Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
Tím chci říct, že ze dvou linek napříč městem se stane jedna linka superdlouhá a druhá krátká, která ji kromě několika zastávek na konci kopíruje.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Poznámce, že je 19 na Depo "do nikam" nerozumím. To je jako tvrdit, že dnešní 7 je od Otakarovy na Depo do nikam...
Prohození 7 a 19 se dotkne jen těch, kteří chtějí z Pankráce do Libně. A kolik takových je? Vzhledem k okolnostem mi to přijde jako poměrně bezbolestné řešení...
Á propos - já nemám indice k tomu, že 1 a 27 bude přejezdová. 27 BP v Braníku, víkendy na Libuši (obě výstupní jsou již bezbariérové a sociální zařízení je tam plnohodnotné). 1 BP u Voz. Střešovice - muzeum městské hromadné dopravy
Netvrdím, že se situace na bojišti nemůže změnit, ale jen abychom se pak moc nedivili.
Prohození 7 a 19 se dotkne jen těch, kteří chtějí z Pankráce do Libně. A kolik takových je? Vzhledem k okolnostem mi to přijde jako poměrně bezbolestné řešení...
Á propos - já nemám indice k tomu, že 1 a 27 bude přejezdová. 27 BP v Braníku, víkendy na Libuši (obě výstupní jsou již bezbariérové a sociální zařízení je tam plnohodnotné). 1 BP u Voz. Střešovice - muzeum městské hromadné dopravy
Přestávka se střídáním stále není možná? Protože v této trase je 19 tramvaj do nikam.
Na Libeňáku se bude přejíždět mezi linkami 1/27 jednoduše proto, aby byly někde řádné přestávky. Ty pak budou na Petřinách. A proto, že dvojlinka 1/27 je moc dlouhá a není dost KT8, tak proto opět stará známá záměna konečných 7/19.
Standard PID je docházková vzdálenost 400 m pro vysokopodlažní zástabvbu (nad 8p), 600 m pro nízkopodlažní zástavbu (do 4p), pro max 20% území se připouští +200m. Pro tu převažující zástavbu, která není ani vysokopodlažní ani nízkopodlažní, standard nenařizuje nic
Ale většina území je do půl km od jiných zastávek tramvaje, a navíc tam jezdí 156.
Co jsem dlouhodobě slýchal, tak se s přejezdem na Maninách vždycky počítalo. Ono je to ze zastávky Maniny na Dělnickou blízko, ale z přístavu už je to dost daleko. Ta oblast je daleko zalidněnější než třeba před 20 lety.
Ale teď z toho bude paskvil, tram na Libeňák a pak jednu zastávku busem. A jestli ta 1 a 27 budou spojený, budou tam ještě větší nepravidelnosti než se současnou X1.
Ale teď z toho bude paskvil, tram na Libeňák a pak jednu zastávku busem. A jestli ta 1 a 27 budou spojený, budou tam ještě větší nepravidelnosti než se současnou X1.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, takže politika + Kaufland
A k tomu NAD X1. To jsem zvědav na obsazenost a stabilitu jř obou linek 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tramvaj na Libenský most je politické zadání... Když už jsme u koryta 6 let a vlastně nic jsme neudělali, tak tam ta tramvaj musí dojet...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Výluka/repanelizace v lokalitě Těšnov+Hlávkův most od 17.2. na 2-3 týdny. Pokud do toho spadne XC víkend, tak bude výjimečně NAD XC a pouze NTD 36.
A je to ten duvod? Nekde jsem v planech zahlidl vyluku tram na Hlavkove moste. Kolik je vlastne souprav na XC?
Zarazilo mě, že náhradní dopravu za metro budou zajišťovat autobusy, protože nebude dost KT. To by nešlo tu 1 během té doby ukončit jinde, aby na ní nemusely být KT?