To je hustýýýPetr píše:312GBQuetzalcoatl píše:Anketka: kolik GB má vaše složka se šotoušskými fotkami? (Videa taky započítejte)
jsem ještě zjedav kolik toho má MOp
Moderátor: TRAM-FÓRUM
To je hustýýýPetr píše:312GBQuetzalcoatl píše:Anketka: kolik GB má vaše složka se šotoušskými fotkami? (Videa taky započítejte)
Díky. To mě uklidnilo. Zrovna zálohuji a koukám, že je toho nějak moc. Chtěl jsem se ujistit, že mých 16 GB není příliš moc. Není.Petr píše:312GB
wow 3x můj notesovej diskPetr píše:312GBQuetzalcoatl píše:Anketka: kolik GB má vaše složka se šotoušskými fotkami? (Videa taky započítejte)
312GBQuetzalcoatl píše:Anketka: kolik GB má vaše složka se šotoušskými fotkami? (Videa taky započítejte)
Vážený Josefe, jediný, kdo se tu zviditelňuje si ty. Dvakrát měř a jednou řež. Toto není, nebyl a nebude oficiální web. Ale ani poté, co si založíš spolek přátel žehu, nebudeš mít oficální web. Oficální by musel provozovat Dopravní podník. Inu, kup dopravní podnik, založ spolek přátel žehu a máš oficální web.Josef píše:Mají tramvaje někede nějaké oficiální web ?Já se totiž domnívám, že toto není oficiální web. Já mám jen takový pocit, že se potřebujete zviditelnit.... Což takhle si založit nějaký spolek?????
NeDamir Holas píše:http://www.dp-arena.cz/1/index.php?opti ... 1&Itemid=1
Co na to přítomní tramvajáci a jiní zainteresovaní? Jde to s JPT opravdu tolik z kopce?
Prastil jsi se o slozene kolejivo, nebo tam uz bal ten kriz?MOp píše:Kriz na Letne jeste nestoji, ale dnes jsem tam byl.. Bác ho..