Hm, tak koukám, že s novým JŘ je S9 celá posunutá. Takže se mi rozpadá vazba S7->S9, kde se z celkem přívětivých 10 minut na přestup (často dobré na zpoždění) stalo 28 = k ničemu. Ach jo.
</lampárna>
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Právě proto mě to trochu zmátlo.trainzjohny píše:Autobusáci na starších vozech (Yeti už to má) nemá NEHODY ale jen v červeném pruhu "POHOTOVOST AUTOBUSY"
Ale Yeti je autobusáků. Pokud vím, tak "tramvajové" nehody Yetiho nemají.9001 píše:http://www.metro.cz/me-hlidac.aspx?idc=13112522419
Spíš takový dotaz. Nehoda autobus vs. IAD v Turkově ulici poměrně daleko od TT a přitom tam přijeli "tramvajové" nehody s Yeti. To si takhle dokážou vypomoc?
čím to, že Olomouc spustila provoz na 1. etapě TT na Nové sady přesně dnes = na toto hezké 1. kulaté výročí Prahyabcdefg píše:Možná to tu už někde zaznělo, jen tiše připomínám, že před deseti lety byla otevřena tramvajová trať Hlubočepy - Barrandov...
Ano bohužel jsem tuto smutnou zprávu dnes taky zaznamenal. Byl to nejen pan zpěvák, ale i vynikající člověk.MF píše:Nevím kam s tímto příspěvkem. Sice to s tramvajemi přímo nesouvisí, ale dnes zemřel zpěvák Pavel Bobek, který měl v lásce nejen hudbu, ale i tramvaje.