Cože
Chování zaměstnanců DP
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chování zaměstnanců DP
Když už je to vlákno na očích, tak se podělím o ranní zážitek: Jdu z domova na tramvaj a přecházím Bělocerkevskou. Přešel jsem 2 pruhy směrem dolů, přejdu zelený pás a vidím, jak nahoru míří BUS-pruhem od Edenu 213ka a ve vedlejším pruhu asi 2 auta. Auta projela, bus se šine pomaleji, vidí mě přicházet, ale přicházím pomalu, mám čas, říkám si, že mu tam lézt nebudu, pohoda pustím ho. No a když byl asi 5 metrů před přechodem ukázal mi, že je jednička...nebo že jsem jednička
Cože
Nepochopil jsem to
Věřit mi to nemusíte, ono to asi ani není nijak vtipné, nechci aby mě někdo litoval, ale fakt jsem to nepobral...
Cože
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s tím, že se všude někdo najdePetr píše:Tak ono se říká, že jsou blbci v Hloubětíně, Kobylisích, Motole, Pankráci, Strašnicích, Vokovicích a Žižkově.TramM píše:Tak jsi jí to měl říct,že si ho má přečíst....a ono se o Motolskejch řiká,že tam jsou blbci....nic proti kolegové z Motola,ale některé případy jsou hrozné....
BerryML píše:Náhodou, Vlastička má i svoje světlý stránky. Smraďoši a sociálně nepřizpůsobiví cestující u ní nemají naději na svezení
Já tady po ránu rozespalý čtu, že má Vlastička i svoje skvělý stránky a už jsem se těšil na odkaz a ono to jsou světlý stránky
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou, Vlastička má i svoje světlý stránky. Smraďoši a sociálně nepřizpůsobiví cestující u ní nemají naději na svezení 
To jde o to, jestli oni nemaj problém s tebou. :-)MOp píše:Nevím, která to je, nemuze mi nekdo poslat na mejl fotku? Ja nemam z motoula celkem problem s nikym, krome "Móni".
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, která to je, nemuze mi nekdo poslat na mejl fotku? Ja nemam z motoula celkem problem s nikym, krome "Móni".
TramM píše:Tak dneska Vlastička na lince 12....oranžová reflexní vesta přes sedačku měla 312/5. už od pohledu mi moc nesedí....a zjistil jsem,že se s tím paní Vlastička nemaže....proti hrotům přímo klidně 30km/h a na Spartě přejela čočky na stůj.....prostě jakoby nic
No vidíš to a přesto všechno na rozdíl od uvědomělých řidičů nebourá.
Tak dneska Vlastička na lince 12....oranžová reflexní vesta přes sedačku měla 312/5. už od pohledu mi moc nesedí....a zjistil jsem,že se s tím paní Vlastička nemaže....proti hrotům přímo klidně 30km/h a na Spartě přejela čočky na stůj.....prostě jakoby nic 
-
gabuliatko
- Uživatel
MM-Mikulovsky píše:... většina žen by byla spíše polichocena zájmem fotografa.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No možná ještě štěstí, že to nepochopila - já byl nazván bláznem (i od kolegů, bývalých spolužáků z výtvarné SŠ, známých v Mikulově ...) právě kvůli mému focení tram (byť občasnému - nejvíce fotím krajinu ať již přírodní či s architekturou) a takřka nefocení žen! Je spíše otázka jestli skutečně není "na hlavu" kolegyně V - většina žen by byla spíše polichocena zájmem fotografa.Petr píše:A paní kolegyně V? Inu naposledy jsem se dozvěděl, že jsem stějně úchyl, když jí, ženu v letech neustále fotímNedokázala pochopit, že opravdu cílem čočky nebyla ona, ale ta tramvaj
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono se říká, že jsou blbci v Hloubětíně, Kobylisích, Motole, Pankráci, Strašnicích, Vokovicích a Žižkově. Na Žižkově měli flétnujícího fakíra, ve Vokovicích jednu féminé, Strašnice mají třebas Zlatý stránky, Pankrác svítící kabinky, Motol třebas i jednoho nočního řidiče, Kobylisy sběrné papírové suroviny, Hloubětín udírnu... Ono by se toho fakt našlo. Ale faktem je, že snad jedinkrát se mi stalo, abych v uniformě zaměstnance při focení tramvaje byl napaden stavěcím klíčem, který držel v ruce řidič - byl to Kobyliskej.TramM píše:Tak jsi jí to měl říct,že si ho má přečíst....a ono se o Motolskejch řiká,že tam jsou blbci....nic proti kolegové z Motola,ale některé případy jsou hrozné....
prosimvás a je řeč o vlastičce haj.....é?
Vlasticka nastoupila pred radou let do vozovny Strasnice a hned se tam proslavila vetou: ja jsem Vlasticka Maudrova, budu tady s Vami jezdit...takze se chci zeptat kdy je dalsi schuze KSC?
Dnes se jmenuje pochopitelne jinak.
Dnes se jmenuje pochopitelne jinak.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jóóó, Vlastičku z Motola znám. To je podle mého případ sám pro sebe, viz třeba pan Pražák z Kobylis. Každá vozovna má asi holt svého dobrého, a špatného řidiče ( tím nemyslím jízdní vlastnosti řidičů ) ... Také jsem s ní měl jednou "exempóré" . Fotil jsem si takhle jednou interiér vozu T6A5, a ona vylezla, a hnedka na mě: "Co si to tady fotíš, Ty nevíš, že si to tady nemáš co fotit ? Koukej vylézt ven, a ty fotky smazat " . Tak jsem si vylezl ven, a říkal jsem si, že se asi blbě vyspala, tak si raději počkám na nějakou jinačí tramvaj. No, a druhý den jsem měl tu čest, potkat jí opět někde na trati, to jsem si fotil mám za to někde na Barrandově, a tam jako někteří řidiči, tak i ona - ručička, aby nebyla vidět. No, ale tak to je mi jedno, ať si v tý kabině pro mě za mě dělají co chtějí... Já na ně zvědav nejsemVojta Tramvaj píše:... Kdo zná ,,Vlastičku˝ z Motola? Starší, má reflex vestu na sedačce...
Ufff, mé komentáře se už začínají blížit těm románům od MM-M
Tak jsi jí to měl říct,že si ho má přečíst....a ono se o Motolskejch řiká,že tam jsou blbci....nic proti kolegové z Motola,ale některé případy jsou hrozné....Vojta Tramvaj píše:Já bych měl takovou věc:
Kdo zná ,,Vlastičku˝ z Motola? Starší, má reflex vestu na sedačce.
No a k tématu. Stojím si na Kotlářce (za dob výluky Motol - Řepy) a ona přijela s 10 a já si fotil z trávníku (!!!pozor !!! není smyčka) tramvajky, když tu ona : cituji ,,Co ty tu děláš?'' a já ,,Si fotím tramvaje.'' ,,Tady nemáš co dělat, toto je smyčka a toto je soukromý pozemek. Vypadni nebo na tebe zavolám (doslova) Policii České Republiky'' tak já jsem odešel a nechal jsem ji být.
Ale tak jako tak mi to přijde nespravedlivé a ještě by si měla přečíst D 1/2