Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Původní 405 se v létě nacházela v Biskupicích, stejně jako 9103. Po schválení typu Moderus RT6 MF 06 AC bude modernizační program možná dle finančních možností a manažerských plánů MPK Poznaň pokračovat.
Pražskou skříň je možné i bez výrobního štítku poznat na první pohled podle oken a uspořádání prostoru u zadních dveří.
Pražskou skříň je možné i bez výrobního štítku poznat na první pohled podle oken a uspořádání prostoru u zadních dveří.
- jendelin.i
- Uživatel
MOp, Absolut: dobrá práce (důkladná)
Smím se ještě zeptat, kdy k té vidimaci došlo?
Jsou nějaké info, jak Modertrans naložil se skříní původní 405?
Jinak ty info v polštině i Honzova fotka jsou známy už dlouho, mně šlo o to ověření, že v Poznani jezdí skutečně ta pražská skříň.
Smím se ještě zeptat, kdy k té vidimaci došlo?
Jsou nějaké info, jak Modertrans naložil se skříní původní 405?
Jinak ty info v polštině i Honzova fotka jsou známy už dlouho, mně šlo o to ověření, že v Poznani jezdí skutečně ta pražská skříň.
- MKzB
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Musím pochválit perfektní stránku o RT6N1. Hlavně sehnat tolik starých fotografií muselo dát poměrně velkou práci.
U fotky prototypu na Autotecu 1993 si všimněte jiných krytů podvozků, asi nějaké provizorium.
U fotky prototypu na Autotecu 1993 si všimněte jiných krytů podvozků, asi nějaké provizorium.
- Absolut
- Moderátor
jendelin.i: Také jsem osobně hovořil s lidmi z Modertransu a osobně viděl výrobní štítek ve voze 405/II. Našlo by se i foto.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jendelin: Samozrejme bylo overovano vizualne primo ve voze.
Tatra RT6N1, vin 180144, r.v. 1997
(2011-) 405 II - MPK Poznań, (1997-2009) DPP Praha
podmiana pudła w ramach modernizacji w MT.
Tatra RT6N1, vin 180144, r.v. 1997
(2011-) 405 II - MPK Poznań, (1997-2009) DPP Praha
podmiana pudła w ramach modernizacji w MT.
Re: páteř RT6N1
Na vozovně v Poznani jsem byl koncem září 2011 a situace se měla tak, že v té době stálo ono RT6 zmodernizované v hale. V té době na něm jezdily zkušebky ještě lidé z firmy, která provedla rekonstrukci a nikdo jiný do vozu v jejich nepřítomnosti nesměl. Odhad místních na jízdy s cestujícími byl relativně delší, než měsíc, protože bylo potřeba odjezdit ještě zkušebky dopravního podniku. Evidenci předělaného kusu si po pravdě nepamatuji, ale myslím, že sedí. Za případné chyby ztrátou paměti či v překladu se omlouvám. A ještě fotka, co jsem sem dával.jendelin.i píše:(…)"Ty "informace od Polských fanoušků MHD" z podzimu 2011 byly nějak ověřeny nebo se objevily další (přiznám se, že se ptám bez intenzivnějšího hledání) nebo prostě jen uzrály a zkondenzovaly?
- jendelin.i
- Uživatel
páteř RT6N1
Na páteři byla avizována aktualizace stránky o RT6N1, tak jsem si ji znovu pozorně přečetl.
Tvrzení "Vůz je v pravé bočnici vybaven třemi dvoukřídlými..." je zjevně v rozporu s fotografiemi pravoboku - dvoukřídlé dveře jsou čtvery
Ale teď vážně - domnívám se správně, že aktualizována byla část Epilog o zužitkování v Modertransu?
Ještě letos na jaře v diskusi "Polsko" nikdo uvedené informace nebyl schopen potvrdit/vyvrátit, a teď se objevily rovnou na páteři.
Ty "informace od Polských fanoušků MHD" z podzimu 2011 byly nějak ověřeny nebo se objevily další (přiznám se, že se ptám bez intenzivnějšího hledání) nebo prostě jen uzrály a zkondenzovaly?
Tvrzení "Vůz je v pravé bočnici vybaven třemi dvoukřídlými..." je zjevně v rozporu s fotografiemi pravoboku - dvoukřídlé dveře jsou čtvery
Ale teď vážně - domnívám se správně, že aktualizována byla část Epilog o zužitkování v Modertransu?
Ještě letos na jaře v diskusi "Polsko" nikdo uvedené informace nebyl schopen potvrdit/vyvrátit, a teď se objevily rovnou na páteři.
Ty "informace od Polských fanoušků MHD" z podzimu 2011 byly nějak ověřeny nebo se objevily další (přiznám se, že se ptám bez intenzivnějšího hledání) nebo prostě jen uzrály a zkondenzovaly?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petr: Nebudu se omlouvat za věc, za kterou si stojím.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Necháme spát to, že se někdo zachoval jak hulvát z páté cenové a místo slůvka promiň to nechává spát... Jo, takhle to dneska chodí!9001 píše:Petr: Asi to necháme spát. Jenom mi přijde, že se vždycky chováš hrozně ublíženě, ale asi to je pouze můj subjektivní názor.(...)
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Z pohledu na forum a příspěvky, které tu jsou a co se tu člověk dozví.
-
gabuliatko
- Uživatel
Kde bereš odvahu takhle soudit?9001 píše:Petr: Asi to necháme spát. Jenom mi přijde, že se vždycky chováš hrozně ublíženě, ale asi to je pouze můj subjektivní názor.
K foru jako celku. Ono sem prakticky chodí pár uživatelů a názory se točí v kruhu.
Bratři v triku + Von - ĺehce zaujatý pohled ze strany řidiče tramvaje
MM - Bratři v triku + detailní rozebrání situace
Kdyby sem nechodil MŠ a Grosák, tak to je fakt o ničem. Takže forum upadlo už dávno. At už odchodem MF, Demona a dalších.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petr: Asi to necháme spát. Jenom mi přijde, že se vždycky chováš hrozně ublíženě, ale asi to je pouze můj subjektivní názor.
K foru jako celku. Ono sem prakticky chodí pár uživatelů a názory se točí v kruhu.
Kdyby sem nechodil MŠ a Grosák, tak to je fakt o ničem. Takže forum upadlo už dávno. At už odchodem MF, Demona a dalších.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No ono je to take duvod, proc sem mnozi prestavaji chodit /vcetne me/. Blafy a povzdechy nekterych diskutujicich zde opravdu odmitam cist.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Ono to jen mrzí....gabuliatko píše:Chlapci, jsou vánoce, nikdo neví kde mu hlava stojí ... zkuste prosím zakopat válečné sekyrky.
-
gabuliatko
- Uživatel
Chlapci, jsou vánoce, nikdo neví kde mu hlava stojí ... zkuste prosím zakopat válečné sekyrky.