Nikoliv.Karosák píše:Dnešní postřeh-pravděpodobně zprovozněna preference na horním Míráku
Nesouhlas. Stále to samé, měl jsi kliku.MM-Mikulovsky píše:Bělehradská x Rumunská od zast. Bruselské DC dnes vypadala naprosto OK!
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Nikoliv.Karosák píše:Dnešní postřeh-pravděpodobně zprovozněna preference na horním Míráku
Nesouhlas. Stále to samé, měl jsi kliku.MM-Mikulovsky píše:Bělehradská x Rumunská od zast. Bruselské DC dnes vypadala naprosto OK!
tak jsem dnes dopol jel l11 - 2x jsem ono SSZ sledoval od sjezdovky se Zvonařkou a musel jsem souhlasit s tady uvedeným - nahlásil jsem stav SSZ PDT, pak jsem jednou na Spořilově (pro BP na IPP) nebyl a poslední jízdu před střídáním mi připadalo, že to již "šlape" správně.Karosák píše: ... Ještě upřesním tu Bělehradskou-blízký přihlašovák plní momentálně funkci odhlašovací. To je podle mne nejjasnější specifikace závady, z toho pak plynou ostatní problémy.
Tak jestli to bylo mezi Vysočanskou a Špitálskou, tak smůla. Sice jsem si užil dva průjezdy, ale při druhém už tam bylo Eltodo.Karosák píše:Jinak jedno SSZ přes koleje je potmě, ale nebudu říkat kde, aby to náhodou honem neběžel někdo spravit, ale potěšilo, modří si najdou![]()
A je na tom papíru razítko z Jižního pólu nebo ze SeverníhoMartin Šubrt píše:Jednak boží mlýny melou tak, že teprve teď k vyřízení na TSK doputoval požadavek na úpravu Želvy, který psal za DPP Grossák loni někdy v dubnu.