A prosím pěkně, stále nefunguje vzdálený přihlašovák k Práčské od Groše. Jako opruzem se tato závada ani zdaleka nevyrovná přechodu na Zahraďáku, ale je škoda, aby to nešlapalo, když je to jinak celkem funkční. Děkujuu.
K těm řízeným přechodům > ten kontrast-proč je SSZ na Vinohradských hřbitovech, kde není živáčka (spíš naopak) a na Floře u zastávek není nic? Já vím, že by se na to beztak prdělo a tak jsem rád, že tam nic není, ale jako někde jo, někde nee
A ještě mě napadla jedna věc, jak vedle v OL vlákně podotkl Pepa: Nejenom, že je řízený přechod přes TT kokotina a specialita Prahy, proti přirozenému chování, ale ještě více je podle mne tento systém nechápán právě proto, že se jinde nevyskytuje. Proto ty davy (cizinců) upřeně hledí na řidiče, zatímco by mohli projít...
Pokřivenost celé věci byla ještě umocněna kampaní o přednosti tram na přechodech. To byl sice hezký krok, ale současně s kampaní, mělo ubývat SSZ, protože současně s kampaní přibylo i těch, kteří při zeleném panáčkovi místo přecházení civí na řidiče. A těch volně korzujících sebevrahů je asi pořád stejně...že by se Darwinovi bortila režie