KM píše:Trošku to rozvinu, 218:
-5 a 12 ukončit objezdem Holešovic, proti sobě, NE, MATE TO LIDI, ZVLÁŠŤ CIZINCE U NÁDRAŽÍ, DÁLE JE TO SÓLO PROTI DVOJICI, 12 ZTRÁCÍ VÝHODU JAKO RYCHLÉ TANGENTY Z HOLEŠOVIC NA MALOU STRANU, KDYŽ JEDEN SMĚR JE VLASTNĚ PŘES DĚLNICKOU (MÍRNĚ JÍ TO ZNEVÝHODNÍ) OBSLUHA TRŽNICE BUDE TAKY NEPŘEHLEDNÁ A KAPACITNĚ NEVYROVNANÁ
-prohodit rozsah provozu 20 a 12 na Barr. BUDIŽ, ALE TO JE CELKEM JEDNO, PŘIDAL BYCH OVŠEM TRVALOU LINKU Z IPP NA BARRANDOV MÍSTO LINKY 13, TA JDE UPLATNIT JINDE
-5 nejede v neděli dopoledne, jede přes nákl. nádr.Ž., 26 Jičínskou 26 JIČÍNSKOU MĚ TRÁPÍ DLOUHO, ODKLON PŘES NNŽ A PŘES VLTAVSKOU TUHLE LINKU HROZNĚ POŠKODIL, UŽ NENÍ PÁTEŘNÍ, CENTRA NÁSTUPU A VÝSTUPU OBJÍŽDÍ. TAKŽE TADY MOŽNÁ JO, ALE S TOU 5 NĚKAM DÁL, NÁSTUPNÍ BY BYLA ŽELIVSKÉHO ZC??
-25 jen v prac.dny a v so, nejede v neděli a večer, 15 celodenně, so,ne,več. (Kdyby na BH řvali, tak v NE-odp. 15 prodloužit na BH) V NE ODP. NEJDE NĚKAM NĚCO PRODLOUŽIT, TO SE V PRAZE NEDĚLÁ A OPĚT TO ZAVÁDÍ NEPŘEHLEDNOSTI. U TRŽNICE UŽ TÉMĚŘ NEMÁŠ NIC

V SOBOTU, ČI TI TO NIKAM NEJEDE. VÝZNAM TRŽNICE KLESÁ, ALE PŘESTO.
-3 zrušit, 21 celodenně, so, ne, več., 16 do Modřan, 24 přes Tržnici a int 6/8/10/15, l.č.7 standardní int. (tohle je velmi kontroverzní:-)) TÍM TU TRŽNICI TROCHU ZACHRAŇUJEŠ, PORUŠENÍ STANDARDNÍHO INTERVALU JINAK NEŽ PŮLENÍM NELZE, JE TO ZCELA VYLOUČENO ZE STRANY ROPIDU, TUHLE ÚPRAVU JSEM TI PODROBNĚ ROZEBRAL NEDÁVNO, 16 Z MODŘAN NA IPP JE HLOUPOST, 21 BY MUSELA DO DVOJIC A VOZILA VÍC VZDUCHU, 3 BY PŘES SVŮJ ÚPADEK CHYBĚLA VE VAZBĚ MASARYČKA - PODOLÍ.
-11 od Vinice na Kubáň,int 6/8/10/15, 19 od Vinice. na UDDP PROČ? TADY MI UNIKÁ VÝZNAM. SMĚR SPOJOVACÍ, HARFA, PALMOVKA JE OD ČERNOKOSTELECKÉ POKRYT SLUŠNĚ AUTOBUSY. ALE MOŽNÉ TO JE.
-9 ve standardních int., 29: Vápenka-Kotlářka, 7 celodenně do Řep TADY SOUHLAS, 29 V NEJPROBLEMATIČTĚJŠÍCH ÚSECÍCH DNE KAŽDÁ DRUHÁ DO ŘEP (CCA HODINA AŽ DVĚ RÁNO)