Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
z jiného soudku
http://www.youtube.com/watch?v=h3BCVu85 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=h3BCVu85 ... re=related
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Jojo. To mi připomíná:Karotka píše:????? ? ???????? píše:Splet si Ivan kombajn s tankemradio Jerevan píše:Nepřátelské stihačky napadly u hranic Sovětského svazu poklidně orající traktor. Ten palbu opětoval a poté spokojeně odletěl na základnu.
Otázka: Se kterými státy sousedí Sovětský svaz?
Odpověď: Se kterými chce.
Ne že by se svatá Rus chovala někdy jinak, že...
- Karotka
- Uživatel
????? ? ???????? píše:Splet si Ivan kombajn s tankem
radio Jerevan píše:Nepřátelské stihačky napadly u hranic Sovětského svazu poklidně orající traktor. Ten palbu opětoval a poté spokojeně odletěl na základnu.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Ále, jen opravujte, přátelé, jen opravujte. Beztak jsem ty chyby spáchal schválně, abych rozproudil jazykovou debatu
(Učitelská výmluva č. 37)
Co se týče ruštiny, tak v hlavě mám opravdu jen torsa, navíc spíš fonetická. Umím třeba zpaměti přezpívat asi třetinu sovětské hymny, neblahé paměti. Učili jsme se to v hudebce a zkoušelo se to. Já to uměl někam po (už budu psát raději latinkou) slávsja atěšestvo, naše svabodnoje, takže jsem z ní pravidelně dostával buď jedničku (zkoušela se po třetinách), nebo dvakrát kuli (zbylé dvě třetiny jsem se naučit už nenamáhal). Na trojku na konci roku to stačilo, páč Partyzána jsem uměl celého a versi Splet si Ivan kombajn s tankem jsem naštěstí k dobrému nikdy nedal
(Učitelská výmluva č. 37)
Co se týče ruštiny, tak v hlavě mám opravdu jen torsa, navíc spíš fonetická. Umím třeba zpaměti přezpívat asi třetinu sovětské hymny, neblahé paměti. Učili jsme se to v hudebce a zkoušelo se to. Já to uměl někam po (už budu psát raději latinkou) slávsja atěšestvo, naše svabodnoje, takže jsem z ní pravidelně dostával buď jedničku (zkoušela se po třetinách), nebo dvakrát kuli (zbylé dvě třetiny jsem se naučit už nenamáhal). Na trojku na konci roku to stačilo, páč Partyzána jsem uměl celého a versi Splet si Ivan kombajn s tankem jsem naštěstí k dobrému nikdy nedal
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neee,k ČVUŤáckým kartám se stejně jako doposud budou kupovat papírové kupony, tedy žádné nabíjení.
Papírové kupony budou minimálně celý rok 2009 ještě v prodeji. Ale tvrdit kdy se zruší je zatím asi dost předčasné, neboť "situace se mění každým okamžikem".
Papírové kupony budou minimálně celý rok 2009 ještě v prodeji. Ale tvrdit kdy se zruší je zatím asi dost předčasné, neboť "situace se mění každým okamžikem".
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A že budou nadále platit klouzavé kupony znamená, že je půjde nadále (jak dlouho
) koupit do stávající tramvajenky, nebo že je půjde nadále třeba nabíjet jako aplikace do Opencardů. Jo a ČVUŤácké cokoliv se pro použití v MHD nabíjí jako aplikace na určených místech 
Nemám ani tušení, jestli je v ISICích čip...
Edit: http://www.zelpage.cz/zpravy/6451 zde na ŽelPage tvrdí, že papírové tramvajenky budou funkční do roku 2010
Nemám ani tušení, jestli je v ISICích čip...
Edit: http://www.zelpage.cz/zpravy/6451 zde na ŽelPage tvrdí, že papírové tramvajenky budou funkční do roku 2010
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ad Karosák - Odpovím za oscara. Veškeré současné "vychytávky" typu icis, čvut karet a podobně zůstávají v platnosti, stejně tak jako se i nadále budou vydávat klasické a klouzavé 30 a 90 denní kupony (měsíční a čtvrtletní).
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Tohle tlumočit čínské ambasádě, tak je to možná vytočí víc, než kdybys začal s lidskými právy a Tibetem...Fořtík píše:No to klidně začni - roztrhni doma pytlík s čajem, vysyp ho na stůl a pak ve slovníku hledej, co že jsi to vlastně napsal...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prosimvás, bude platit ČVUT karta (i ČVUT-ISIC), platit pro pražskou MHD i po zavedení Opencardu
Pane Oscar, vy se tam tuším pohybujete...
Pane Oscar, vy se tam tuším pohybujete...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pouze v rámci možností velmi stručný výcuc, ale na dostatečnou to stačilo.Blackfire píše:Vy jste to v originále i převypravoval?![]()
Na obdiv to není...
Jo takhle, tak to jsem předtím z kontextu nepochopil.
Ono ????? znamená mapa.
Když už dělají projekt, který není určen k řešení nějaké dočasné situace a který lidi budou muset používat, mohli by ho ve vlastním zájmu dotáhnout do konce, protože tady už nedávají na výběr nic jiného, než MHD a IAD. A z čeho jim teče víc peněz?
Takhle zpackaná interkomunikace se v profesionální sféře nevidí každý den.
Když už dělají projekt, který není určen k řešení nějaké dočasné situace a který lidi budou muset používat, mohli by ho ve vlastním zájmu dotáhnout do konce, protože tady už nedávají na výběr nic jiného, než MHD a IAD. A z čeho jim teče víc peněz?
Takhle zpackaná interkomunikace se v profesionální sféře nevidí každý den.
Napadl mě jeden trochu upravený citát ze seriálu Jistě pane ministře:A co tomu říkat OpencardExpress? navrhl Bernard.Bral jsem to jako špatný vtip. 
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsem to pochopil správně, tak pan Jabberwocky se snažil mluvit o pražské OpenCard, která je v originále skutečně rudá jako krev prolitá na bojištích Velké Vlastenecké války 
Ačkoliv já taky použil špatné slovo, vhodnější by byla bývala ????????
Ačkoliv já taky použil špatné slovo, vhodnější by byla bývala ????????
Omlouvám se za jazykový koutek..
??????? ??? ???? ?????????? ?????, ??????? - ??? ?????????? ??????? ?????, ? ??????. ??? ?????!
Máte můj respekt.
Jo, a s čínštinou začínám.
Bude se hodit.
Já mám RJ jako seminář, na který nechodím.syverin píše:Já jsem ruštinu měl taky jenom tři roky na gymplu
?????, ? ?? ?????? ?????, ? ??? ?? ??? ????????. ??????. ????? ??? ??????syverin píše:? ????? ? ?????? ?? ?????. ??? ??? ????? ????????????? ???????
To mě čeká za rok. Vy jste to v originále i převypravoval?demon píše:Žabaři, já z Puškina v originále maturoval...![]()
![]()
Jo, a s čínštinou začínám.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Žabaři, já z Puškina v originále maturoval...syverin píše:Já jsem ruštinu měl taky jenom tři roky na gymplu
? ????? ? ?????? ?? ?????. ??? ??? ????? ????????????? ???????