Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Pražské metro
Na co vesty, já byl na čerňáku v munduru a nemít vizitku Dopravní průzkum, tak ke mě lidi nechodili, páč si mysleli, že je chci kontrolovat 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Optimisto, já měl ve směně nejvýš 4 kusy a to jen v případě, že zrovna nebyly na cígu...Proxy píše:hmmm.... cca 70 vestibulů metra... v každé směně cca 7 rozdavačů ... cca 500 reflexních vestMOp píše:Je problém sčítače vybavit reflexní vestou s logem DP?
Ale problém by to asi nebyl, mohli požádat o mé vlastní vesty, vlastním asi 4.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmmm.... cca 70 vestibulů metra... v každé směně cca 7 rozdavačů ... cca 500 reflexních vestMOp píše:Je problém sčítače vybavit reflexní vestou s logem DP?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A že jsi to rovnou nezorganizovalJosef píše:Tiskem to proběhlo, v rádoiu o tom informovaly už před týdnem![]()
A jináč visaček jsem si taky nevšiml...vůůbec
Tiskem to proběhlo, v rádoiu o tom informovaly už před týdnem

-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MOp, demon: naprostý souhlas, nevědět o akci, tak si lístek taky nevezmu. Visaček jsem si vůbec nevšiml. Informace na cedulích u vstupů je také velmi nevýrazná a zastrčená v rohu...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nepatrná visačka je dílem originálním a profesionálním, větší být určo nemohla, jen poněkud bytelnější - běžně se vracely po kouskách.MOp píše:Dnešní přepravní průzkum v metru musel dělat naprostý diletant. Rozdavači sčítacích lístků mají pouze nepatrnou malou visačku připnutou na oděv, navíc mám pocit, že je to jen samodělka. Vypadají jak klasičtí roznašeči letáků a spousta lidí se jim díky tomu vyhýbá. Jen z 5 minutového pozorování nastupujivších lidí na metro C Florenc jich dobrých 50% sčítací lístek odmítlo převzít. Některým pomohlo k rozhodnutí opakující se hlášení o průzkumu, které je samozřejmě pouze v češtině, takže tomu nikdo z cizinců nerozumí.
To je takový problém do hlášení jednou za čas vložit dejmetomu na každé třetí až páté hlášení také světový cizí jazyk? Úmyslně světový - mělo by se tam střídat více jazyků než jen angličtina - např. CZ - CZ - DE - CZ - CZ - FR - CZ - CZ - AN - CZ ....
Je problém sčítače vybavit reflexní vestou s logem DP?
S roznašeči letáků se to pletlo docela dost, ale pokud se výdej podpořil ústní informací s vysvětlením, tak si lístek odneslo minimálně 9 cestujících z 10, zvlášť v pozdějších dopoledních hodinách.
S cizinci určitě problém je, tam se zadařilo tak v polovině případů, ale pochybuji, že by něčemu pomohlo hlášení v angličtině nebo jiném jazyku, protože zní v podstatě až v prostorách, kde už každý cestující lístek má mít.
Hlášení bylo opravdu jak kolovrátek, pokud to člověk poslouchá delší dobu, má z toho hlavu jak věrtel...
Spíš se podcenila propagace v novinách, případně nějaké info v TV. To že o průzkumu informovaly všechny dnešní plátky je dost na prd, protože je drtivá většina lidí čte až v práci, nebo maximálně ve vagonu metra, každopádně ve chvíli, kdy je mu ta informace k ničemu.
Tiskem to mělo proběhnout včera.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Totéž mezi Národní třídou a Můstkem.
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
V Praze je také normální traťové rychlost metra 80 km/h, jen v úseku Muzeum - Hlavní nádraží a obráceně je díky krátké vzdálenosti (cca 600 m) jen 60 km/h.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Mám dotaz na někoho od metra. Jakou tak zhruba rychlostí se vlaky v tunelech pohybují? Jel jsem nedávno metrem v Mnichově a bylo vidět do kabiny na rychloměr - překvapilo mě, že vlak uháněl osmdesátkou, ačkoli subjektivně mi to tak rozhodně nepřipadalo. Jak rychle se jezdí v Praze? Díky.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní přepravní průzkum v metru musel dělat naprostý diletant. Rozdavači sčítacích lístků mají pouze nepatrnou malou visačku připnutou na oděv, navíc mám pocit, že je to jen samodělka. Vypadají jak klasičtí roznašeči letáků a spousta lidí se jim díky tomu vyhýbá. Jen z 5 minutového pozorování nastupujivších lidí na metro C Florenc jich dobrých 50% sčítací lístek odmítlo převzít. Některým pomohlo k rozhodnutí opakující se hlášení o průzkumu, které je samozřejmě pouze v češtině, takže tomu nikdo z cizinců nerozumí.
To je takový problém do hlášení jednou za čas vložit dejmetomu na každé třetí až páté hlášení také světový cizí jazyk? Úmyslně světový - mělo by se tam střídat více jazyků než jen angličtina - např. CZ - CZ - DE - CZ - CZ - FR - CZ - CZ - AN - CZ ....
ASI JE! Oddělení marketingu a komunikací by zasloužilo defenestraci..
ASI JE! Oddělení marketingu a komunikací by zasloužilo defenestraci..
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo to víte se šetří tak se zrušila P5tkaMOp píše:bonatrans dojezdil? nejak brzo..
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
bonatrans dojezdil? nejak brzo..
Dnes dojezdi sve posledni kilaky sv.typu 81-71 a to ev.cisel 2399-2800-2801-2802-2502 .
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No, hyenismus je možná silné slovo, ale existuje cosi jako kinderstube. Tu člověk buď má, nebo nemá. Kdo si fotí na ulicích mrtvoly, kinderstube nemá.
(Neplatí pro hasiče, koronera apod., ale to je doufám zřejmé.)
(Neplatí pro hasiče, koronera apod., ale to je doufám zřejmé.)