Co ti vadí na prodloužení na DH ?zastavaman píše:...teda až na to prodloužení do hostivaře...
Podle mě je to takhle logičtější a navrhoval jsem to od zprovoznění DH.
Absolutně zbytečná linka 146 byla konečně zrušena !
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Co ti vadí na prodloužení na DH ?zastavaman píše:...teda až na to prodloužení do hostivaře...
zajímavé, to jest pro nás žižkovské vcelku vítaná změna (teda až na to prodloužení do hostivaře...), teď už jenom zbejvá nasadit kloubáky, neb od ohrady, nejdále od černínovy je bus pravidelně nacpán k prasknutí...martyn píše:Ropid má nový web a hnedle se mimojiné v aktualizované informaci o změnách k otevření IV.C2 objevila informace o změně trasy 133 přes Náměstí Republiky.
http://www.ropid.cz/prakticke-informace ... 8x399.html
To jsi vystihl. Když to Čechům vadí, proč sem importovat něco co nám nevyhovuje?Ondrys píše: Tak to nevim kde jsi na to přišel, ale mohu Tě ujistit že aspoň ve Francii, tedy v zemi původu Citybusu/Citelisu, se nevyskytují tu a tam stojící cestující, a zbytek sedí. Ono to chce občas vyzkoušet si špičku, a né jezdit jen o víkendu nebo při letní dovolené tamními provozy. Možná by ses divil koliv frantíků se vejde do kloubové třídveřové Agory, narozdíl od čechů jim tolik nevadí dotýkat se ostatních cestujících, takže se jich tam naskládá kolikrát víc než v u nás do čtyřdveřového Citybusu.
Tak to nevim kde jsi na to přišel, ale mohu Tě ujistit že aspoň ve Francii, tedy v zemi původu Citybusu/Citelisu, se nevyskytují tu a tam stojící cestující, a zbytek sedí. Ono to chce občas vyzkoušet si špičku, a né jezdit jen o víkendu nebo při letní dovolené tamními provozy. Možná by ses divil koliv frantíků se vejde do kloubové třídveřové Agory, narozdíl od čechů jim tolik nevadí dotýkat se ostatních cestujících, takže se jich tam naskládá kolikrát víc než v u nás do čtyřdveřového Citybusu.m@rtin píše:Na západ od našich hranic je totiž běžné, že se ve vozidlech sedí a tu a tam se vyskytují stojící cestující.
No to já říkám pořád. Když chci brzo vystupovat, tak se necpu dozadu a naopak - jedu jenom jednu zastávku, stojim u dveří.nitro píše:Nejhorsi je asi zadni cast mezi sedackama 2+2... Kdyz chce potom nekdo vystoupit tak lidi co stoji v ulicce nechteji vystupovat, ten clovek se nemuze protahnout a zdrzeni je navsvete...
Však obojí nastává od 5. dubna - je důležité číst vše až do konceIsidor píše:Zajimave, ale 10' int. mi prijde hrozne malo...oproti 112, ktera ma (pres leto) 3-6 Tu linku si bude platit ZOO? V uplynulych letech bejvavalo dobrym zvykem posilovat provoz 112 vlozenymi spoji, vcera dopoledne nic, a pokus o nastup do autobusu smer ZOO naprosto bez sance - fakt "kultura cestovani"
Nejhorsi je asi zadni cast mezi sedackama 2+2... Kdyz chce potom nekdo vystoupit tak lidi co stoji v ulicce nechteji vystupovat, ten clovek se nemuze protahnout a zdrzeni je navsvete...XSC píše:Jedna věc je, kolik lidí se tam dokáže naskládat, druhá věc je, jak dlouho jim to bude trvat. To je podle mě největší problém těchto busů - ne nedostatek místa, ale malá průchodnost vozu.
Jedna věc je, kolik lidí se tam dokáže naskládat, druhá věc je, jak dlouho jim to bude trvat. To je podle mě největší problém těchto busů - ne nedostatek místa, ale malá průchodnost vozu.m@rtin píše:při zkoušce obsaditelnosti různých vozidel DP studenty SŠ, byl Citybus 18 vyhodnocen jako nejkapacitnější autobus pražské MHD. Ano, je to tak - do kloubového Citybusu se naskládalo nejvíc študáků.
Tak už se nám dneska 10 takových exemplářů prohání po dvoře.Tonda Ježek píše:Tak se můžeme těšit na toto:
http://www.citybus.cz/fotodatabaze/php/ ... it=%20DESC
Ano, provoz této účelové linky bude platit ZOO PrahaIsidor píše: Zajimave, ale 10' int. mi prijde hrozne malo...oproti 112, ktera ma (pres leto) 3-6
Tu linku si bude platit ZOO?
DP Praha je dopravce, vykonává jen takové spoje, které si u něj někdo objedná.V uplynulych letech bejvavalo dobrym zvykem posilovat provoz 112 vlozenymi spoji, vcera dopoledne nic, a pokus o nastup do autobusu smer ZOO naprosto bez sance - fakt "kultura cestovani"