky s bodem 2 by se měla objevit kompletní cesta zvoleného souboru
4/ Zde se napíše popiska přílohy
5/ Kliknout na přiložit soubor. Objeví se okno přenosu na server, které při úspěšném odeslání zmizí. Pro úspěšné odeslání přílohy je nutné splnit následující - velikost obrázku nesmí být větší jak 1024 x 1024 px a velikost souboru musí být pod 256 kb. Koncovka bmp není podporována.
6/ Kliknu na odeslat a čekám až se znovu načte diskuze i s mým novým příspěvkem.
- Absolut
- Moderátor
Klikneš na "příloha" pod okénkem, do kterého píšeš text příspěvku. Přes tlačítko "procházet" vybereš název souboru. Je tam nějaký limit velikosti souboru, ale z hlavy to nevím, já většiou vkládám obrázek 800x600 pix velikosti do 150 kilo a to prolezlo vždycky.
Omlouvám se, že to píšu sem, ale také jsem něco nakreslit a vůbec to sem nedostanu. Jak se děláta příloha? 
- Absolut
- Moderátor
"Lidé tam mají většinou svoje auta" - boha jeho, to je demagogie jako na radnici P4
- Absolut
- Moderátor
Dovolil bych si poznamenat, že trať v zelené barvě, vedená zástavbou, je bez demolic, potkávaček nebo vyjímek z normy nevhodných k pojíždějí vozy s pevnými podvozky jistě nerealizovatelná.
Dále bych si dovolil poznamenat, že trať provedená ve žluté barvě je zajisté realizovatelná a bylo by možné zřídit zastávku Zličín v blízkosti metra s tím, že by pak trať pokračovala dál (podjezd pod ul. Řevnická buď nový samostatně nebo společný se zkušební tratí metra) a dále zřídit koncovou zastávku Metropole Zličín se smyčkou, zde lze vlézt na kus pozemku Depa Zličín...
Nabízí se šotosen vlakotramvajové TT Sídliště Řepy - Zličín - Chrášťany - Rudná - Chýně - Hostivice s odbočnou větví směr Rudná - Hořelice. Takový oboustranný přestupní napaječ obcí na rychlodráhu Praha-Kladno a na m-B s tím, že cestující někam na Smíchov by klidně mohli jet dál... Hihi
Dále bych si dovolil poznamenat, že trať provedená ve žluté barvě je zajisté realizovatelná a bylo by možné zřídit zastávku Zličín v blízkosti metra s tím, že by pak trať pokračovala dál (podjezd pod ul. Řevnická buď nový samostatně nebo společný se zkušební tratí metra) a dále zřídit koncovou zastávku Metropole Zličín se smyčkou, zde lze vlézt na kus pozemku Depa Zličín...
Nabízí se šotosen vlakotramvajové TT Sídliště Řepy - Zličín - Chrášťany - Rudná - Chýně - Hostivice s odbočnou větví směr Rudná - Hořelice. Takový oboustranný přestupní napaječ obcí na rychlodráhu Praha-Kladno a na m-B s tím, že cestující někam na Smíchov by klidně mohli jet dál... Hihi
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Já si ale myslím, že tam to ani lidé tolik nepotřebují, mají většinou svá auta nebo využijí 164 a přestoupí si. Nikdy jsem tam neviděl návaly, které by 164 nepobrala...
Kdežto speciálně další zastávka v sídlišti (Drahoňovského) bude jistě hojně využívána.
Kdežto speciálně další zastávka v sídlišti (Drahoňovského) bude jistě hojně využívána.
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jenže zase to míň lidí napojí na tramvaj...Josef píše:Lepší je trasa A. (ta žlutá) vede méně obydlenou oblastí, což znamená, že by se nemuselo tolik zasahovat do soukromí lidí hlukem.
Lepší je trasa A. (ta žlutá) vede méně obydlenou oblastí, což znamená, že by se nemuselo tolik zasahovat do soukromí lidí hlukem.