Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
113
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 367

OMH
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Příspěvek od OMH » 10.6.2011 20:50

9001: Možná jako volič, člen ODS překvapím, ale ani já nejsem spokojen se vším, co vláda dělá.
Kdo chce, ať v pondělí nepracuje, ale ať neomezuje ostatní. Mě tak nevadí, že někdo má jiný názor a chce stávkovat/nepracovat. Mě vadí, že chtějí omezovat ostatní blokací v terénu a přímo se vyžívají v plánech jak zablokovat Prahu.
A když to zjednoduším: Ono kdyby lidi začali u sebe a začali se rozmnožovat, tak nemáme takovéhle vyhlídky.

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 10.6.2011 20:37

OHM: Podpořím tvou vlnu :wink:

Jsem volič ODS, ale toho co se ted děje se mi fakt moc nelíbí. Byl jsem ochotný podpořit hodně kroků, ale to co se děje ted už je fakt moc. Vidina že si koupím o 3% levněji auto ale za jídlo dám o 7% více mě docela děsí. To samé o důchodech. Jak bude vypadat člověk v 65 v práci? To není jak se bohužel snaží odboráří dokázat jenom o fyzické práci. Třeba na mě je tlačeno výsledky, výkony atd a co vidím kolem sebe, tak to není dlouhodobě udržitelné. Příklad ze života. Budoucí tchán cca 53 let. Nemůže najít práci už půl roku. Umí 5 jazyků, je schopný a nic. Ano trh práce je volný, ale tak maximálně bezpáteřní obchodáci a podomní prodejci.

Nechci aby to vyznělo, že nechápu reformy. Proč ne, jsem si ochoten spořit do fondů, jsem ochotný překousnout i zdanění stravenek, ale abych platil jak xxx v nemocnici za každou blbost, šel do důchodu s bídou v 70? To už je fakt moc. Tohle je časovaná bomba, ale problém je, že český národ je ležerní. Uvidíme jak to dopadne.

K DPP: Tohle není o fungování DP, ale o tom, že tahle vláda už překročila rozumnou mez.

Možná se mnou budeš nesouhlasit, ale takhle to vidím. Chtělo by to zlatou střední cestu.

OMH
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Ke stávce

Příspěvek od OMH » 10.6.2011 20:24

Vím, že tímto příspěvkem asi spustím lavinu, ale co...
Na úvod říkám, že jsem člověk tolerantnější k voličům ČSSD, než k jiným stranám na jedno použití. Bohužel, pro ODS je nepříjemné, že nemá v ČR silnou podporu podnikatelů a živnostníků, podobně, jako ČSSD má silné odbory.
A teď k tomu pondělí. Jediné co bych se přál, aby bylo výsledkem stávky: další rozprodávání linek DPP. Protože v případě stávky se právě ukazuje, že nejhorší je monopol DPP. Autobusové linky, které jezdí soukromý dopravci by totiž měli evidentně jezdit. Uměl bych si představit i rozdělení tramvajových vozoven na samostatné celky, které mezi sebou soutěží o práci.

Tak a teď plnou palbou do mě ;)

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 08.6.2011 18:32

S_M_Lomoz píše:15T jako ikonka pro tramvaje (vpravo nahoře)? No budiž (přecejen je to relativně novinka), ale že by mi to tedy žíly (jakož i tepny a vlásečnice) trhalo...
No jde mi o jedno - poznáš z ostatních ikon konrétní typ jednotlivých druhů dopravních prostředků? Já myslím, že ne - čili asi se začíná plnit sen/přání jejího autora Patrika Kotase - Navrhl jste design tramvaje 15T, snažil jste se, aby dokázala konkurovat staré T3? Stejně jako ona bude sloužit mnoho let. "Samozřejmě, že ano. Měla na T3 symbolicky navazovat."

S_M_Lomoz
Uživatel

Příspěvek od S_M_Lomoz » 08.6.2011 18:23

15T jako ikonka pro tramvaje (vpravo nahoře)? No budiž (přecejen je to relativně novinka), ale že by mi to tedy žíly (jakož i tepny a vlásečnice) trhalo...

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 08.6.2011 18:20

Nechápu.

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 08.6.2011 18:15

trainzjohny píše:
MM-Mikulovsky píše:Jaká stále poměrně novinka mne asi zaujala na těchto (všech pod)stránkách?
Že budeš v pondělí moc stávkovat ?
Je to na každé stránce a není v tom ani písmenko - má to podobnost s TF (ale "tam" je to jinak).

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 08.6.2011 18:13

MM-Mikulovsky píše:Jaká stále poměrně novinka mne asi zaujala na těchto (všech pod)stránkách?
Že budeš v pondělí moc stávkovat ?

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 08.6.2011 18:08

Jaká stále poměrně novinka mne asi zaujala na těchto (všech pod)stránkách?

Pavel Vrtiška
Uživatel

Příspěvek od Pavel Vrtiška » 01.6.2011 21:45

demon píše:Změna v nasazení vozů z profláknutých důvodů...
Celkem pochopitelný, ne ?
Aha,díky.

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 01.6.2011 21:36

Změna v nasazení vozů z profláknutých důvodů...
Celkem pochopitelný, ne ?

Pavel Vrtiška
Uživatel

Příspěvek od Pavel Vrtiška » 01.6.2011 21:23

Ahoj,mám malou otázku.Ve vypravení je psáno že na 21 mají být vypraveny vozy T3,ale už dva týdny jsou tam T6.Tak sám nevím co tam teda má být jestly T3 nebo T6.:D

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 01.6.2011 6:15

9001 píše:Zbav se zaujatosti, přestan se chovat jako malé dítě kterému vzali bonbon a začni trochu myslet. Jak napsal MF, není dobré souhlasit kvůli tomu, že někdo má modrou košily.
Stalo se, zamyslel jsem se a názor mám stále stejný, tak jestli ta chyba nebude opravdu u tebe, jak ti mimochodem píše povícero lidí... 8-)

P.S. Košile podle vzoru růže... :wink:

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 01.6.2011 4:15

BerryML píše:Nezlob se na mě, Romane, ale co s tím má modrá košile co dělat??? Jsou blbci za volantem zrovna jako blbci za panelem. Bohužel těch prvních je nepoměrně víc. Tyhle žabomyší války nikam nevedou, leda do pekla nebo do blázince. Každej, kdo má řidičák, je profesionální řidič a tím pádem by se měl starat o to, aby dojel bez nehody z místa A do místa B, ať už za sebou veze 4, 8, 40, nebo 150 lidí... A především je odpovědnej sám za sebe...
Aha, ale když jsem to tu před nedávnem psal já, tak jsi mi to zkritizoval...

BerryML
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BerryML » 01.6.2011 1:54

9001 píše:
demon píše:To protože o tom absolutně nic nevíš, jen střílíš od boku a rejpeš.
Asi si začnu udělovat hvězdičky za každý zachráněný život a čárky za nezbořený gumokol a na konci měsíce si za odměnu koupim čokoládu... 8-)
¨
Tohle je moje poslední reakce na tebe.

Zbav se zaujatosti, přestan se chovat jako malé dítě kterému vzali bonbon a začni trochu myslet. Jak napsal MF, není dobré souhlasit kvůli tomu, že někdo má modrou košily.
Nezlob se na mě, Romane, ale co s tím má modrá košile co dělat??? Jsou blbci za volantem zrovna jako blbci za panelem. Bohužel těch prvních je nepoměrně víc. Tyhle žabomyší války nikam nevedou, leda do pekla nebo do blázince. Každej, kdo má řidičák, je profesionální řidič a tím pádem by se měl starat o to, aby dojel bez nehody z místa A do místa B, ať už za sebou veze 4, 8, 40, nebo 150 lidí... A především je odpovědnej sám za sebe...

Odpovědět