Oni by se měli nad sebou zamyslet i ostatní. Jelikož nikde na čočkách nevidím, že padnou na stůj, nemohu tedy včas zareagovat a v zásadě mám dvě možnosti - rozjetou tramvaj zamagnetim a popadaj lidi, nebo těsně předemnou padnoucí čočky projedu na stůj. Já teda nevím, že by na čočkách byla někde informace "pozor, padne ti to na stůj" a já bohužel nejsem jasnovidec, abych to vytušil. Auta mají oranžovou. Oranžová je informace "pozor, padne ti tam červená, radši brzdi".cwapa píše: Tak to já s 9001 souhlasím.
Někdy byste se páni tramvajáci měli nad sebou víc zamyslet. Kolikrát jsem byl svědkem toho, že řidič tramvaje jel když měl návěstidlo na stůj. Ono třeba stačí se postavit na NM a koukat jak se jezdí od IPP. Několikrát jsem byl svědkem toho jak si tramvaj, respektive její řidič přímo vynucoval přednost a bylo mu úplně jedno, že chodci už mají zelenou. Takových míst by se našlo povícero.
Děsím se toho, že brzo nastane doba, kdy se tomuto obrázku http://chemik-je.chytrak.cz/lakatos.jpg , nebudeme moc smát, protože to bude realita