Příspěvek
od Grossák » 18.6.2012 22:06
Ke Kobylisům. Ty prožívají nějaké období, které nevím, jestli nazvat posttrauma po RTT Zenklova, nebo dolaďování v rámci vyhodnocení zkušebního provozu. Asi je to něco mezi. Dneska jsem tam i já viděl vláček, určitě 5 TRAM, do toho auta. Mohlo vzniknout zdržení 4 minuty. Přijde mi však, že je to lepší než během RTT (TRAM vpravo třeba padne i 2x do cyklu), ale především to nijak nereaguje na tramvaj, která stanicuje ve druhé pozici. A to by mělo, buď prodloužením volna tak, aby projely dvě, nebo okamžitým výběrem volna do příslušného směru tak, aby tramvaji, která již odstanicovala ve druhé pozici, padlo volno pokud možno hned. Jelikož toto nefunguje, tak dokud tramvaje jezdí po jedné, je to celkem OK. Ale jak přijede druhá, aniž odjela první, začne se to pěkně řetězit, a klidně 4 tramvaje za sebou poposkakují až do křižovatky. Jelikož semafor dříve na dvě tramvaje čekal (byť trochu nechytře, protože pak neuměl rychle zaměnit směr, pokud se tramvaj přihlásila jinam, než svítily čočky = čekalo se do příštího cyklu) a také tu nevidím chytré kombinace zc vpravo + dc přímo, snad se ještě pořád ladí a bude vyladěno ke spokojenosti, vyšší kapacitě a nižšímu zdržení. Samostatnou kapitolou je ******* dispozice křižovatky, naše rychlosti 10 do odbočky (ke kterým zde není důvod) a takové to čekání na cosi.