Čili má obrovskou šanci na vznikMartin Šubrt píše:poptávkově i funkčně zbytečná stavba
Nové tramvajové tratě
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tunel Vlasta
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tramvaj Holešovičkami - poptávkově i funkčně zbytečná stavba.
Vypadá to hezky. Konečně někdo přišel na to, že dnešní MÚK Vychovatelna je předimenzovaná na to, že hlavní toky mají přijít pod zemí. Ale kde tam bude Libeňská spojka? A proč jsou na té povrchové křižovatce tak mrňavé poloměry odbočení, že se tam ani autobus slušně nevytočí?
Jo aha, jsme v prt fóru
Takže, kde se ta TT vezme? Bojím se že z nového Trojského mostu, a v Trojské bude zrušena jako neperspektivní.
Jo aha, jsme v prt fóru
Re: Nové tramvajové tratě
V Holešovičkách potřebuje nějakou takovou úpravu jako sůl. To co tam je teď, to je otřesné. Jen nechápu, na co další tramvajovou trať na severní terasu.
Překvápko. Co to podle vás je?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pohádka pokračuje bakšišem pro lidi s razítky a najednou to jde. Stavby se postaví a bude tam jezdit autobus. Zazvonil zvonek a pohádky je konec.MM-Mikulovsky píše:Pleteš hrušky s jablky či já o voze a ty o koze:gabuliatko píše:Vezmi si kolik toho mělo vzniknout okolo stanice Veleslavín a jaká je realita.
Jistě mluvíš o stavbách, jenž mělo investovat město.
Ale na Ruzyni se jedná o parcely a stavební "akce" tzv. developerů = soukromých subjektů, ale protože to je rozsáhlé území, tak nařídí-li veřejné instituce jakoukoliv regulaci výstavby - včetně vedení ulic, inženýrských sítí a případných TT či maximální výšky zástavby, tak ty soukromé subjekty budou muset poslechnout, protože v opačném případě nedostanou stavební (případně ani územní) povolení pro ostatní stavby, na nichž (jejich prodeji či případně pronájmu) chtějí vydělávat.
Např. Florentinum, že...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pleteš hrušky s jablky či já o voze a ty o koze:gabuliatko píše:Vezmi si kolik toho mělo vzniknout okolo stanice Veleslavín a jaká je realita.
Jistě mluvíš o stavbách, jenž mělo investovat město.
Ale na Ruzyni se jedná o parcely a stavební "akce" tzv. developerů = soukromých subjektů, ale protože to je rozsáhlé území, tak nařídí-li veřejné instituce jakoukoliv regulaci výstavby - včetně vedení ulic, inženýrských sítí a případných TT či maximální výšky zástavby, tak ty soukromé subjekty budou muset poslechnout, protože v opačném případě nedostanou stavební (případně ani územní) povolení pro ostatní stavby, na nichž (jejich prodeji či případně pronájmu) chtějí vydělávat.
-
gabuliatko
- Uživatel
Vezmi si kolik toho mělo vzniknout okolo stanice Veleslavín a jaká je realita.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se to snažil důkladně přečíst a myslím, že bych se pod každé slovo podepsal - není tam nic proti prodloužení TT jako takové, ale je to celé proti nekoordinovanému plánování prodloužení TT ve vztahu k dalším v oblasti plánovaným stavebním změnám:m@rtin píše:http://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=3192126
Občanské sdružení informuje o tramvaji na Dědinu
1.) viz odkaz v mém příspěvku:
2.) nenávaznost "hlavní" TT na žel. stanici P-Ruzyně, jenž se má v budoucnu stát významným dopravním uzlem oblastiMM-Mikulovsky píše:.... Nešlo mi o výčet konkrétních - již dnes plánovaných staveb, ale o to jestli se nemají ty stavby upravit/plánovat s ohledem (na mnou v minulosti zde na TF i v tisku zaznamenané) plány "srovnání se zemí" současné zástavby (jestli jsem to dobře pochopil) v této oblasti cca mezi Vlastinou ul. a železniční tratí jižně od ní = Má-li být aktuálně fyzicky uvolněna velká plocha a v ní budována nová zástavba tak:......
3.) na magistrátem schválenou výstavbu OC Bauhaus ve východní části okolí R1, kde jsem navrhoval P+R:
MM-Mikulovsky píše:....
3.) v 2. etapě bude TT od obratiště Nádraží Ruzyně prodloužena k OC Šestka, kde by kromě TRAM obratiště od/k centru mělo ve dvou etapách vzniknou P+R "kolem" (prvně západně a pak i východně od) R1
.....
- Bobik
- Uživatel
Nojo, ale jak k tomu naše geniální a moudrý politiky s patentem na rozum, co vědí všecko nejlíp, donutit?Marek B. píše:Přesně takto se nesmí komunikovat s občany P4 Podolí. Jinak TT Jeremenkovou a Podolský most taky neprojdou.
Přesně takto se nesmí komunikovat s občany P4 Podolí. Jinak TT Jeremenkovou a Podolský most taky neprojdou.
http://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=3192126
Tramvaj na letiště je šílená hámotina. Jestli se mají tramvaje z Divoké Šárky někam protáhnout, tak k nejbližšímu sídlišti a přímo do něj, jinak ta trať nedává smysl.petr03 píše:Tak kasarna va Vlastine znam velmi duverne, neb leta pane 2002 jsem tam travil sve casy v zelenem. Co se tyce prostoru za zdi, tak moc prostoru tam neni. Nerikam, ze tak 80% objektu k necemu slouzi, urcite by to slo zbourat, ale nesmi se zapomenout, ze vlastnik je ACR. A k vedeni tram touto oblasti zastavam nazor, ze tramvajove teleso by melo byt pouze na evropske. A pak na letiste. A ne vezt to obklikou pres sidliste. To by bylo druhe metro A.
Nyní už se počítá pouze s tramvají...Petrpes píše:A já myslel, že jste na ČZU skončili u dvoukloubových autobusů, co v Praze nikdy nebudou
Tak kasarna va Vlastine znam velmi duverne, neb leta pane 2002 jsem tam travil sve casy v zelenem. Co se tyce prostoru za zdi, tak moc prostoru tam neni. Nerikam, ze tak 80% objektu k necemu slouzi, urcite by to slo zbourat, ale nesmi se zapomenout, ze vlastnik je ACR. A k vedeni tram touto oblasti zastavam nazor, ze tramvajove teleso by melo byt pouze na evropske. A pak na letiste. A ne vezt to obklikou pres sidliste. To by bylo druhe metro A.