Aha, takže Vektra by se vlastně nemohla sériově vyrábět?PvvS píše:Protoze Vektra ve stavajici delce mela kralni clanky odlehceny a stredni tlacil na kolej silou 110 kN, kdezto snad veskery DP uznavaji max 100kN. Jde o unosnost koleji, staveb pod ni (inzenyrske site) opotrebeni kolejnic ...
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Béďa Trávníček
Ano to jsou, ale určitě se i v současné době stane, že jeden spoj vynechá a lidé si musí počkat na další. Takže bych takový problém ve zkoušení Anitry na lince 9 neviděl...9001 píše:No doporučil bych ti si na ten Anděl stoupnout a podívat se jak to z Řep narvané jezdí. V ranní spičce jsou vozy plné už na Kotlářce.
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Protoze Vektra ve stavajici delce mela kralni clanky odlehceny a stredni tlacil na kolej silou 110 kN, kdezto snad veskery DP uznavaji max 100kN. Jde o unosnost koleji, staveb pod ni (inzenyrske site) opotrebeni kolejnic ...Neral píše:A proč vlastně jsou kratší?izzy píše:Ne NP clanky ve 14T jsou o jedno okno kratsi...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No doporučil bych ti si na ten Anděl stoupnout a podívat se jak to z Řep narvané jezdí. V ranní spičce jsou vozy plné už na Kotlářce.Béďa Trávníček píše:Z Anděla jezdím směrem na Řepy takřka denně. A nikdy jsem ještě neviděl, že by přijely dvě soupravy těsně za sebou narvané. Do té první se dá těžko vmáčknout a ve druhé si sednete ouplně v klídu.Martin-KT8D5.RN2P píše:Ale jdi nikdy jsem nezažil dvě devítky za sebou na andělu nařezaný, nikdy...
Myslíš že je dobré testovat novou a ještě neozkoušenou tramvaj na trati na Barrandov v pravidelném provozu? Nemyslím si, že je to dobrý nápad. Vzpomeňte si na NP KT, taky se tu špekulovalo o tom, že bude jezdit na 13 a nakonec prd a nic.
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
asi jste ani jeden neposlouchal pana Šteinera o tom, že bude na lince 3Martin-KT8D5.RN2P píše:Ale jdi nikdy jsem nezažil dvě devítky za sebou na andělu nařezaný, nikdy...9001 píše: No nevím. Ono je docela zajímavý vidět linku 9,když na Anděl přijedou dvě za sebou a obě narvaný k prasknutí. Kdyby jedna vypdadla.
Na 13 jí odstavíš na vnější koleji popř. ve smyčce Hlubočepy a je klid a mimo špičku se dá bezproblémů odklidit
-
Béďa Trávníček
Z Anděla jezdím směrem na Řepy takřka denně. A nikdy jsem ještě neviděl, že by přijely dvě soupravy těsně za sebou narvané. Do té první se dá těžko vmáčknout a ve druhé si sednete ouplně v klídu.Martin-KT8D5.RN2P píše:Ale jdi nikdy jsem nezažil dvě devítky za sebou na andělu nařezaný, nikdy...9001 píše: No nevím. Ono je docela zajímavý vidět linku 9,když na Anděl přijedou dvě za sebou a obě narvaný k prasknutí. Kdyby jedna vypdadla.
Na 13 jí odstavíš na vnější koleji popř. ve smyčce Hlubočepy a je klid a mimo špičku se dá bezproblémů odklidit
Myslíš že je dobré testovat novou a ještě neozkoušenou tramvaj na trati na Barrandov v pravidelném provozu? Nemyslím si, že je to dobrý nápad. Vzpomeňte si na NP KT, taky se tu špekulovalo o tom, že bude jezdit na 13 a nakonec prd a nic.
Naposledy upravil(a) Béďa Trávníček dne 31.10.2005 17:25, celkem upraveno 1 x.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Ale jdi nikdy jsem nezažil dvě devítky za sebou na andělu nařezaný, nikdy...9001 píše:No nevím. Ono je docela zajímavý vidět linku 9,když na Anděl přijedou dvě za sebou a obě narvaný k prasknutí. Kdyby jedna vypdadla.Martin-KT8D5.RN2P píše:To je můj příspěvek, ať víte s kým se eventuelně hádat.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No nevím. Ono je docela zajímavý vidět linku 9,když na Anděl přijedou dvě za sebou a obě narvaný k prasknutí. Kdyby jedna vypdadla.Martin-KT8D5.RN2P píše:To je můj příspěvek, ať víte s kým se eventuelně hádat.Anonymous píše:13?? Původně jsem si to taky myslel, ale teďka už spíš ne, ono nejlogičtější by byla 9, podle tvého úsudku...
-
Martin-KT8D5.RN2P
To je můj příspěvek, ať víte s kým se eventuelně hádat.Anonymous píše:13?? Původně jsem si to taky myslel, ale teďka už spíš ne, ono nejlogičtější by byla 9, podle tvého úsudku...9001 píše:K tý lince kam Poršetra bude poslána. Jestli jí bude mít Motol. Tak to bude asi linka 13. Stejný případ ,když jezdily první vokovický R.P. Je to poměrně blízko a nic se celkem nestane když nepojede.
Kdyby jí dostaly Strašnice,tak asi linka 11. Tam by jí ocenily starší spoluobčané.
Myslím že digi nebo analogový rychloměr už je dost nepodstatný detail. Já se spokojím pokud vůbec pojede.
-
Návštěvník
13?? Původně jsem si to taky myslel, ale teďka už spíš ne, ono nejlogičtější by byla 9, podle tvého úsudku...9001 píše:K tý lince kam Poršetra bude poslána. Jestli jí bude mít Motol. Tak to bude asi linka 13. Stejný případ ,když jezdily první vokovický R.P. Je to poměrně blízko a nic se celkem nestane když nepojede.
Kdyby jí dostaly Strašnice,tak asi linka 11. Tam by jí ocenily starší spoluobčané.
Myslím že digi nebo analogový rychloměr už je dost nepodstatný detail. Já se spokojím pokud vůbec pojede.
- Honza Šlehofer
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele: