Mimochodem v posledním týdnu jsem tam ze sedmi dopolední viděl pocisty 6-krát. Kontrolovali právěMOp píše:To bude asi kvuliva znacce C14a? Vidte?

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Mimochodem v posledním týdnu jsem tam ze sedmi dopolední viděl pocisty 6-krát. Kontrolovali právěMOp píše:To bude asi kvuliva znacce C14a? Vidte?

No jó. A pak se můžu divit, proč u nás pražáci zapomínají blikat při přejíždění z pruhu do pruhu, při předjíždění apod.Absolut píše:...A už mě několikrát nějaký dresíčkář upozornil, že zbytečně blikám.
Nemusí to být přímo cyklostezka, ale vyznačený cyklopruhMarek B. píše:Proxy: Cyklostezku v Myslíkově za nutnou skutečně nepovažuji. To mnohem lépe vyřeší omezení průjezdu IGK a tím pádem zklidnění ulice. Lomený přechod by byl dobré řešení, akorát upozorním, že lomená přímka už jaksi není přímka.
Tu normu bohužel neznám, ale podle původních plánů by se uprostřed křižovatky vešel dělící trojúhelníček, takže by podle mne stačilo vytáhnout chodníky až ke kolejím a přechod by byl v lomené přímce, ale stále rovnější než nyní.Absolut píše:3) Jak bys ten přehod lépe vyřešil, aby nemusel být signalizovaný? Máme bohužel ČSN736110.