Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
9001: Promiň, ale Petr fakt napsal jenom to, že když se k němu má výhrada dostat rychle, je lepší jí poslat mailem, protože fórum číst nestíhá. Tj. tentokrát nějak nerozumím tvé reakci...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Asi žiju v jiné realitě.... Pořád nevím co jsem kde napsal špatného, že se musíš chovat jak hulvát z páté cenové... Fakt nevím....9001 píše:Petře naprosto narovinu. Aby ses. Jinak to fakt napsat nejde.
Uznávam tě, že děláš záslužnou práci, rád si tvoje články čtu, chápu, že tomu věnuješ hrozně svého času, ale tvé reakce na prostě působí vždy nějak afektovaně. Sry.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petře naprosto narovinu. Aby ses
. Jinak to fakt napsat nejde.
Uznávam tě, že děláš záslužnou práci, rád si tvoje články čtu, chápu, že tomu věnuješ hrozně svého času, ale tvé reakce na prostě působí vždy nějak afektovaně. Sry.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Umíš číst?9001 píše:A co je špatně, že se to objeví na foru? To bereš jako svoje selhání nebo jak? Děláme tu zase z komára velblouda...
Encore píše:Já myslím, že když tu někdo upozorňuje na chyby, tak to nikdo nemyslí ve zlém. Víc očí víc vidí a fórum je dobrý prostředek, jak stránky zdokonalit, opravit
Napsal jsem někde, že se to nemá psát na Fórum? Jen jsem napsal, že pokud někdo objeví chybu a chce na ni upozornit, je to rychlejší na emailu. Nic víc, nic míň. Tak si prosím odpusť nějaké popichování.... Dík a pěkné svátky!Petr píše:Zcela narovinu napíšu, že podstatně rychlejší je email webmaster@prazsketramvaje.cz... Ten čtu denně. Fórum fakt ne
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A co je špatně, že se to objeví na foru? To bereš jako svoje selhání nebo jak? Děláme tu zase z komára velblouda...Petr píše:Zcela narovinu napíšu, že podstatně rychlejší je email webmaster@prazsketramvaje.cz... Ten čtu denně. Fórum fakt neEncore píše:Já myslím, že když tu někdo upozorňuje na chyby, tak to nikdo nemyslí ve zlém. Víc očí víc vidí a fórum je dobrý prostředek, jak stránky zdokonalit, opravit
- Petr
- Provozovatel
- Kontaktovat uživatele:
Zcela narovinu napíšu, že podstatně rychlejší je email webmaster@prazsketramvaje.cz... Ten čtu denně. Fórum fakt neEncore píše:Já myslím, že když tu někdo upozorňuje na chyby, tak to nikdo nemyslí ve zlém. Víc očí víc vidí a fórum je dobrý prostředek, jak stránky zdokonalit, opravit
Já myslím, že když tu někdo upozorňuje na chyby, tak to nikdo nemyslí ve zlém. Víc očí víc vidí a fórum je dobrý prostředek, jak stránky zdokonalit, opravit 
Na fotce z Hauptbahnhofu té trojičky je dobře vidět, jak se v Drážďanech používají malé kostky dlážděné do vějířů, po nichž se velice dobže jezdí a mají velmi nízkou hlučnost.
Kdežto my v Praze používáme velké hrubé kostky (Republika, Flora, Špejchar/Hradča, Spálená), na nichž se nám likvidují autobusy a nedá se po nich jezdit ani chodit. Při čemž na tu Floru se daly použít kostky vyndané z vozovek, jež se asfaltovaly kvůli hluku.
Kdežto my v Praze používáme velké hrubé kostky (Republika, Flora, Špejchar/Hradča, Spálená), na nichž se nám likvidují autobusy a nedá se po nich jezdit ani chodit. Při čemž na tu Floru se daly použít kostky vyndané z vozovek, jež se asfaltovaly kvůli hluku.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zvlášt při rychlosti, kterou SSZ rostou
Děkuji zvlášt i přidání fotek busů, které k této trati patří také.
Děkuji zvlášt i přidání fotek busů, které k této trati patří také.
- Petr
- Provozovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, chyba se občas objeví, přestože vše kontrolujete desetkrát. Navíc opravdu není v našich silách udržovat aktuální podobu okolí tratě, tedy včetně SSZ. Časem se po přefocení jistě objeví.kasme píše:pěkné fotky, zavzpomínal jsem si![]()
ale...![]()
chybí písmenko
Obrázek 123 z 127
Cvičný vůz T3M ev.č.5519 vyjíždí do kolejové sítě po protisměrné koleji v Nuselské ulici u náměstí bratří Syků během rekonstrukce tohoto traťového úseku. {8.11.2011}
snímek 9102 není v celkové prezentaci
http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/v ... 02-054.jpg
chybí mi snímky SSZ Nuselská x U plynárny, ale to už není historie
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pěkné fotky, zavzpomínal jsem si
ale...

chybí písmenko
Obrázek 123 z 127
Cvičný vůz T3M ev.č.5519 vyjíždí do kolejové sítě po protisměrné koleji v Nuselské ulici u náměstí bratří Syků během rekonstrukce tohoto traťového úseku. {8.11.2011}
ale...
chybí písmenko
Obrázek 123 z 127
Já bych kdesi našel i fotku s odklopeným panelem.DG7021 píše:No desky já ještě chápu, když to focení někomu prostě vadí...ale prostředníček, to už moc ne. Nejvíc jich osobně mám od řidičů z Hloubětína
No desky já ještě chápu, když to focení někomu prostě vadí...ale prostředníček, to už moc ne. Nejvíc jich osobně mám od řidičů z Hloubětína 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Musím taky pochválit úžasný článek o TT na Spořilov. Luxusní fotky. 
Jinak prostředníček je ještě ok. Největší borci jsou, co projedou křižovatku s deskami před obličejem
Jinak prostředníček je ještě ok. Největší borci jsou, co projedou křižovatku s deskami před obličejem
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nezdá. Ano, je to tak, i tak se někteří řidiči sami navenek prezentují.