Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 15T ForCity
Aha, tak tu dobu jsem nezažil. Ale jestli si to hlídá výpravčí, tak to snad vydrží. Mě se líbí i ty "psí známky" na RP a KTN. Ale těch už se bohužel dost ztratilo a wany a wlky už mají vesměs buď jen plastové stitky na klíče (fuuuj), nebo sice kolečko, ale že zátky od piva a ražený jen kladivem v dílně. Jednou jsem si sepsal seznam vozů bez visaček, že to nechám vyrobit, ale vyšlo by to celkem mastné. Takže zatím sem se k tomu nerozhoupal, ale to přijde 
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že výpravčímu by asi rupla cévka na čele, dostat klíče do výpravny od řidiče bez tohohle štítku... Mimochodem pro Karosáka, my už je měli na 14T...9001 píše:Já to hned chápal, že to stopí "řidič šotouš"
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já to hned chápal, že to stopí "řidič šotouš"Petr píše:Tak snažíme seKarosák píše:(...) ald největší petarda pro mě byla ta nerezová visačka na čipu s durch vyfrézovaným ev. č. To je hodně vyvoněný a jsem zvědavej, kdy to šotouši rozeberoua za bé) "šotouš" se k tomu asi nedostane, pokud mu to neukradne řidič.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Tak snažíme seKarosák píše:(...) ald největší petarda pro mě byla ta nerezová visačka na čipu s durch vyfrézovaným ev. č. To je hodně vyvoněný a jsem zvědavej, kdy to šotouši rozeberou
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Za mě třeba ne! Opravdu je to výrazné, což byl účel a mě se to libí. I ta bílá. Jen u té se bojím, jak dopadne až se zaprasí, zejména vzadu. To je o názoru a neříkám, že bych nepřijal nic jiného. Ale stejně jako se tu řešil Barrandov, i tady bych viděl chybu v nemožnosti vybírat. Stále diktát Škoda+Kotas! Ten mistr umí své a jak bylo řečeno v 90' to byl svěží vítr, ale zčeřená hladina se opet ustálila a soutěže chybí. Když se beseduje s veřejností o prostoru, proč se tak nedělo takové megainvestice? Kdyby se stejně jako k sedačkám mohli lidé vyjádřit k designu, nemuselo by tu strašit 14T v takové podobě. Pak by se jim třeba i něco odpustilo a když by se lidem dala možnost rokovat (pan Urbino by zajásal
) konšelé by si mohli v klidu kout prašivé smlouvy. Amatéři 
Ovšem měl jsem čest s 9340 a jela parádně (snad se nerozvržou a nerozrachtají), ald největší petarda pro mě byla ta nerezová visačka na čipu s durch vyfrézovaným ev. č. To je hodně vyvoněný a jsem zvědavej, kdy to šotouši rozeberou
Ovšem měl jsem čest s 9340 a jela parádně (snad se nerozvržou a nerozrachtají), ald největší petarda pro mě byla ta nerezová visačka na čipu s durch vyfrézovaným ev. č. To je hodně vyvoněný a jsem zvědavej, kdy to šotouši rozeberou
zlute celo je naprosty krok vedle.
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když někdo přehlídne celou tramvaj, ani žlutý čelo nepomužekruťák píše:Jakto? Dyk se DP dušoval, že žluté čelo je výrazné a nehod tím pádem ubyde.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jakto? Dyk se DP dušoval, že žluté čelo je výrazné a nehod tím pádem ubyde.von Špilberk píše:se nové 15T stíhají nabourávat
skoda se dusovala, ze s novymi 15T prichazi i tissi provoz. zatim se mi to tak nezda. hloucnost je podobna jako starsi 15T v dobe dodani. existuji nejaka mereni?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já myslím, že co je v provozu (= přejmuté a minimálně jednou naplánované na provoz s cestujícími) led pásky pro denní svícení má nainstalované, ale když to je zhasnuté (svítí i jen obrysvé/poziční osvětlení - natož zároveň potkávací), tak led pásky nejsou vůbec nápadné/výrazné a prostě spousta kolegů (jako já) denní osvětlení používá nerado = minimálně jen případným opomenutím!7001 píše:Mě by spíš zajímalo čím se řídí to osazování nových vozů led páskami. Neovlivňuje to náhodou dostupnost led pásků v Holešovické tržnici?
- 7001
- Uživatel
Mě by spíš zajímalo čím se řídí to osazování nových vozů led páskami. Neovlivňuje to náhodou dostupnost led pásků v Holešovické tržnici? 
-
von Špilberk
- Uživatel
Navíc se nové 15T stíhají nabourávat zhruba stejným tempem jako přicházejí další, takže ve výsledku jich jezdí furt stejně. 
- Bobik
- Uživatel
Nebudou. 22 vypravují hlavně Vo a Sa, 26 Vo, Sa a Ži. Vo jsou už plný a do Sa a na Ži 15T nemůžou.
Takže zcela vyjímečně a v množství menším než malém.
Takže zcela vyjímečně a v množství menším než malém.
-
romanek763
- problémový jedinec
pan Karfík z Plzně nám to sem pere pod tlakem,kdy budou ty nové 15t4 viděny na 22/26
Tak mě tak napadlo, vysvětlovalo se na rozšiřovacím kurzu jak vypadá denní a noční svícení? Dnes jsem potkával dosti kolegů co mělo puštěné pouze obrysovky, když jsem na ně bliknul aby rozsvítili tak nic, jedna kolegyně si i poklepala na čelo, tak teď nevím zda jsem inteligenčně méně nadaný(slovo začínající na b končící na lbec to bohužel vyhvězdičuje) já a nebo někdo jinej