Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Jojo, je to spolecne se zvysenim jejich poctu. Ale bude to opravdu tolik zastavek nove na znameni, aby se dalo mluvit o zvyseni rychlosti a plynulosti (zaroven s tim, ze tam opravdu byva tak malo cekajicich lidi), kor kdyz bude treba zastavit pokazdy, kdyz tam nekdo bude (tzn. i kdyby tam parta pubertaku sedela schovana pred zimou pri huleni travy a rozhodne necekala na bus). Uprava JR je tim padem dalsi vec. Tam se ubere cas, ale co kdyz pro zmenu vsude bude nekdo cekat a tim padem to bude na delsi dobu? 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem to znovu nečetl, ale nebylo tam něco ve smyslu, zvýšení počtu zastávek na znamení? Což předpokládá proti nynějšku úbytek zastavení na zastávkách často nevyužitých k výměně cestujících - jak já při 90% průjezdů přes TRAM zastávku Lihovar závidím BUSům zastávky na znamení!krysarr píše:Diky obema
Akorat mi pak prijde trochu divny, ze "Nový systém přinese zvýšení plynulosti a rychlosti dopravy". Neni to trochu v rozporu s tim, ze bus zastavi kdykoliv tam nekdo stoji?
Ovšem urychlení provozu BUS linek bude možné jedině, když pružně (proti stavu vyvěšování/sundávání OR u TRAM) se změnou statusu zastávek budou upraveny jízdní doby - na každou zastávku nově převedenou do statusu na znamení musí být ubráno minimálně 0,5 minuty.
PS: Navíc nejsme (od krysarr v 08.12.2010 12:24) mimo vlákno? Již se to někde řešilo, ale nemohu to najít - nebylo to v pražské autobusy?
Naposledy upravil(a) MM-Mikulovsky dne 08.12.2010 15:15, celkem upraveno 1 x.
-
krysarr
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Diky obema 
Akorat mi pak prijde trochu divny, ze "Nový systém přinese zvýšení plynulosti a rychlosti dopravy". Neni to trochu v rozporu s tim, ze bus zastavi kdykoliv tam nekdo stoji?
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jinak - Ropidi zpravodaj, posledni kapitolakrysarr píše:No tam jsem to prave cetl
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
stoji-li lidi na zastavce na znameni = zastavit ; nemusi se mavat, je nutno byt na viditelnem miste..
stoji-li bus na zastavce na znameni = zastavit
stoji-li bus na zastavce na znameni = zastavit
-
krysarr
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No tam jsem to prave cetl 
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.dpp.cz/trvale-zmeny-prazske- ... ince-2010/, poslední odstaveckrysarr píše:Pry se chysta nejaka zmena v zastavovani na znameni u busu, pry se nebude mavat... co se chysta?
-
krysarr
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pry se chysta nejaka zmena v zastavovani na znameni u busu, pry se nebude mavat... co se chysta? 
Tak to prd pane kolego, mluvilo se o Palačáku, né o Palachově náměstíBerryML píše:Stávkokaze!Stávka by měla být na Palachově, ne na Palackého náměstí. To je tam před Rudolfinem, konkrétně zastávka Staroměstská, takže 17 i 18 budou zítra také fajné, ale řekl bych, že stejně blbě to bude vypadat i na Klárově, takže bych se těm místům zítra vyhýbal....
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Stávkokaze!
Stávka by měla být na Palachově, ne na Palackého náměstí. To je tam před Rudolfinem, konkrétně zastávka Staroměstská, takže 17 i 18 budou zítra také fajné, ale řekl bych, že stejně blbě to bude vypadat i na Klárově, takže bych se těm místům zítra vyhýbal.... 
Nechtěl bych mít 17;) Karlovy lázně - Národní třída - Karlovo náměstí - Albertov - VýtoňFořtík píše:Fajn, mám 17.chemik87 píše:Přímo dopravy se to netýká, ale zítřejší stávka - nemá být náhodou na Palackého náměstí u sochy? Jde mi o to, že asi pořadatelům nedošlo, že před sochou se konají vánoční trhy, takže pokud se sejde víc jak 2000 lidí, tak pravděpodobně zablokujou přilehlé ulice, případně koleje a začne ten správnej bordel, kdy tramvajové linky jezdící přes Palačák, půjdou do odklonů...
Juchůůůůů
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Fajn, mám 17.chemik87 píše:Přímo dopravy se to netýká, ale zítřejší stávka - nemá být náhodou na Palackého náměstí u sochy? Jde mi o to, že asi pořadatelům nedošlo, že před sochou se konají vánoční trhy, takže pokud se sejde víc jak 2000 lidí, tak pravděpodobně zablokujou přilehlé ulice, případně koleje a začne ten správnej bordel, kdy tramvajové linky jezdící přes Palačák, půjdou do odklonů...
Přímo dopravy se to netýká, ale zítřejší stávka - nemá být náhodou na Palackého náměstí u sochy? Jde mi o to, že asi pořadatelům nedošlo, že před sochou se konají vánoční trhy, takže pokud se sejde víc jak 2000 lidí, tak pravděpodobně zablokujou přilehlé ulice, případně koleje a začne ten správnej bordel, kdy tramvajové linky jezdící přes Palačák, půjdou do odklonů...
- Bobik
- Uživatel
Koukal jsem na to a zdá se že už to běží. (nebo domalovali sníh
)
Tak už zas ne, maj nějaký výpadky....
Tak už zas ne, maj nějaký výpadky....
Nějak mi nefuguje web s kamerami. Měla by být noc, ale ukazuje mi to záběry ze dne a navíc bez sněhu. Neznáte někdo lepší web s kamerami? Dík!