Dovolím si odpovědět za tebe. Je to prostě neprosaditelná totální šotokravinaAbsolut píše:Ohledně názorů na oba návrhy (MarekB i MMM) raději pomlčím.
MMM: Marek B.:1.) Dočkám se tady konečně od Vás rozuzlení tvého rozhodně neprůjezdného zauzlovaného uzlu TT na PN, v němž (dle mne - ovšem, protože jsem to nenavrhl, se mohu mýlit) není možno stanovit vzájemné přednosti TRAM?
2.) Až/pokud budete někdy příště navrhovat vedení jakékoliv dopravy, vycházejte alespoň z platných silničních pravidel, aby to mělo nějakou "hlavu a patu.
3)Už to řešit nebudu - páč od Marka B. se asi vystělení jím myšleného průjezdu nedočkám.
1)Nedočkáte. Žádná kolizní místa, kde by na sebe řidiči neviděli s dostatečným předstihem, nevidím. Však na takové Andělu nebo Lazarské/Myslíkově se taky nějak zvládnou upřednostnit. Zde to pouze vypadá složitě. V nejhorším by se dalo instalovat nějaké inteligentní SSZ, ale důvod nevidím.
2) A vy zase napříště vycházejte z platných fyzikálních zákonů a technických norem. Ani váš upravený návrh není realizovatelný.
3)Nemáte právo po mě požadovat odpověď. Tohle je svobodné fórum a pokud odepíšu, odepíšu, pokud ne, tak ne. Jsem vytížený a tak často se sem nedostanu. Já také po nikom odpovědi nevyžaduji.